BAT seli fabriku iz Hrvatske?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: BAT seli fabriku iz Hrvatske?
dete kretenLegendovich wrote:usput kad bi osli svi kao ti tre.dakle iz mišanih brakova,hrvacka bi ostala prazna..
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
pa da i imaš 50 litara, kakve to ima veze?tre wrote:jedino ako misliš da mi je otac muško a mati žensko, samo tako mogu biti iz mješovitog braka dijete. Eto pitaj na forumu masu njih koji me poznaju u reali jel imam i kapi srpske krvi, te crvenkastove gadarije možeš mačku o rep objesiti.Legendovich wrote:Lako za manjine..Bed je st oje kapitalni dio Zivlja koji je oso trbuhom za kruhom hrvackog podrijetla...e tu je bed..Jebiga,ljudi zdravo rezoniraju da od svog rada treba zivjeti,ne biti uhljebi,paraziti na drzvanim sisama i borci na pemzijama..netko zeli i visi nivo u svom zivotu..tre wrote:Kkamo sreće da svi srbi (poput tebe) slijede tvoj primjer odlaska iz RH nesrećo srpskaLegendovich wrote:Ma sve sto posteno misli prezivjetii opstati,bjezi iz te zone sumraka..
n
ego st oti kao iz mišanog braka,koji se dokazuje svakodnevno kao veliki Hrvat,ne osta u prosperitetnoj australiji??..tesko bilo posteno raditi??
2014-12-30
sveto ima problem stalno nekog dokazivanja.
koga libo.
koga libo.
2014-12-30
Šta bre 50€?veber wrote:znači, dođeš kod mene i 50€ ti je ok?dzango wrote:Ne znam za njih. Meni plata nije nešro presudno i važno. I ne hvalim se po forumu takvim stvarima, niti im dajem neki prioritet, kao neki.veber wrote:ne ti, safet, svetoje, hasanbegović,
ali većina vas ipak živi od plaće.
50€ dnevno, veliš da ti plaća nije bitna.dzango wrote:Šta bre 50€?veber wrote:znači, dođeš kod mene i 50€ ti je ok?dzango wrote:Ne znam za njih. Meni plata nije nešro presudno i važno. I ne hvalim se po forumu takvim stvarima, niti im dajem neki prioritet, kao neki.veber wrote:ne ti, safet, svetoje, hasanbegović,
2014-12-30
Apartman 50€? Odakle tebi apartmani? Mogu, ali imam jeftinije kombinacije. Tamo mogu da idem za DŽ. I da nemam, opet mi ne bi bilo bitno, išao bi negde drugde. Pretprošle godine sam išao sa ženom u Novu Varoš podno Zlatara i bilo nam je odlično.veber wrote:50€ dnevno, veliš da ti plaća nije bitna.dzango wrote:Šta bre 50€?veber wrote:znači, dođeš kod mene i 50€ ti je ok?dzango wrote:Ne znam za njih. Meni plata nije nešro presudno i važno. I ne hvalim se po forumu takvim stvarima, niti im dajem neki prioritet, kao neki.veber wrote:ne ti, safet, svetoje, hasanbegović,
ja te zovem da dođeš radit kod menedzango wrote:Apartman 50€? Odakle tebi apartmani? Mogu, ali imam jeftinije kombinacije. Tamo mogu da idem za DŽ. I da nemam, opet mi ne bi bilo bitno, išao bi negde drugde. Pretprošle godine sam išao sa ženom u Novu Varoš podno Zlatara i bilo nam je odlično.veber wrote:50€ dnevno, veliš da ti plaća nije bitna.dzango wrote:Šta bre 50€?veber wrote:znači, dođeš kod mene i 50€ ti je ok?dzango wrote:
Ne znam za njih. Meni plata nije nešro presudno i važno. I ne hvalim se po forumu takvim stvarima, niti im dajem neki prioritet, kao neki.
kakvi apartmani?
rekao si da ti plaća nije bitna, ja sam ti ponudio posao.
2014-12-30
Jebo te posao. Ko još juri za poslom.veber wrote:ja te zovem da dođeš radit kod menedzango wrote:Apartman 50€? Odakle tebi apartmani? Mogu, ali imam jeftinije kombinacije. Tamo mogu da idem za DŽ. I da nemam, opet mi ne bi bilo bitno, išao bi negde drugde. Pretprošle godine sam išao sa ženom u Novu Varoš podno Zlatara i bilo nam je odlično.veber wrote:50€ dnevno, veliš da ti plaća nije bitna.dzango wrote:Šta bre 50€?veber wrote:
znači, dođeš kod mene i 50€ ti je ok?
kakvi apartmani?
rekao si da ti plaća nije bitna, ja sam ti ponudio posao.
veber-
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» ZF- otvorio fabriku u srbiji-pancevu
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» ZF- otvorio fabriku u srbiji-pancevu
Page 3 of 3