Mesić kao svizac!Najavio 'veliku koaliciju'
Page 1 of 1
Mesić kao svizac!Najavio 'veliku koaliciju'
http://www.narod.hr/hrvatska/video-mesic-najavljuje-ako-ni-hdz-ni-sdp-ne-budu-imali-koalicijskog-potencijala-bit-ce-jedina-logika-da-se-ide-na-veliku-koaliciju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mesić kao svizac!Najavio 'veliku koaliciju'
znaci bit ce je...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mesicijani u cvijetu mladosti ...perspektivan mladi kadar
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neće, Bero će bit premijer.vuksadinare wrote:znaci bit ce je...
Slučaj "Kolinda" se ponavlja.
ne bi li ti radije Škoru kao prikrpu?epikur37 wrote:Može i tako, da.
vili40-
2015-08-02
Jos jedan perspektivni mladi kadarSovak wrote:Jebeš njega ... kaj veli Joža Manolić?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ako je tko pratio što sam pisao u posljednje vrijeme na tu temu,potpuno se slažem s Mešketom.
Mislim kako bi velika koalicija u ovom trenutku nadolazeće krize bila najbolja riješenje.
Plenky neka nastavi bit premijer a Bero neka se zadovolji da bude ministar vanjskih poslova,tako će mu se otvorit prilika kao i Kolindi,naravno,ako bude sposoban iskoristit.
Mislim kako bi velika koalicija u ovom trenutku nadolazeće krize bila najbolja riješenje.
Plenky neka nastavi bit premijer a Bero neka se zadovolji da bude ministar vanjskih poslova,tako će mu se otvorit prilika kao i Kolindi,naravno,ako bude sposoban iskoristit.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Najbolje rjesenje, pa za ponekog bi i bilo.סמאל wrote:Ako je tko pratio što sam pisao u posljednje vrijeme na tu temu,potpuno se slažem s Mešketom.
Generalno, za sveopce dobro, najbolje rjesenje bilo bi koristenje usluga longijeve flote.
Teleportacija kompletne politicke kaste na jako udaljenu galaksiju te kvar na teleporterima i nemogucnost popravka istih.
Izbor potpuno novih osoba mogao bi biti korak naprijed.
dijagram-
2015-08-09
gdje naći potpuno nove osobe... strsimenom i prezimenom, možemo, dp, most, sve u zbroju loše nije to u stanju voditi državu... teško bi izveli i mo... mora se promijeniti politički sustav u smjeru da pravosuđe mora dobiti legitimitet na izborima a ne po naputku politike... tako da pravosuđe može nadzirati politiku... bez hrvatske laure kodruto kovesi ništa od promjena...dijagram wrote:Najbolje rjesenje, pa za ponekog bi i bilo.סמאל wrote:Ako je tko pratio što sam pisao u posljednje vrijeme na tu temu,potpuno se slažem s Mešketom.
Generalno, za sveopce dobro, najbolje rjesenje bilo bi koristenje usluga longijeve flote.
Teleportacija kompletne politicke kaste na jako udaljenu galaksiju te kvar na teleporterima i nemogucnost popravka istih.
Izbor potpuno novih osoba mogao bi biti korak naprijed.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bilo kako bilo ali Mesic je odraz sto se desava u DNRH a i u Europi , mane-vise. Dakle ako si "politicki podoban" mozes srati dok hoces. Naime kolega forumas napisao da je lopov, bio sudjen za to i oslobodjen ostuzbe a DORH ni da da neki komentar. Onako prigodnicarski , kao provjeriti cemo nase rutine, oformiti cemo komisiju ili slicno. Nista. Muk. Daklem dobro je vama jos uvijek, jako dobro.
2014-04-14
Similar topics
» Mesić najavio novu kandidaturu za predsjednika?
» Vuchich izgovorio najopasnije riječi do sada i opet najavio Veliku Srbiju
» Aca Vulin najavio nove bitke za Veliku Srbiju:'Glava je mala cijena kad je u pitanju ujedinjenje svih Srba.'
» Jandrokovic svizac objavio:'Kralj je mrtav zivio novi kralj!'.AP je Andrej Plenkovic
» HDZ i SDP formiraju koaliciju
» Vuchich izgovorio najopasnije riječi do sada i opet najavio Veliku Srbiju
» Aca Vulin najavio nove bitke za Veliku Srbiju:'Glava je mala cijena kad je u pitanju ujedinjenje svih Srba.'
» Jandrokovic svizac objavio:'Kralj je mrtav zivio novi kralj!'.AP je Andrej Plenkovic
» HDZ i SDP formiraju koaliciju
Page 1 of 1