Fantastičan doček Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića u Crnoj Gori
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Fantastičan doček Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića u Crnoj Gori
Isto smo godiste, ali, nikad on nije izgledao, prije svega ruzan, ruzan oblik glave, ajde nije bio debeo prije petnaest godina, to da.Noor wrote:a do prije nekoliko godina je bio zgodan, bio je i meni, al sada je daleko od togadijagram wrote:Ne znam sto vi vidite, puno zenskog svijeta ga drzi za onako, pravog muskarca.Noor wrote:točno, misle da svakakvi mogu biti, i istovremeno neodoljivi, a od nas se traži besprijekorna linija...i sve što uz nju ide, jel :)Maggie19 wrote:Zato sto je musko, pa mu se kao moze.Noor wrote:
ma koga taj sluša? možda samo šumove u glavi
KGK su masakrirali radi viška kilograma i potrudila se svojski...a ovog debelokošca boli uho kako izgleda
Te lijep, te zgodan, te pametan, te maniri :)
i ne...ne može se to pripisati godinama, vidi samo tebe
Tipicno mrtvo puhalo.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Fantastičan doček Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića u Crnoj Gori
dijagram wrote:Isto smo godiste, ali, nikad on nije izgledao, prije svega ruzan, ruzan oblik glave, ajde nije bio debeo prije petnaest godina, to da.Noor wrote:a do prije nekoliko godina je bio zgodan, bio je i meni, al sada je daleko od togadijagram wrote:Ne znam sto vi vidite, puno zenskog svijeta ga drzi za onako, pravog muskarca.Noor wrote:točno, misle da svakakvi mogu biti, i istovremeno neodoljivi, a od nas se traži besprijekorna linija...i sve što uz nju ide, jel :)Maggie19 wrote:
Zato sto je musko, pa mu se kao moze.
Tipicno mrtvo puhalo.
nije tu bio uopće loš :)
u petak idem na jednu vojnu svečanost gdje ću vrhovnog zapovjednika malo bolje vidjeti iz bliza
A sto ces vidit, usalio se ko svinja, isto plenki, to je mlohava vrsta, nikad to nista teze od zlice nije u zivotu.Noor wrote:dijagram wrote:Isto smo godiste, ali, nikad on nije izgledao, prije svega ruzan, ruzan oblik glave, ajde nije bio debeo prije petnaest godina, to da.Noor wrote:a do prije nekoliko godina je bio zgodan, bio je i meni, al sada je daleko od togadijagram wrote:Ne znam sto vi vidite, puno zenskog svijeta ga drzi za onako, pravog muskarca.Noor wrote:
točno, misle da svakakvi mogu biti, i istovremeno neodoljivi, a od nas se traži besprijekorna linija...i sve što uz nju ide, jel :)
Tipicno mrtvo puhalo.
nije tu bio uopće loš :)
u petak idem na jednu vojnu svečanost gdje ću vrhovnog zapovjednika malo bolje vidjeti iz bliza
No eto, nije to prednost, velika je mana sto se i vidi.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
A sto ces vidit, usalio se ko svinja, isto plenki, to je mlohava vrsta, nikad to nista teze od zlice nije u zivotu.
No eto, nije to prednost, velika je mana sto se i vidi.
istina
garant ne bum gledao kakve štiklice dijagram nosi i sviđaju li se epiju više guzi torbice ili naguzi.Maggie19 wrote:Opcenito jeste solidarniji od nas, da.dijagram wrote:Ma bas solidarni, tip je odvratan u svakom pogledu.Maggie19 wrote:Vjecno licemjerje.Noor wrote:točno, misle da svakakvi mogu biti, i istovremeno neodoljivi, a od nas se traži besprijekorna linija...i sve što uz nju ide, jel :)Maggie19 wrote:
Zato sto je musko, pa mu se kao moze.
Muski solidarni, a mi jedna drugoj podmecemo.jos.
A, on je druga prica.
Me don't like.
B-^
kbk
2014-12-30
Da, i tu griješimoNoor wrote:točno, misle da svakakvi mogu biti, i istovremeno neodoljivi, a od nas se traži besprijekorna linija...i sve što uz nju ide, jel :)Maggie19 wrote:Zato sto je musko, pa mu se kao moze.Noor wrote:ma koga taj sluša? možda samo šumove u glaviMaggie19 wrote:sad ce njega Musicka na tanke snite naviknuti (da je slusa ista) ;-^^Noor wrote:
prvo bi morao na žlici probušiti rupu...ili paziti što i kad jede
užasno se uprasio, stvarno odvratno za gledati...glava mu je ko globus, a vrata ni nema
KGK su masakrirali radi viška kilograma i potrudila se svojski...a ovog debelokošca boli uho kako izgleda
PA se ulijenimo pa se usvinjimo pa što si deblji to si lijenji a što si lijenji postaješ deblji i to je začarani krug
DA, meni se dogodilo ... već sam ti rekao...nabio sam na 186.6 kilograma i to mi je bio maksimum i sve mislio ma nije to ništa dok me nije žena slikala pa kad sam se vidio na slici uplašio sam se sam sebe.
A onda mi liječnik rekao da mi se nalaz krvi i urina pogoršao znatno i da skidam kilograme kako znam i umijem jer za godinu do dvije ... da nek mi je Bog na pomoći
I onda sam krenuo ... treninzi i glad, ograničenja svih vrsta, onda opet treninzi... svi u kući lijepo ručaju a ja jadan gledam i žvačem sirovo povrće
Za malo više od godinu dana sam skinuo oko 90 kilograma i došao na 96 kilograma ...bukvalno se prepolovio.
Da, da, sve se može kad se hoće
A najljepše mi je bilo kad mi žena reče da je ponovio seksualno privlačim a dok sam bio ko krmak gadio sam joj se
A stvarno sam grozno izgledao... ja nekada onakav laf bio pa sebi onako da dopustim da se onako uprasim.
Ali sad sam opet ko zmaj. Pun snage ... a mogu da jebem iz svih pozicija ... ko nekad
PA ako je ovdje koja zainteresirana
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
probaj kod sore, ona voli seljačine a ako su još titoisti kao ti nema da fulašRingo10 wrote:Da, i tu griješimoNoor wrote:točno, misle da svakakvi mogu biti, i istovremeno neodoljivi, a od nas se traži besprijekorna linija...i sve što uz nju ide, jel :)Maggie19 wrote:Zato sto je musko, pa mu se kao moze.Noor wrote:ma koga taj sluša? možda samo šumove u glaviMaggie19 wrote:
sad ce njega Musicka na tanke snite naviknuti (da je slusa ista) ;-^^
PA se ulijenimo pa se usvinjimo pa što si deblji to si lijenji a što si lijenji postaješ deblji i to je začarani krug
DA, meni se dogodilo ... već sam ti rekao...nabio sam na 186.6 kilograma i to mi je bio maksimum i sve mislio ma nije to ništa dok me nije žena slikala pa kad sam se vidio na slici uplašio sam se sam sebe.
A onda mi liječnik rekao da mi se nalaz krvi i urina pogoršao znatno i da skidam kilograme kako znam i umijem jer za godinu do dvije ... da nek mi je Bog na pomoći
I onda sam krenuo ... treninzi i glad, ograničenja svih vrsta, onda opet treninzi... svi u kući lijepo ručaju a ja jadan gledam i žvačem sirovo povrće
Za malo više od godinu dana sam skinuo oko 90 kilograma i došao na 96 kilograma ...bukvalno se prepolovio.
Da, da, sve se može kad se hoće
A najljepše mi je bilo kad mi žena reče da je ponovio seksualno privlačim a dok sam bio ko krmak gadio sam joj se
A stvarno sam grozno izgledao... ja nekada onakav laf bio pa sebi onako da dopustim da se onako uprasim.
Ali sad sam opet ko zmaj. Pun snage ... a mogu da jebem iz svih pozicija ... ko nekad
PA ako je ovdje koja zainteresirana
Pa sto da ne ....ovisi kakva joj je sasija ...i donji trap, prednji i zadnji branicitre wrote:
probaj kod sore, ona voli seljačine a ako su još titoisti kao ti nema da fulaš
Ma sta ces ti pricat o jebacini kurac ti ko glista a ne moze vise ni da ti se digne
Hajde bjezi impotentni jado...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pa sto da ne ....ovisi kakva joj je sasija ...i donji trap, prednji i zadnji branicitre wrote:
Ma sta ces ti pricat o jebacini kurac ti ko glista a ne moze vise ni da ti se digne
nije točno da volim seljačine
onda bi tebe izabrala da je tako
a titoisti imaju određenu prednost u svakom slučaju
i slobodnomisleće osobe tipa ringeca
tak da..sve skupa nema to veze s potencijom i fizičkim atributima, koga ja preferiram
Ringo10 wrote:Pa sto da ne ....ovisi kakva joj je sasija ...i donji trap, prednji i zadnji branicitre wrote:
Dakle stvarno si gluplji od kurca
ajde baba ti si stara hebulja koja ne može birati nego što ti se ponudi to zgrabiš i obradiš ko vrane kukuruz u crtanim filmovima :)))Sora wrote:Ringo10 wrote:Pa sto da ne ....ovisi kakva joj je sasija ...i donji trap, prednji i zadnji branicitre wrote:
nije točno da volim seljačine
onda bi tebe izabrala da je tako
a titoisti imaju određenu prednost u svakom slučaju
i slobodnomisleće osobe tipa ringeca
tak da..sve skupa nema to veze s potencijom i fizičkim atributima, koga ja preferiram
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SDP-ov Davorko Vidović:Sram me znog izjave predsjednika SDP-a Zorana Milanovića o Predsjednici RH-a
» govor predsjednika republike hrvatske u madridu
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Zašto baš INA muči Zorana Milanovića
» govor predsjednika republike hrvatske u madridu
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Zašto baš INA muči Zorana Milanovića
Page 4 of 4