UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Aj kad očistiš, dođi i kod mene. Nije da nema posla
Jolie- Posts : 379
2014-04-15
Hahahahah a mora da je najboljamedication wrote: stvarno me jutros obradovala kuharica iz JNA sa receptima za vojnički grah, kako oguliti i pripremiti zmiju i to
Guest- Guest
med, guljenje smije mislim da mi je potrebna ta kuharica!
To Modra da onu od prosle godine koja ti je kod kuce bila skuvas
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
da, jedna se po garaži smucala dva ljeta ako se ne varam... a drugu je šogor prilikom pravljenja peke sreo (i ubio, sori ljubitelji životinja :))) )
nisam ni jednu vidjela, bogu hvala. daleko od očiju.... daleko od srca ?
nisam ni jednu vidjela, bogu hvala. daleko od očiju.... daleko od srca ?
To je ova, našla sam je jednom na buvljaku. Ima i kako pripremiti guštera :D
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Modra, nisam znala da sam starija od tebe. Ili jesam. Nisam sigurna.
2014-04-15
Mislim da mi se upravo ptica nabila u prozor. Ptica je bila...sto drugo?
Ajme Modra...koma...
Ajme Modra...koma...
Guest- Guest
medication wrote:
To je ova, našla sam je jednom na buvljaku. Ima i kako pripremiti guštera :D
Hahahahahaha o majketi
Guest- Guest
Jolie wrote:Modra, nisam znala da sam starija od tebe. Ili jesam. Nisam sigurna.
pojma nemaš
da da, star(ij)a si..
naprosto osjećam da je to prava kuharica za mene.. zavidim
aha, ovako. saznala sam kako se kvota.. :Dmodra wrote:Jolie wrote:Modra, nisam znala da sam starija od tebe. Ili jesam. Nisam sigurna.
pojma nemaš
da da, star(ij)a si..
htjedoh ti samo reć, iš!
Jolie-
2014-04-15
oj modric je bik
Ljubavni horoskop Bika i Strijelca
Kako se slažu Bik i Strijelac? Ne baš idealno, barem ne od početka: između njih postoje neke neriješene sitnice koje moraju najprije raščistiti,
prije nego li krenu graditi pravu i trajnu vezu.
Ljubavni horoskop Strijelca i Bika zaista ne izgleda idealno, jer se razlike između ovo dvoje čine gotovo nepremostivima
(iako, naravno, ništa nije nemoguće). Veza Bika i Strijelca je veza između jednoga horoskopskog znaka koji voli postojanost, sigurnost i smirenost (Bik),
i drugoga koji je veći avanturist i kojemu je opisana sigurnost zapravo dosadna. To će se osjetiti od prvoga dana veze,
u koju će Bik uostalom krenuti bez zadrške, dok će Strijelac ipak više oklijevati da se rastane sa slobodom.
Ljubav Strijelca i Bika pod znakom je planeta koje vladaju njihovima znakovima: Bikom vlada Venera, ljubiteljica užitka, pritajene strasti i smirenosti,
dok Strijelcem vlada neukrotivi Jupiter kojega emotivno vezivanje previše podsjeća na navlačenje okova.
Strijelac voli svoju slobodu i spreman ju je dati partneru, ali što to vrijedi kad Bik cijeni potpuno suprotno?
Kako se slažu Strijelac i Bik
Odnos Bik – Strijelac u znaku je navedenih razlika, a koje će s protekom vremena izazivati sve više napetosti.
Što više Bik bude tražio da mu se Strijelac preda, tim će ovaj jače bježati i boriti se za slobodu; a što više Strijelac bude bježao,
tim će ga Bik više stezati.
Kako se slažu Strijelac i Bik: tako-tako. Strijelac je horoskopski znak koji je uvijek u potrazi za nekim višim smislom,
za širom slikom, ezoterijom, dok Bik s obje noge čvrsto stoji na zemlji. Biku je Strijelac naporan sa svojom „filozofijom“,
dok je Strijelcu Bik često dosadno ozbiljan.
Ljubav Bika i Strijelca je veza između jednoga zemljanog znaka (Bik) i jednoga vatrenoga (Strijelac).
I ovdje je jasna analogija: ako zemlja, koja označava smirenost i postojanost, bude previše zatrpavala vatru, ona će se ugasiti.
S druge strane, ako vatra (koja znači dinamičnost, energičnost) bude previše pržila zemlju,
ona će se posušiti i prestati biti onako plodna kakva je bila.
Veza Strijelca i Bika donijet će obilje napetosti, jer Strijelac ni u najčvršćoj vezi ne želi odustati od igre,
pa i povremenih flertova sa strane. S druge strane Bik ljubav ipak shvaća ozbiljnije, pa ako žele da od njihove veze bude nešto,
morat će pronaći nekakav kompromis.
Ljubavni horoskop Bika i Strijelca
Kako se slažu Bik i Strijelac? Ne baš idealno, barem ne od početka: između njih postoje neke neriješene sitnice koje moraju najprije raščistiti,
prije nego li krenu graditi pravu i trajnu vezu.
Ljubavni horoskop Strijelca i Bika zaista ne izgleda idealno, jer se razlike između ovo dvoje čine gotovo nepremostivima
(iako, naravno, ništa nije nemoguće). Veza Bika i Strijelca je veza između jednoga horoskopskog znaka koji voli postojanost, sigurnost i smirenost (Bik),
i drugoga koji je veći avanturist i kojemu je opisana sigurnost zapravo dosadna. To će se osjetiti od prvoga dana veze,
u koju će Bik uostalom krenuti bez zadrške, dok će Strijelac ipak više oklijevati da se rastane sa slobodom.
Ljubav Strijelca i Bika pod znakom je planeta koje vladaju njihovima znakovima: Bikom vlada Venera, ljubiteljica užitka, pritajene strasti i smirenosti,
dok Strijelcem vlada neukrotivi Jupiter kojega emotivno vezivanje previše podsjeća na navlačenje okova.
Strijelac voli svoju slobodu i spreman ju je dati partneru, ali što to vrijedi kad Bik cijeni potpuno suprotno?
Kako se slažu Strijelac i Bik
Odnos Bik – Strijelac u znaku je navedenih razlika, a koje će s protekom vremena izazivati sve više napetosti.
Što više Bik bude tražio da mu se Strijelac preda, tim će ovaj jače bježati i boriti se za slobodu; a što više Strijelac bude bježao,
tim će ga Bik više stezati.
Kako se slažu Strijelac i Bik: tako-tako. Strijelac je horoskopski znak koji je uvijek u potrazi za nekim višim smislom,
za širom slikom, ezoterijom, dok Bik s obje noge čvrsto stoji na zemlji. Biku je Strijelac naporan sa svojom „filozofijom“,
dok je Strijelcu Bik često dosadno ozbiljan.
Ljubav Bika i Strijelca je veza između jednoga zemljanog znaka (Bik) i jednoga vatrenoga (Strijelac).
I ovdje je jasna analogija: ako zemlja, koja označava smirenost i postojanost, bude previše zatrpavala vatru, ona će se ugasiti.
S druge strane, ako vatra (koja znači dinamičnost, energičnost) bude previše pržila zemlju,
ona će se posušiti i prestati biti onako plodna kakva je bila.
Veza Strijelca i Bika donijet će obilje napetosti, jer Strijelac ni u najčvršćoj vezi ne želi odustati od igre,
pa i povremenih flertova sa strane. S druge strane Bik ljubav ipak shvaća ozbiljnije, pa ako žele da od njihove veze bude nešto,
morat će pronaći nekakav kompromis.
EstebanEnrique-
2014-04-16
kompromis ,od tolikih zvijezda bas ovakve da se posloze
EstebanEnrique-
2014-04-16
zasto gasiti vatricu
EstebanEnrique-
2014-04-16
Jolie wrote:
aha, ovako. saznala sam kako se kvota.. :D
htjedoh ti samo reć, iš!
KRTAČO!
Lady_D wrote:Modra sto planiras za rodendan?
nita
kad bi me svi barem pustili na miru, eeeeeee uvijek kažem da bi mi to bio najdraži poklon ovako će doći sestra i njena obitelj, nekakav ručak će isforsirat, po svom guštu, usput ću se stresat zbog nećaka i strepit da ne izleti na cestu i sl., i tako, strke i panike!
ma ne znam hoću li slavit uopće, nas 3 koje inače slavimo skupa ročkase, sad je jedna u austriji, ja i ova smo se nastavile družit, ali nismo baš za van koliko god se trudile a i ne bi se čudila da radi u nedjelju... tako da ništa vjerojatno!
ti?
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)