Turska novom raketom može gadjati i Srbiju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Turska novom raketom može gadjati i Srbiju
Ako je Italija spremna radit protiv Grčke radi svojih ciljeva onda su spremni i pomagati Tursku ako napadne Balkan.
Očito.
A ako su to spremni onda nemaju evropsku viziju priče nego nacionalnu , a ovo su im još ljevičari na vlasti.
Očito.
A ako su to spremni onda nemaju evropsku viziju priče nego nacionalnu , a ovo su im još ljevičari na vlasti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da si se zajebo, Talijani spremaju neki mini pakt sa Grcima. Libija je ipak Talijansko dvoriste, a Turci su ti koji su im usli u medju.
Inace kamo srece da Turci krenu na Balkan, to bi Balkancima bio izgovor da vrate Carigrad i oforme slobodni grad drzavu Carigrad.
Inace kamo srece da Turci krenu na Balkan, to bi Balkancima bio izgovor da vrate Carigrad i oforme slobodni grad drzavu Carigrad.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
To jedino Grci mogu ratovat za Carigrad. Ostale to ne zanima. Ništa od toga.
2014-04-11
Ima zainteresiranih od Gomirja dole do Peleponeza i na sjeveru Bukovine i dalje sve do Urala i preko do Pacifika, a mozda bi se i naslo nesto zainteresiranih na Kavkazu, samoj Anadoliji ili pak u gornjem toku Nila.RayMabus wrote:To jedino Grci mogu ratovat za Carigrad. Ostale to ne zanima. Ništa od toga.
2019-09-06
Ništa od toga. To su fantazije a ne real geopolitika.Pirate wrote:Ima zainteresiranih od Gomirja dole do Peleponeza i na sjeveru Bukovine i dalje sve do Urala i preko do Pacifika, a mozda bi se i naslo nesto zainteresiranih na Kavkazu, samoj Anadoliji ili pak u gornjem toku Nila.RayMabus wrote:To jedino Grci mogu ratovat za Carigrad. Ostale to ne zanima. Ništa od toga.
2014-04-11
Znam da su fantazije jer Turci znaju da bi im se desio ovaj scenarij u slucaju da krenu na Balkan.RayMabus wrote:Ništa od toga. To su fantazije a ne real geopolitika.Pirate wrote:Ima zainteresiranih od Gomirja dole do Peleponeza i na sjeveru Bukovine i dalje sve do Urala i preko do Pacifika, a mozda bi se i naslo nesto zainteresiranih na Kavkazu, samoj Anadoliji ili pak u gornjem toku Nila.RayMabus wrote:To jedino Grci mogu ratovat za Carigrad. Ostale to ne zanima. Ništa od toga.
2019-09-06
Zavisi. Ne izgleda mi baš da bi se ovi na zapadu Europe nešto pretrgali da Turska krene na Grčku. Italija bi gledala sa strane i boli je k. Ista stvar je i sa ostalima.
Nešto čisto sumnjam da bi se itko u Europi pretrgao da Turska krene prema Grčkoj.
Nešto čisto sumnjam da bi se itko u Europi pretrgao da Turska krene prema Grčkoj.
2014-04-11
Na zapad nitko ni ne racuna. Srbi bi garantirano prvi krenuli u pomoc Grcima, potom Bugari, Makedonci i Rumunji. Rusi bi na prvu gledali ali bi kod njih krenuo toliki pritisak unutar drustva da bi Tupoljevi morali poletjeti prema Turskoj.RayMabus wrote:Zavisi. Ne izgleda mi baš da bi se ovi na zapadu Europe nešto pretrgali da Turska krene na Grčku. Italija bi gledala sa strane i boli je k. Ista stvar je i sa ostalima.
2019-09-06
Mislim da se Bugari i Makedonci ne bi miješali u to. Nisu njihova posla. Ogradili bi se. Srbi i Rumunji nikog ne zanimaju. Ruse boli k za Grke.
Nema od toga ništa. Grci su prepušteni sami sebi.
2014-04-11
Turci nikad neće oprostiti Srbima što su ih protjerali s Balkana.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pirate wrote:Na zapad nitko ni ne racuna. Srbi bi garantirano prvi krenuli u pomoc Grcima, potom Bugari, Makedonci i Rumunji. Rusi bi na prvu gledali ali bi kod njih krenuo toliki pritisak unutar drustva da bi Tupoljevi morali poletjeti prema Turskoj.RayMabus wrote:Zavisi. Ne izgleda mi baš da bi se ovi na zapadu Europe nešto pretrgali da Turska krene na Grčku. Italija bi gledala sa strane i boli je k. Ista stvar je i sa ostalima.
vrlo vjerojatno
2015-08-06
Ne znam za druge, ali ja bih pomogao Grcima.Pirate wrote:Na zapad nitko ni ne racuna. Srbi bi garantirano prvi krenuli u pomoc Grcima, potom Bugari, Makedonci i Rumunji. Rusi bi na prvu gledali ali bi kod njih krenuo toliki pritisak unutar drustva da bi Tupoljevi morali poletjeti prema Turskoj.RayMabus wrote:Zavisi. Ne izgleda mi baš da bi se ovi na zapadu Europe nešto pretrgali da Turska krene na Grčku. Italija bi gledala sa strane i boli je k. Ista stvar je i sa ostalima.
dijagram-
2015-08-09
Ti stvarno mislis da bi Bugari mirno sjedili i gledali kako Turska vojska ide i prozdire Grcku, njihovog prvog susjeda?RayMabus wrote:Mislim da se Bugari i Makedonci ne bi miješali u to. Nisu njihova posla. Ogradili bi se. Srbi i Rumunji nikog ne zanimaju. Ruse boli k za Grke.
Naravno da nista od toga, Grci imaju puno prijatelja i nitko ne bi dopustio da ih Turci gaze.
2019-09-06
Fantazirate. Grci se mogu oslonit na Francuze i Amerikance s tim da su Amerikanci upitni jer je i Turska članica NATO-A ,...dakle ne mogu se oslonit na nikoga nego u se i u svoje kljuse.
Kog brige za Grčku i šta će i kako će oni. Demografija im je toliko potonila da ne mogu ni Grčku naseliti a kamo li osvojit tamo nekakvi Carigrad.
Kog brige za Grčku i šta će i kako će oni. Demografija im je toliko potonila da ne mogu ni Grčku naseliti a kamo li osvojit tamo nekakvi Carigrad.
2014-04-11
Hehehe ... trolas ti malo :Depikur37 wrote:Turci nikad neće oprostiti Srbima što su ih protjerali s Balkana.
2019-09-06
Pirate wrote:Hehehe ... trolas ti malo :Depikur37 wrote:Turci nikad neće oprostiti Srbima što su ih protjerali s Balkana.
uz ručak :)
2015-08-06
Naravno da bi gledali. Boli ih k za Grčku.Pirate wrote:Ti stvarno mislis da bi Bugari mirno sjedili i gledali kako Turska vojska ide i prozdire Grcku, njihovog prvog susjeda?RayMabus wrote:Mislim da se Bugari i Makedonci ne bi miješali u to. Nisu njihova posla. Ogradili bi se. Srbi i Rumunji nikog ne zanimaju. Ruse boli k za Grke.
Naravno da nista od toga, Grci imaju puno prijatelja i nitko ne bi dopustio da ih Turci gaze.
2014-04-11
Pirate wrote:Mislim da si se zajebo, Talijani spremaju neki mini pakt sa Grcima. Libija je ipak Talijansko dvoriste, a Turci su ti koji su im usli u medju.
divota...samo pripaziti na anglosmradove, ne bi bilo prvi put
2015-08-06
RayMabus wrote:Fantazirate. Grci se mogu oslonit na Francuze i Amerikance s tim da su Amerikanci upitni jer je i Turska članica NATO-A ,...dakle ne mogu se oslonit na nikoga nego u se i u svoje kljuse.
Naselio bi se ja u Carigrad, takve ljepote nema nigdje na ovome svijetu.
2019-09-06
Neka, neka i ja sam malocas pojeo, sad kavica pa sam se malo rastipkao.epikur37 wrote:Pirate wrote:Hehehe ... trolas ti malo :Depikur37 wrote:Turci nikad neće oprostiti Srbima što su ih protjerali s Balkana.
uz ručak :)
Bon appetit.
2019-09-06
Nastavi fantazirati.Pirate wrote:RayMabus wrote:Fantazirate. Grci se mogu oslonit na Francuze i Amerikance s tim da su Amerikanci upitni jer je i Turska članica NATO-A ,...dakle ne mogu se oslonit na nikoga nego u se i u svoje kljuse.
Naselio bi se ja u Carigrad, takve ljepote nema nigdje na ovome svijetu.
Ono pojednostavljeno ako želiš išta tamo napravit onda moraš podržati Kurde i tako napraviti zavadi pa vladaj šemu a Turcima izbit šemu da su oni vođe muslimanskog bratstva jer kako to a ratuju s Kurdima dakle nisu ....i onda tako dok se ne zamrze do te mjere da nema više pomlrenja.
Um čini ratnika a ne oružje.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučinić o pobedi Bajdena: Za Srbiju bi bilo bolje da je pobedio Tramp, čestitaću novom predsedniku
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» Makaranka: Ja bih za Srbiju ako moze
» Merkel: Ako Turska uvede smrtnu kaznu, ne može u EU
» Turska optužila BiH i Srbiju da muljaju sa planovima izgradnje autoceste Sarajevo-Beograd
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» Makaranka: Ja bih za Srbiju ako moze
» Merkel: Ako Turska uvede smrtnu kaznu, ne može u EU
» Turska optužila BiH i Srbiju da muljaju sa planovima izgradnje autoceste Sarajevo-Beograd
Page 2 of 3