Psihijatar: Ivu Sanadera zatvor nije slomio, već ga je ojačao
Page 1 of 1
Psihijatar: Ivu Sanadera zatvor nije slomio, već ga je ojačao
Čvrst i nepokolebljiv stav bivšeg premijera iznenadio je javnost jer se ponašao kao da nikad nije kročio u zatvor.
Psihijatar Vladimir Gruden smatra da ga je to iskustvo ojačalo.
- To u srijedu nije bilo glumljeno. Kad je odlazio, pitali su me isto i rekao sam da će to za njega biti ispit - hoće li ga to slomiti ili ojačati. Kao primjer bih izdvojio i Gotovinu, kojega je to ojačalo, jer se izdigao iznad toga. Rekao je da će se baviti ribama, a ne politikom - rekao je Gruden.
Dodaje kako bi to sve što je proživio slomilo većinu ljudi. Uzdigla ga je činjenica da je pronašao neku svoju unutrašnju vrijednost.
- Na izlasku nije nikoga vrijeđao. Rekao je da su drugi pogriješili, a da je nešto od toga odglumio, ljudi bi to primijetili - kaže Gruden. Zbog njegova odnosa prema realnosti, psihijatar je ustvrdio da hrvatski glasači nisu pogriješili kad su ga izabrali za premijera.
Sanaderovo ponašanje dugo će još intrigirati javnost. Godinama je bio u zatvoru, vodio je teške sudske procese, protiv njega su govorile desetine svjedoka, objavljene su knjige... Pa ipak, on se drži kao kandidat za beatifikaciju.
http://www.24sata.hr/politika/psihijatar-ivu-sanadera-zatvor-nije-slomio-vec-ga-je-ojacao-448933
Guest- Guest
Re: Psihijatar: Ivu Sanadera zatvor nije slomio, već ga je ojačao
Jedan je ćaća....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Jadranka Kosor:'Sanader je znao primiriti radikalno krilo HDZ-a,meni to nije uspjelo a neki su mi govorili nakon Sanadera,što ti još radiš u HDZ-u'
» Navalny tužio zatvor u Moskvi zato što nije dobio Kur'an
» Frljiću nije ti ovo Hrvatska!Prosvjed protiv Frljića u Varšavi prijeti mu zatvor i izgon
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Navalny tužio zatvor u Moskvi zato što nije dobio Kur'an
» Frljiću nije ti ovo Hrvatska!Prosvjed protiv Frljića u Varšavi prijeti mu zatvor i izgon
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
Page 1 of 1