Najveći ikad
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Najveći ikad
tu sam te čekao-opet tvoje licImUrje izlazi na površinu. kada đoković diplomatski odgovori da je pederer možda najveći koji je držao reket, onda je to tačno, super đoković priznA itd.
a kada SIN kaže za sebe da je najveći svih vremena, onda mu ne vIrujemo, iSkOmPlEkSiRaN je itd.
a kada SIN kaže za sebe da je najveći svih vremena, onda mu ne vIrujemo, iSkOmPlEkSiRaN je itd.
Guest- Guest
koja dominacijafridrih_niche wrote:Pa tvoj gay idol daje takve izjave, a nisan vidija da su ti inače mrske...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Sam ‘NOLO’ ti se ispisa u usta izjavom da je Roger najveći...
I ti, umisto da se pokunjis i priznaš da si glup ka kurac, budeš i dalje glasan...
:D
a trebalo je da govori kako je on najveći svih vremena?
rezultati sve govore, kao i međusobni skor-a pogotovo u finalima, gde Nolo gazi nAjVeĆeG kad god ga vidi...
Koje volejcina, majko mila...
Btw. nastavi pušenje ispod mostarskog stola, dobro te ide...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:koja dominacijafridrih_niche wrote:Pa tvoj gay idol daje takve izjave, a nisan vidija da su ti inače mrske...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Sam ‘NOLO’ ti se ispisa u usta izjavom da je Roger najveći...
I ti, umisto da se pokunjis i priznaš da si glup ka kurac, budeš i dalje glasan...
a trebalo je da govori kako je on najveći svih vremena?
rezultati sve govore, kao i međusobni skor-a pogotovo u finalima, gde Nolo gazi nAjVeĆeG kad god ga vidi...
Koje volejcina, majko mila...
Btw. nastavi pušenje ispod mostarskog stola, dobro te ide...
Guest- Guest
Kritikama se pridružio i ugledni španjolski sportski list Marca koji je u četvrtak objavio tekst autora Manuela Julije s naslovom “Korona Đoković”.
‘O čemu li je razmišljao?
“Ako želite brzo objasniti djeci ili sportašima što ne smiju napraviti, samo im pokažite video Đokovića kako pleše u diskoteci, a onda otvorite novine i recite im ‘Sad pročitajte što se događa u svijetu’. Kako je samo lagano sve zaboraviti. Moj prijatelj koji je liječnik mi je rekao kada smo vidjeli ljude u baru kako se grle ‘Da oni znaju kako je to opasno, ne bi to radili, nitko ne bi riskirao’, stoji na početku teksta.
Zatim se autor bavi Đokovićem i Adria Tourom u Zadru.
“Neki misle da su to samo meci koji ubijaju stare ljude i onda se u svojoj mladosti i zdravlju osjećaju sigurno i nije ih briga postaju li ‘sijači smrti’. O čemu li je razmišljao taj teniski genijalac, ta sebična neznalica koja tvrdi da sve radi s najboljim namjerama?”, poručio je španjolski autor.
moćno, pišaona po nolici se nastavlja
‘O čemu li je razmišljao?
“Ako želite brzo objasniti djeci ili sportašima što ne smiju napraviti, samo im pokažite video Đokovića kako pleše u diskoteci, a onda otvorite novine i recite im ‘Sad pročitajte što se događa u svijetu’. Kako je samo lagano sve zaboraviti. Moj prijatelj koji je liječnik mi je rekao kada smo vidjeli ljude u baru kako se grle ‘Da oni znaju kako je to opasno, ne bi to radili, nitko ne bi riskirao’, stoji na početku teksta.
Zatim se autor bavi Đokovićem i Adria Tourom u Zadru.
“Neki misle da su to samo meci koji ubijaju stare ljude i onda se u svojoj mladosti i zdravlju osjećaju sigurno i nije ih briga postaju li ‘sijači smrti’. O čemu li je razmišljao taj teniski genijalac, ta sebična neznalica koja tvrdi da sve radi s najboljim namjerama?”, poručio je španjolski autor.
moćno, pišaona po nolici se nastavlja
2015-08-25
Svi oni pušači ispod stola nadalu i pedereru. Marca, Blick, ona pederčina Rottenberg i ciganštura Kyrgios...
Guest- Guest
Btw. Nemanja Matić mi je najdraži igrač na FM 17...
Jer ga uvalin Cityju za 37 milja € i onda doveden Kokea...
Jer ga uvalin Cityju za 37 milja € i onda doveden Kokea...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
nikad nisam vidio toliko govana na jednom kupu, osim na stadionu čmarnajteda
2015-08-25
Ni jaEnd wrote:nikad nisam vidio više govana na jednom kupu, kao na Camp Nou
Roland Deschain wrote:Ni jaEnd wrote:nikad nisam vidio više govana na jednom kupu, kao na Camp Nou
Ni ja
Guest- Guest
Ni jaBrat Brale wrote:Ni jaRoland Deschain wrote:Ni jaEnd wrote:nikad nisam vidio više govana na jednom kupu, kao na Camp Nou
B92 tako piše “Britanci osuđuju Srbiju i Novaka – u Liverpoolu velika fešta u doba korone”, a Kurir “Sramotno. Englezi, gdje vam je sada obraz? Novaka razvlačili i pljuvali, a navijače Liverpoola veličaju. Skandalozno!”
haha kakvo koprcanje
2015-08-25
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najveći ikad
» najveći baja ikad
» Najbolje razdoblje nogometa ikad
» Jedan od najboljih filmova ikad...
» Sritan rodjendan Najvećem ikad!
» najveći baja ikad
» Najbolje razdoblje nogometa ikad