Crni petak ili šta nevidljiva ruka radi maloumnicima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Crni petak ili šta nevidljiva ruka radi maloumnicima
ma bolesno, a najgori su crnci žene u masovkama a muški snimaju, cigan cigan...iako ima i bijelaca i to zbog potkošulje...baš ološEmberSpirit wrote:hhaha pogledao sam videa stvarno su bolesni iako se dobro mlate
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
što se tiče beskonačnog trošenja resursa, to je osnova života
ako pitaš nekog inženjera što je to život, on će ti reći da je to protočni reaktor koji ima sposobnost replikacije
kroz protočni reaktor stvari moraju protjecati da bi radio
tako da potrošnja je neizbježna ako mislimo živjeti i razvijati se u prostoru i vremenu
može se jedino odrediti što je pametan a što glup oblik potoršnje pa se onda usmjeravati više ka onom pametnijem, tj. korisnijem
tako da ideološki ja sam utilitarist
ako pitaš nekog inženjera što je to život, on će ti reći da je to protočni reaktor koji ima sposobnost replikacije
kroz protočni reaktor stvari moraju protjecati da bi radio
tako da potrošnja je neizbježna ako mislimo živjeti i razvijati se u prostoru i vremenu
može se jedino odrediti što je pametan a što glup oblik potoršnje pa se onda usmjeravati više ka onom pametnijem, tj. korisnijem
tako da ideološki ja sam utilitarist
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:
U degeneriranoj neoliberalnoj americi prosječan crnac u mc-donalda ima duplo veću satnicu nego naš inžinjer u izvoznoj firmi
A opet i ta firma je jedva profitabilna.
Konkurira tako što VSS radniku daje 5-6 tisuća kn plaću
Guest- Guest
i to ne VSS filozofije ili politologije, nego VSS elektrotehnike, strojarstva idd..deda wrote:EmberSpirit wrote:
U degeneriranoj neoliberalnoj americi prosječan crnac u mc-donalda ima duplo veću satnicu nego naš inžinjer u izvoznoj firmi
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:i to ne VSS filozofije ili politologije, nego VSS elektrotehnike, strojarstva idd..deda wrote:EmberSpirit wrote:
Iako i u americi je sad postalo zajebano za te struke
industrija je ispregovarala sa vladom da može uvoziti na vizu visoko obrazovane iz kine i indije, pod krinkom da im pruža osposobljavanje
pa masovno otpuštaju američke inženjere koje plaćaju 110.000 USD godišnje, a uvoze Kineze na vizu kojima daju i 50 - 60% nižu plaću
Last edited by deda on 27/11/2015, 18:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nije onda iz Hr, kod nas nema istospolnih brakovadeda wrote:
evo baš danas sreo neku poznanicu, oženila se,
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Nije onda iz Hr, kod nas nema istospolnih brakovadeda wrote:
ups, lapsus
imaš pravo, dala se nekome, svoje tijelo, tj udala se
Guest- Guest
Dala se nekom, svoje tijelo? Onda se nije udala, ima to svoje ime...deda wrote:Starhemberg wrote:Nije onda iz Hr, kod nas nema istospolnih brakovadeda wrote:
ups, lapsus
Guest- Guest
pa tako se to kaže u narodu, ako je zakonito i regulirano propisima onda je u+dati, udala seStarhemberg wrote:Dala se nekom, svoje tijelo? Onda se nije udala, ima to svoje ime...deda wrote:Starhemberg wrote:Nije onda iz Hr, kod nas nema istospolnih brakovadeda wrote:
ups, lapsus
ako je mimo zakona i propisa onda je pod+dati, podala se nekomu
radnje koje stoje iza te dvije rječi su iste, dala se nekomu bez obzira na prefiks
Guest- Guest
I mene klopio crni petak....inače jedem burek sa sirom,danas investiro u meso i žgaravica me peče cijeli dan....baš crni..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:
I mene klopio crni petak....inače jedem burek sa sirom,danas investiro u meso
Trebao si se držati provjerenog nauka Svete Majke Crkve i ne mrsiti u ovaj dan.
Guest- Guest
Udati se ne znači dati tijelo, reduciraš višeslojnu pojavu na čistu etimologiju.deda wrote:pa tako se to kaže u narodu, ako je zakonito i regulirano propisima onda je u+dati, udala seStarhemberg wrote:Dala se nekom, svoje tijelo? Onda se nije udala, ima to svoje ime...deda wrote:Starhemberg wrote:Nije onda iz Hr, kod nas nema istospolnih brakovadeda wrote:
ups, lapsus
radnje koje stoje iza te dvije rječi su iste, dala se nekomu bez obzira na prefiks
Guest- Guest
koji kurac porsche to ne organizira?
2014-12-30
v_vlado wrote:I mene klopio crni petak....inače jedem burek sa sirom,danas investiro u meso i žgaravica me peče cijeli dan....baš crni..
Žličicu sode bikarbone pa neće više.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Starhemberg wrote:Udati se ne znači dati tijelo, reduciraš višeslojnu pojavu na čistu etimologiju.deda wrote:pa tako se to kaže u narodu, ako je zakonito i regulirano propisima onda je u+dati, udala seStarhemberg wrote:Dala se nekom, svoje tijelo? Onda se nije udala, ima to svoje ime...deda wrote:Starhemberg wrote:Nije onda iz Hr, kod nas nema istospolnih brakovadeda wrote:
ups, lapsus
Samo razotkrivam ono što je skriveno.
Puk nije tako prosvijetljen i uzvišen koliko ti očekuješ. Nazivi i riječi koriste vrlo su prizemne i jednoznačne.
Možda se pomalo i izgubilo danas značenje nekih rječi, ili se ono proširilo na određene obrede, no nije to velika tajna zašto se koristi baš ta rječ za vjenčanje žene, jer žena se daje.
Da se mislilo nešto drugo koristila bi se druga rječ.
Guest- Guest
asilovski wrote:cigani su gospoda, ovo je konačni produkt solbodnog tržišta neloliberalizma gomila neukih zombija i tanka tanka vrhuška heheheepikur37 wrote:radosti neoliberalizma, pogle, ko ciganija :)
Walmart svakodnevno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna
» Rasizam u Italiji buja : Crni petak
» Crni Petak kao simptom metastaziranja zapada
» Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
» Crni petak - blagdan koji slavi potrošnju
» Rasizam u Italiji buja : Crni petak
» Crni Petak kao simptom metastaziranja zapada