170.000 Poljaka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 170.000 Poljaka
In the 2015 parliamentary election on 25 October 2015, the ZL(Zjednoczona Lewica) received 7.6% of the vote,[8] below the 8% electoral threshold, leaving the alliance without any parliamentary representation.Le Roi Soleil wrote:U Poljskoj je na vlasti stranka Pravo i pravda, pozicija između desnog centra i desnice. Konzervativci.
Druga stranka po broju mandata: Civilna platforma, kršćanski demokrati, desni centar.
Treća stranka po broju mandata: Kukiz 15 (po prezimenu šefa, punkera), desničari.
Četvrti, sa svega 28 od 460 mjesta u donjem domu: Modernisti, liberali, sebe definiraju kao centar.
Peti, posljednji, Poljska narodna stranka, kršćanski demokrati, desni centar.
Ljevica nema jednog jedinog mjesta u poljskom parlamentu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Polish_parliamentary_election,_2015#Results
ahahahaha
minuta šutnje za levicu
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
socijalisti, laburisti i zeleni u Poljskoj nemaju ni 8% potpore skupa hahaha
do Božića 500 000 ljudi na Poljskim ulicama, poslat ćemo im onu šveđanku da kmeči za govornicom hahaha
do Božića 500 000 ljudi na Poljskim ulicama, poslat ćemo im onu šveđanku da kmeči za govornicom hahaha
2014-04-15
bogomdani wrote:hehehehe,bas danas pohodijo C&A i ugledam zadnju boli-glava Urban-District jaketu,a nigga je odmjerava,ja samo rukom munjevito je zemem,a Nigga poceo nes yo-yo kati..ajde ti brajo po balkanski u qurac,i bogomdani laganini do blagajne..
Guest- Guest
nevjestin_razbojnik wrote:
In the 2015 parliamentary election on 25 October 2015, the ZL(Zjednoczona Lewica) received 7.6% of the vote,[8] below the 8% electoral threshold, leaving the alliance without any parliamentary representation.
ahahahaha
minuta šutnje za levicu
"Ujedinjena Ljevica", savez 5 stranaka, Demokratske Lijeve Alijanse, Vašeg Pokreta, Poljske Socijalističke Partije, Ujedinjenih Laburista i Zelenih. Prije 2 mjeseca im se priljučila Poljska laburistička partija.
Guest- Guest
E nemate pojma kako je grdo mojoj dushi,kad ne mogu staviti nagu ljepoticu na forum...
Guest- Guest
Nek se zna tko je domaćin, a tko je gost.bogomdani wrote:hehehehe,bas danas pohodijo C&A i ugledam zadnju boli-glava Urban-District jaketu,a nigga je odmjerava,ja samo rukom munjevito je zemem,a Nigga poceo nes yo-yo kati..ajde ti brajo po balkanski u qurac,i bogomdani laganini do blagajne..
Regoč-
2015-08-21
Zaljubijo se Le Roi ??Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:
Uh
mala je doista slatkis..
Guest- Guest
nego.. ...nigga mora znati reda..Regoč wrote:Nek se zna tko je domaćin, a tko je gost.bogomdani wrote:hehehehe,bas danas pohodijo C&A i ugledam zadnju boli-glava Urban-District jaketu,a nigga je odmjerava,ja samo rukom munjevito je zemem,a Nigga poceo nes yo-yo kati..ajde ti brajo po balkanski u qurac,i bogomdani laganini do blagajne..
Guest- Guest
Podsjeća me na bivšu, Splićanku, baš je medena i mazna ova sa slike...
Guest- Guest
Na ljeto ne idem doli,nego se troumim izmedju Poljske ili Ukrajine..4 tjedna raspašoja...Le Roi Soleil wrote:Podsjeća me na bivšu, Splićanku, baš je medena i mazna ova sa slike...
evo ti pa kopaj u potrazi za blagom...
[url=https://yandex.ru/images/search?p=1&text=Poland girl pictures&_=1448742329208]https://yandex.ru/images/search?p=1&text=Poland%20girl%20pictures&_=1448742329208[/url]
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» u poljaka metlica
» Afganistanac silovao Poljaka u Minkenu
» u poljaka zene nose hlace
» 200 000 Poljaka ustalo za potpunu zabranu pobačaja
» Milion Poljaka s krunicom u rukama prisjetilo se 15000 hrvatskih mornara...
» Afganistanac silovao Poljaka u Minkenu
» u poljaka zene nose hlace
» 200 000 Poljaka ustalo za potpunu zabranu pobačaja
» Milion Poljaka s krunicom u rukama prisjetilo se 15000 hrvatskih mornara...
Page 2 of 2