Brodosplit ugovorio gradnju krstarica za Galaktičku Federaciju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Brodosplit ugovorio gradnju krstarica za Galaktičku Federaciju
Nakon višegodišnjih pregovora,Brodosplit je potpisao ugovor za izgradnju intergalaktičke krstarice novogradnja 666,radnog naziva,,Admiral Mabus'' koji će bit prvi u seriji intergalaktičkih krstarica.
Predsjednik uprave Brodosplita je istaknuo kako je ovo veliki iskorak za brodograđevnu industriju,te iskazao zadovoljstvo što je Galaktička Federacija iskazala povjerenje inovativnim i tehničkim rješenjima naših inžinjera.
Tomislav Debeljak ,zapovjednik Vrillon, general Ray Mabus(s 5*)
Potpisivanju ugovora između DiV grupacije i Galaktičke Federacije nazočili je visoko izaslanstvo Ashtar komande predvođeno zapovjednikom Vrillonom i generalom Ray Mabusom.
Prvi put u povijesti brodogradnje,umjesto klasičnog porinuća s navoza,brod će biti lansiran u orbitu a isto tako po prvi put brod će krstit kum umjesto kume,a navodno bi to trebao bit jedan od najvećih živućih glazbenika sir Elton John.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Brodosplit ugovorio gradnju krstarica za Galaktičku Federaciju
Idi u k.
Doduše tako nekako i je al ne na ovoj planeti. Možete samo sanjat takve ugovore.
Doduše tako nekako i je al ne na ovoj planeti. Možete samo sanjat takve ugovore.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tabletice popuštaju?
ili jugo dere?
ili jugo dere?
2014-12-30
Al ne znaš za šalu ?veber wrote:tabletice popuštaju?
ili jugo dere?
2015-07-23
ne. jer nije na fotki krstarica već razarač.
razlika u klasi i težini. znači manje za dobavljače.
2014-12-30
hahaha
Galaktičari muljaju kao i Debeljak a Longy uzima proviziju.veber wrote:ne. jer nije na fotki krstarica već razarač.
2015-07-23
Nisam u tom sektoru. Ima i ta priča u GF tj sami brodovi al ono ne zanima to mene.סמאל wrote:Galaktičari muljaju kao i Debeljak a Longy uzima proviziju.veber wrote:ne. jer nije na fotki krstarica već razarač.
2014-04-11
Misliš,ti si više za pješadiju ili ?RayMabus wrote:Nisam u tom sektoru. Ima i ta priča u GF tj sami brodovi al ono ne zanima to mene.סמאל wrote:Galaktičari muljaju kao i Debeljak a Longy uzima proviziju.veber wrote:ne. jer nije na fotki krstarica već razarač.
2015-07-23
Špijunaža , sabotaža , prodiranje duboko u neprijatelja s ciljem izvršenja napada na njega iza njega il unutar njegovih redova.סמאל wrote:Misliš,ti si više za pješadiju ili ?RayMabus wrote:Nisam u tom sektoru. Ima i ta priča u GF tj sami brodovi al ono ne zanima to mene.סמאל wrote:Galaktičari muljaju kao i Debeljak a Longy uzima proviziju.veber wrote:ne. jer nije na fotki krstarica već razarač.
2014-04-11
Znači,ti si pozadinac,diverzant ?
2015-07-23
Virus.סמאל wrote:Znači,ti si pozadinac,diverzant ?
2014-04-11
To ti je treći stupanj , general s tri zvjezdice. Oni su na brodovima. Rutinska komanda. Obrambeni sustav. GF nije agresorska.
2014-04-11
Kradeš mi ideju. Nije valjda da i GF sad planira pustit jedan ?RayMabus wrote:Virus.סמאל wrote:Znači,ti si pozadinac,diverzant ?
2015-07-23
daj ti meni reci, onako.
da ne kartam svaku noć, ima neki posa za nas strojare?
2014-12-30
Ne nego tako djelujemo. Poput virusa. Okrećemo stanovnike planeta protiv svojih gospodara.סמאל wrote:Kradeš mi ideju. Nije valjda da i GF sad planira pustit jedan ?RayMabus wrote:Virus.סמאל wrote:Znači,ti si pozadinac,diverzant ?
2014-04-11
Zaposlit će te Mabus,kao nadglednika ispred brodovlasnika.veber wrote:daj ti meni reci, onako.
2015-07-23
Ne znam koga će te okrećat kad stanovnika skora da više i ne bude.RayMabus wrote:Ne nego tako djelujemo. Poput virusa. Okrećemo stanovnike planeta protiv svojih gospodara.סמאל wrote:Kradeš mi ideju. Nije valjda da i GF sad planira pustit jedan ?RayMabus wrote:Virus.סמאל wrote:Znači,ti si pozadinac,diverzant ?
2015-07-23
Spavaj i čekaj.סמאל wrote:Ne znam koga će te okrećat kad stanovnika skora da više i ne bude.RayMabus wrote:Ne nego tako djelujemo. Poput virusa. Okrećemo stanovnike planeta protiv svojih gospodara.סמאל wrote:Kradeš mi ideju. Nije valjda da i GF sad planira pustit jedan ?RayMabus wrote:Virus.סמאל wrote:Znači,ti si pozadinac,diverzant ?
2014-04-11
Ne čekam ja ništa.U pripremi imam novi projekt.Sad samo čekam da ga visoko vijeće Crnog Koncila amenuje.
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
» DIV i Brodosplit grade superjahtu: Bit će to najveća luksuzna jahta na svijetu
» Kinezi kupili Federaciju BiH
» Dodik: ‘Idemo u federaciju sa Srbijom‘
» Za Amerikance Brodosplit gradi brod vrijedan 110 milijuna eura: 'Bit će najveći kruzer u svojoj klasi!'
» DIV i Brodosplit grade superjahtu: Bit će to najveća luksuzna jahta na svijetu
» Kinezi kupili Federaciju BiH
» Dodik: ‘Idemo u federaciju sa Srbijom‘
» Za Amerikance Brodosplit gradi brod vrijedan 110 milijuna eura: 'Bit će najveći kruzer u svojoj klasi!'
Page 1 of 2