UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ali ukoliko se radi o normalnoj osobi, zašto ne, nek kuVa i opere za sobom :o)
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Mislim baš na dečka dečka. Tata super sprema ribu, to mu se mora priznat. Na gradele pogotovo.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
nije ni 9, a imala stranki više nego u tjedan dana, plus završavanje nekog paketa, već tri dana ga radim :S:
a dobila sam valjda 3 kile u zadnja dva dana, prekjučer palačinke s nutelom, jučer nutela, čips i ostalo... udri! danas poslije posla na pizzu sa sestričnom i njenim dečkom, da i njih riješim.. užas.. užas
mislim da me već i pms hvata
i sva sam pokočena, morat ću na neku žestoku masažu..
a dobila sam valjda 3 kile u zadnja dva dana, prekjučer palačinke s nutelom, jučer nutela, čips i ostalo... udri! danas poslije posla na pizzu sa sestričnom i njenim dečkom, da i njih riješim.. užas.. užas
mislim da me već i pms hvata
i sva sam pokočena, morat ću na neku žestoku masažu..
još radim s nekim koga uopće ne želim gledat...
majke ti, dana.. treba mi helex :D
majke ti, dana.. treba mi helex :D
da ne spominjem jebeni proljetni umor, ili šta god.. koliko ću još nesova morat popit da bi relativno normalno funkcionirala ???
totalno sam bijesna
zubi me bole isto
ok, prestajem...
totalno sam bijesna
zubi me bole isto
ok, prestajem...
Dada, a sto je najbolje stvarno zna dobro napraviti rucak. :) vec mi je kuhao. Izmjenjujemo se ponekada on, ponekada ja...medication wrote:
Kako je lijepo čut da nekome dečko zna kuhat
Guest- Guest
Moj dragi ne zna kavu skuhat.
2014-04-15
Moj isto radi neku bezveznu kavu :D Al nema veze, sve zna popravit i dam mu da bube izbacuje iz kuće i to. A i nije zahtjevan oko hrane, pa mu stvarno nije neka frka spremit ručak.
2014-04-14
medication wrote: Al nema veze, sve zna popravit i dam mu da bube izbacuje iz kuće i to.
smote
bolje nego kuhanje... tko šiša kuhanje...
a ovce i novce? onda nešt treće ne štima, a?
a ovce i novce? onda nešt treće ne štima, a?
Jel mi imamo istog, a da ni ne znamo? :wait:medication wrote:Moj isto radi neku bezveznu kavu :D Al nema veze, sve zna popravit i dam mu da bube izbacuje iz kuće i to. A i nije zahtjevan oko hrane, pa mu stvarno nije neka frka spremit ručak.
2014-04-15
Pusti, kad mi dođu one boje cigle sa milijun nožica, brze
I on mora donosit drva kad smo kod mene u kući, pa treba prokopat tamo gdje držimo drva ispod kamina a tamo je hrpa paukova hihihihi
A kad smo kod njega, ja sve očistim, a on mora prvo sve bube sredit. I nekad navečer pratit me do wc-a jer je kuća velika, a bube potencijalno na svakom koraku.
I on mora donosit drva kad smo kod mene u kući, pa treba prokopat tamo gdje držimo drva ispod kamina a tamo je hrpa paukova hihihihi
A kad smo kod njega, ja sve očistim, a on mora prvo sve bube sredit. I nekad navečer pratit me do wc-a jer je kuća velika, a bube potencijalno na svakom koraku.
2014-04-14
Jolie wrote:Jel mi imamo istog, a da ni ne znamo? :wait:medication wrote:Moj isto radi neku bezveznu kavu :D Al nema veze, sve zna popravit i dam mu da bube izbacuje iz kuće i to. A i nije zahtjevan oko hrane, pa mu stvarno nije neka frka spremit ručak.
A čini mi se da da. Bradat i to?
2014-04-14
A bome.. :wait: Morat ću preispitat situacijumedication wrote:Jolie wrote:Jel mi imamo istog, a da ni ne znamo? :wait:medication wrote:Moj isto radi neku bezveznu kavu :D Al nema veze, sve zna popravit i dam mu da bube izbacuje iz kuće i to. A i nije zahtjevan oko hrane, pa mu stvarno nije neka frka spremit ručak.
A čini mi se da da. Bradat i to?
Ali vjerojatnije je da samo imamo isti ukus za muškarce
2014-04-15
Morat ću i ja vidit jel on stvarno radi toliko prekovremenih ili se zapravo smuca okolo
2014-04-14
preslatki!medication wrote:Pusti, kad mi dođu one boje cigle sa milijun nožica, brze
jebemu zove me neki cudan broj vec danima...mobilni 091...
Last edited by Lady_D on 2/5/2014, 20:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zašto sam ja zapravo provela cijeli dan doma? Mislim, dobro sam ga utrošila, al svejedno...
2014-04-14
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)