Čuj naslova.....ahahahaha
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Čuj naslova.....ahahahaha
Hitler? Da. Srbin i po casti i po ponasanju.pizzon wrote:on je rodom luzicki srbin
pa ako nije problem
dobro dosli :)
omni- Posts : 7009
2014-04-12
nije hitler bio srbin.omni wrote:I Hitler je bio Srbin a to im promaklo, no ponasanje ga je izdalo.
da je bio srblje i bosilje bi bilo genocidno.
oni samo šire mir, dobro i hare krišna, hare rama
onaj pupovac se rasplače po defaultu.
ko na vešmašini-osjetljivo rublje
2014-12-30
I to stoji, oni zauvijek ugrozeni, placipicke, majstori kmecanja, velemajstori sakrivanja istine, Hitler je ipak bio zajebaniji i bolje odjeven.veber wrote:nije hitler bio srbin.omni wrote:I Hitler je bio Srbin a to im promaklo, no ponasanje ga je izdalo.
da je bio srblje i bosilje bi bilo genocidno.
oni samo šire mir, dobro i hare krišna, hare rama
onaj pupovac se rasplače po defaultu.
ko na vešmašini-osjetljivo rublje
omni-
2014-04-12
kada vidim pupovca, suznih očiju.
moraš stat, nos mu obrisat, suze s oka obrisat.
još mu daš 10kuna i paket maramica.
moraš stat, nos mu obrisat, suze s oka obrisat.
još mu daš 10kuna i paket maramica.
2014-12-30
Etnicki Srbin na prijelazu osmog i devetog stoljeca kad nikakvih Srba nije ni bilo i tamo gdje ih nikad nije bilo ... dok se nisu poceli dovlaciti bjezeci pred Osmanlijama 800 godina kasnije.
E jesu oni bolesnici u pizdu materinu. E jesu bolesnici...I onda se cude sto su se svi razbjezali od njih...
E jesu oni bolesnici u pizdu materinu. E jesu bolesnici...I onda se cude sto su se svi razbjezali od njih...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dabome
tvrtko je bio kralj nekim drugim srbima
2020-04-21
o čemu pričaš ti... tko je pred kim bježao...Ringo10 wrote:Etnicki Srbin na prijelazu osmog i devetog stoljeca kad nikakvih Srba nije ni bilo i tamo gdje ih nikad nije bilo ... dok se nisu poceli dovlaciti bjezeci pred Osmanlijama 800 godina kasnije.
2015-08-08
PA od Srba su se svi razbjezalimichaellcmacha wrote:o čemu pričaš ti... tko je pred kim bježao...Ringo10 wrote:Etnicki Srbin na prijelazu osmog i devetog stoljeca kad nikakvih Srba nije ni bilo i tamo gdje ih nikad nije bilo ... dok se nisu poceli dovlaciti bjezeci pred Osmanlijama 800 godina kasnije.
I danas svi bjeze od tog velikosrpskog ludila
2015-09-24
kakve veze vi imate s Tvrtkom Kotromanićem? To što ste mu uvalili srpsku kurvetinu ne znači da je tvrtko srbin i da ima veze s vamapizzon wrote:dabome
A pa dobro, nije bila kurvetinatre wrote:kakve veze vi imate s Tvrtkom Kotromanićem? To što ste mu uvalili srpsku kurvetinu ne znači da je tvrtko srbin i da ima veze s vamapizzon wrote:dabome
Njemu je baba bila od Nemanjica ako se ne varam
Ma pricat o tiom vremenu o nacijama u danasnjem smislu ja glupost
2015-09-24
pa bio je kralj vama... proglasio se kraljem srba... mutavac jel ti uopće znaš kad je to bilo...pizzon wrote:dabome
2015-08-08
ček da mu suljo prišapnemichaellcmacha wrote:pa bio je kralj vama... proglasio se kraljem srba... mutavac jel ti uopće znaš kad je to bilo...pizzon wrote:dabome
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tvrtko se titulirao Kraljem Srba po toj krvnoj liniji srodstva ali nikad nije vladao ni Srbijom ni Srbima
Feudalni vladari su se volili razmetat titulama da istaknu svoju moc
Feudalni vladari su se volili razmetat titulama da istaknu svoju moc
2015-09-24
pizzon wrote:prvo prelistaj au popise
o demografiji stanovnistva
pa onda kenjaj o mogucem
i nemogucem. kao i vetu, tita i njegovih srba satrapa da srbija
izucava dubrovacku knjizevnost.
hrvati su hrvai a srbi su srbi.
problem je naciniti tacnu podelu,
to je nemoguce.
jedino merodovno su licni sentimenti.
I pitate se zašto vam svi jebu ''srpsku mater''!?
Pitajte se i dalje.
Guest- Guest
crvenkasti evo nesto slucajno pronasao iz tvog kraja...sasma slucajno
https://www.youtube.com/watch?v=Cneh59uxPnQ
jesi bio tu?
https://www.youtube.com/watch?v=Cneh59uxPnQ
jesi bio tu?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Povlačit linije etničkih razgraničenja za ta vremena kad danas uopće nije jasno šta su i kakve su bile te plemenske zajednice u ranom srednjem vijeku i kakav su osjećaj identiteta uopće imali ... to je sve budalaština.
SPominju se i Hrvati i Srbi kao plemenske odrednice u to vrijeme ... ali nije jasno i vjerojatno nikad neće ni biti kako su se oni osjećali, koje su između njih razlike bile i na kraju krajeva nije jasno šta su tad uopće i značili nazivi i odrednice Hrvat ili Srbin.
I nisu to bile jedine slavenske plemenske zajednice tada, bilo je i drugih koje su tad postojale ali su se kasnije inkorporirale u etnose glavnog toka koji su vremenom nastajali i kristalizirali se.
Moglo se lako dogoditi da Hrvati ponesu neko drugo ime a da ime Hrvat ode u zaborav.
KAo što su germanski Franci zaboravili to ime i preimenovali se u nešto drugo a Franačko ime su preuzeli latinsko-keltske zajednice bivšeg franačkog kraljevstva i carstva
I danas se Francuska na njemačkom jeziku naziva franačko carstvo - Frankreich
SPominju se i Hrvati i Srbi kao plemenske odrednice u to vrijeme ... ali nije jasno i vjerojatno nikad neće ni biti kako su se oni osjećali, koje su između njih razlike bile i na kraju krajeva nije jasno šta su tad uopće i značili nazivi i odrednice Hrvat ili Srbin.
I nisu to bile jedine slavenske plemenske zajednice tada, bilo je i drugih koje su tad postojale ali su se kasnije inkorporirale u etnose glavnog toka koji su vremenom nastajali i kristalizirali se.
Moglo se lako dogoditi da Hrvati ponesu neko drugo ime a da ime Hrvat ode u zaborav.
KAo što su germanski Franci zaboravili to ime i preimenovali se u nešto drugo a Franačko ime su preuzeli latinsko-keltske zajednice bivšeg franačkog kraljevstva i carstva
I danas se Francuska na njemačkom jeziku naziva franačko carstvo - Frankreich
2015-09-24
to je bilo u prvoj srpskoj palati iz 8 veka u okolici Sarajeva bre :michaellcmacha wrote:pa bio je kralj vama... proglasio se kraljem srba... mutavac jel ti uopće znaš kad je to bilo...pizzon wrote:dabome
- Građevina ima jednu ceremonijalnu dvoranu, sa apsidom koja je zavarala starije istraživače. Orijentisana je sever- jug, što znači da nije u pitanju crkva kako se ranije mislilo. To je solidna, kvalitetna gradnja pravilne orijentacije, dakle, nije u pitanju greška. Takođe, ima i druge osobine svetovne, upravne građevine. I pokretni arheološki nalazi koji su tu pronađeni takođe ukazuju na to - ističe ovaj arheolog.
a ta srpska palata je inače crkvica sv. križa u ninu :
https://www.zadarskanadbiskupija.hr/?p=4009
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nekada dok sam bio mlađi, često sam ljetovao u sabunikama i rjeđe u privlaci... a s obzirom da sam tada bio zaluđen košarkom, dok su se drugi kupali ja sam u ninu na starom igralištu igrao košarku sa jednim svojim starim frendom koji danas dela u jordanukaya wrote:to je bilo u prvoj srpskoj palati iz 8 veka u okolici Sarajeva bre :michaellcmacha wrote:pa bio je kralj vama... proglasio se kraljem srba... mutavac jel ti uopće znaš kad je to bilo...pizzon wrote:dabome
- Građevina ima jednu ceremonijalnu dvoranu, sa apsidom koja je zavarala starije istraživače. Orijentisana je sever- jug, što znači da nije u pitanju crkva kako se ranije mislilo. To je solidna, kvalitetna gradnja pravilne orijentacije, dakle, nije u pitanju greška. Takođe, ima i druge osobine svetovne, upravne građevine. I pokretni arheološki nalazi koji su tu pronađeni takođe ukazuju na to - ističe ovaj arheolog.
a ta srpska palata je inače crkvica sv. križa u ninu :
https://www.zadarskanadbiskupija.hr/?p=4009
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eto onda znaš sve . Staro igralište je na desno, prema starom mostu. A izneđu je onaj Grgur kip, stari srpski car Đuro inače. I ja sam se kupala u sabunikama. A ova srpska palata nam je na ljetovanju bila dvorac dok smo bile princeze . Možda se znamo i s plažemichaellcmacha wrote:
nekada dok sam bio mlađi, često sam ljetovao u sabunikama i rjeđe u privlaci... a s obzirom da sam tada bio zaluđen košarkom, dok su se drugi kupali ja sam u ninu na starom igralištu igrao košarku sa jednim svojim starim frendom koji danas dela u jordanu
2015-08-15
Kako su je strucno snimili, kut pod kojim se ne vidi Velebit:)
Samo i samo i samo...kanal, krokodili i sve ostalo.
Samo i samo i samo...kanal, krokodili i sve ostalo.
dijagram-
2015-08-09
A kod ove crkvice i još nekim tamo starinama sam kasnije radila neke reklame za turističku zajednicu , al to sam bila ipak veća i viša ma skužila bi ju u mraku
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3