Atlanta blokirana
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Atlanta blokirana
ma ne samo to nego taj trend prosvjedovanja se treba proširiti svuda po svijetu... evo sad u ovom trenutku ima čisto dovoljno materijala da se i u hrvatskoj prosvjeduje i da ljudi krenu sa blokadama pojedinih gradova zbog eklatantnog kršenja ljudskih pravaRayMabus wrote:michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
Triba prosvjednicima poslat malo ovih naših marskista pa će iduća priča bit : Tko je zapalio žito ?
Dok ne počmu palit polja kukuruza i pamuka po Georgiji nema od tih prosvjeda ništa.
Bogat seljak nije za komuniste.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
oce, i pupi tesko disekic wrote:
pa i proširit će se trend buna..
tako kaze:)
dijagram-
2015-08-09
čejen se uzjebo, a zna vrlo dobro da ima vrelih ampula... i da peku,,,tre wrote:jedna noga na grabljama a druga na kori od banane!prckov wrote:cini mi se da se prerano nasladujescrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...crvenkasti wrote:
A što će biti sa Šiptarima, ukrajinskim nacisima i Hrvatima?
Trebali smo ih sve pomlatiti kad smo imali priliku.
Sad će opet doći Rusi i Srbi s isprikom da ih oslobađaju.
al tako je to kod vas
uvjek na koru od banane
2015-08-08
tre wrote:jedna noga na grabljama a druga na kori od banane!prckov wrote:cini mi se da se prerano nasladujescrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...crvenkasti wrote:
al tako je to kod vas
uvjek na koru od banane
Zvuči loše.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovakva USA jeste zlo.michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
ALi to ne znaci da treba da nestane i propadne. Treba da postane normalna drzava pa makar i kao sila.
Nek se ponasaju bar kao Kina i Rusija jer su sa svojom arogancijom i nasilnistvom stvarno cijelom svijetu dopizdili do kraja.
A ako ne mogu da se reformiraju i unormale onda nek propadnu i nek se nose u pizdu materinu.
Trump i krugovi oko njega shvacaju da Amerika dalje ovako ne moze.
Ali na zalost to vojno industrijski kompleks i kojekakvi jastrebovi iz Deep State nisu u stanju da shvate.
I gurat ce Ameriku do propasti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Za Hrvate ne brigaj ali banderovci i Siptari imaju razloga za zabrinutostcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
2015-09-24
dijagram wrote:oce, i pupi tesko disekic wrote:
pa da, samo jako protiv izrabljivaca..
michaellcmacha wrote:bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
ja sam 100% siguran da će hrvati prije pucati na hrvate nego na srbe. devesprve su se zajebali ali ovaj puta neće.
Guest- Guest
Slažem se.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
ja sam 100% siguran da će hrvati prije pucati na hrvate nego na srbe. devesprve su se zajebali ali ovaj puta neće.
Pitam se samo što se čeka. Trebalo je počet još prije koju godinu.
on je jučer ili možda čak i danas rekao da i oni moraju da ustanu protiv zla koje ih snalazi u Ustašiji i red bi bio i da ustanu i da se pobune... al sve nešto mi se čini da neće...kic wrote:dijagram wrote:oce, i pupi tesko disekic wrote:
pa da, samo jako protiv izrabljivaca..
2015-08-08
Nešto mi pade na pametdanni1 wrote:Slažem se.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
Jesi li ti onaj što je nekad malo davnije po forumima pisao pod nickom Dane Croatia
2015-09-24
i ja isto, nema veze nek pupovac povede, samo da to krene i kod nas...danni1 wrote:Slažem se.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
2015-08-08
tebi, pa još na pamet, de idi prati situaciju, ako kinezi okupiraju australiju, odjebo si karijeru...Ringo10 wrote:Nešto mi pade na pametdanni1 wrote:Slažem se.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...crvenkasti wrote:
Jesi li ti onaj što je nekad malo davnije po forumima pisao pod nickom Dane Croatia
2015-08-08
jel ti to reče da hrvati nema što da se brinu... da nećeš ti da dođeš iz australije da nas braniš tugo i nesrećo...Ringo10 wrote:Ovakva USA jeste zlo.michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
ALi to ne znaci da treba da nestane i propadne. Treba da postane normalna drzava pa makar i kao sila.
Nek se ponasaju bar kao Kina i Rusija jer su sa svojom arogancijom i nasilnistvom stvarno cijelom svijetu dopizdili do kraja.
A ako ne mogu da se reformiraju i unormale onda nek propadnu i nek se nose u pizdu materinu.
Ali na zalost to vojno industrijski kompleks i kojekakvi jastrebovi iz Deep State nisu u stanju da shvate.
2015-08-08
Tupane, Hrvate ovo ne treba uopće da dotičemichaellcmacha wrote:jel ti to reče da hrvati nema što da se brinu... da nećeš ti da dođeš iz australije da nas braniš tugo i nesrećo...Ringo10 wrote:Ovakva USA jeste zlo.michaellcmacha wrote:pa što vama sad smeta ovaj kaos u USA, pa zar nije došlo vrijeme da i oni prdnu na rosu, i da se više svi mi riješimo tog imperijalističkog zla, koje svima nama upravlja i neda nam da idemo putem progresa i obilja...
I da... tupane, ja što sam ratovao, ratovao sam...
2015-09-24
Kinezi da okupiraju ...michaellcmacha wrote:tebi, pa još na pamet, de idi prati situaciju, ako kinezi okupiraju australiju, odjebo si karijeru...Ringo10 wrote:Nešto mi pade na pametdanni1 wrote:Slažem se.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...
KAd su Kinezi nekoga okupirali
Nikad Kinezi neće okupirat Australiju
Ali dobro, tupson si ti pa ti tupsonarije padaju na pamet
2015-09-24
Koja gomila budalaština ... kakvi Rusi kakvo guranje ispred sebemichaellcmacha wrote:samo nek dođu još dok su živi ovakvi poput mene... skupo bi ih koštalo to "oslobađanje, pa makar išli i zajedno sa rusima.... rusi će ih ionako gurat ispred sebe... a baš bi mi bio gušt upoznat kurčevitog crvenkastog u fajtu...prckov wrote:cini mi se da se prerano nasladujescrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...crvenkasti wrote:
al tako je to kod vas
uvjek na koru od banane
Ti si ipak veći debil nego što sam mislio
2015-09-24
Ringo10 wrote:Kinezi da okupiraju ...michaellcmacha wrote:tebi, pa još na pamet, de idi prati situaciju, ako kinezi okupiraju australiju, odjebo si karijeru...Ringo10 wrote:Nešto mi pade na pametdanni1 wrote:Slažem se.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
bolje se pitati što će biti sa preostalih 160 000 srba u hrvatskoj...ima među njima i normalnih ljudi, a po svemu sudeći i on budu morali na put via bajakovo...
Tibet.
Oni smatraju da im Tibet pripada po povijesnom pravu. I imaju argumenata za to.kic wrote:Ringo10 wrote:Kinezi da okupiraju ...michaellcmacha wrote:tebi, pa još na pamet, de idi prati situaciju, ako kinezi okupiraju australiju, odjebo si karijeru...Ringo10 wrote:Nešto mi pade na pametdanni1 wrote:
Slažem se.
Tibet.
E sad ... trebalo bi organizirat referendum među Tibetancima. ALi mislim da bi se mnogi iznenadili
Kina investira u Tibet veliku lovu i Tibet je danas sasvim druga priča od onoga što je nekad bio.
Mislim da bi danas referendum u Tibetu prošao glatko u korist Kine
2015-09-24
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Moldaviji blokirana kolona američke vojne tehnike
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
» Atlanta: Policija kolektivno odbija obavljati svoju dužnost
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
» Atlanta: Policija kolektivno odbija obavljati svoju dužnost
Page 2 of 4