SAD: sve više bijelaca kleči i moli za oprost pred crncima
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SAD: sve više bijelaca kleči i moli za oprost pred crncima
dzango wrote:Obratiti pažnju na ODROBIJAO.marcellus wrote:dzango wrote:I onog brata Flojda zamenili za belca što se namazao imalinom.kaya wrote:Zamjenili ga za bijelcadzango wrote:Ubili latinosa koji je klečao. Opet slučajno.
brat flojd je odrobijo četiri termina u zatvoru, zadnji put sedam godina jer je trudnici uperio pištolj u stomak dok ju je pljačkao u njenoj kući
znam. ali dečko nije baš bio cvijeće. Dvije presude za dilanje, jedna za oružanu pljačku, jedna za provalu.
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Primjena sile po logici stvari bi trebala trajati što je kraće moguće, samo dok ga ne sruše i ne stave mu lisičine na ruke. Nakon toga ga se trpa u maricu i vozi u policijsku postaju, kakvo vražje klečanje od 8 minuta?kaya wrote:Ja stvarno ne razumijem kakav je to poremećaj klečati pred debelim crncima na cracku koji pod rukom nose dva para tenisica koje su upravo iznjeli iz provaljenog dućana.
melkior- Posts : 17441
2015-08-09
I nikome nije klekao kolenom na vrat da ga ubije kao ona red nek pandurčina koju država plaća kao uzornog građanina.marcellus wrote:dzango wrote:Obratiti pažnju na ODROBIJAO.marcellus wrote:dzango wrote:I onog brata Flojda zamenili za belca što se namazao imalinom.kaya wrote:
Zamjenili ga za bijelca
brat flojd je odrobijo četiri termina u zatvoru, zadnji put sedam godina jer je trudnici uperio pištolj u stomak dok ju je pljačkao u njenoj kući
znam. ali dečko nije baš bio cvijeće. Dvije presude za dilanje, jedna za oružanu pljačku, jedna za provalu.
meni ovo vise djeluje kao neko privatno razracunavanje sa tim sto je ovaj bio u prednosti kao drot..zajedno su radili kao izbacivaci u nekom klubu...tko je tu kome zasolio...to njih dva znaju odnosno niga je tajnu u grob poniodzango wrote:I nikome nije klekao kolenom na vrat da ga ubije kao ona red nek pandurčina koju država plaća kao uzornog građanina.marcellus wrote:dzango wrote:Obratiti pažnju na ODROBIJAO.marcellus wrote:dzango wrote:
I onog brata Flojda zamenili za belca što se namazao imalinom.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Nigga iz geta na kreku, bolji od psihotičnog pandura iz predgrađa.marcellus wrote:gangsta madafaka
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:I nikome nije klekao kolenom na vrat da ga ubije kao ona red nek pandurčina koju država plaća kao uzornog građanina.marcellus wrote:dzango wrote:Obratiti pažnju na ODROBIJAO.marcellus wrote:dzango wrote:
I onog brata Flojda zamenili za belca što se namazao imalinom.
nije, samo je trudnici uperio pištolj u stomak. Dobio sedam godina. Izašo 2014. Kažu da od onda nije imao problema sa zakonom. Samo s drogom.
Ne bi ti bio problem da jr u pitanju samo ovaj slučaj. Stvar je u tome da su se ovakve stvari zaređale. Ovde je specifično to što je sve snimljeno i svi su imali priliku da gledaju na ekranima svojih TV prijemnika, što bi rekso Radovan. Ovo je samo prevršilo mero i svima je pljunuto u facu.vuksadinare wrote:meni ovo vise djeluje kao neko privatno razracunavanje sa tim sto je ovaj bio u prednosti kao drot..zajedno su radili kao izbacivaci u nekom klubu...tko je tu kome zasolio...to njih dva znaju odnosno niga je tajnu u grob poniodzango wrote:I nikome nije klekao kolenom na vrat da ga ubije kao ona red nek pandurčina koju država plaća kao uzornog građanina.marcellus wrote:dzango wrote:Obratiti pažnju na ODROBIJAO.marcellus wrote:
klećim ja katkada ..prckov wrote:jel ko kleco kad je crni policajac sprasio 6 metaka u jednu curu (australku) sto je zvala policiju jer je cula nekog provalnika
na sve 4
i metak i to..
nema veze s klokanima
Sedam godina za uperen pištolj? Koliko onda godina ide za službeno lice koje u direktnom prenosu davi građanina kojeg treba da štiti? Problem sa drogom? Kao i jedno 20% Amerike na ovaj ili onaj način. Koliko ono dolarskih novčanica ima tragove koksina na sebi? Treba onda sve da ih smaknu u direktnom TV prenosu?marcellus wrote:dzango wrote:I nikome nije klekao kolenom na vrat da ga ubije kao ona red nek pandurčina koju država plaća kao uzornog građanina.marcellus wrote:dzango wrote:Obratiti pažnju na ODROBIJAO.marcellus wrote:
nije, samo je trudnici uperio pištolj u stomak. Dobio sedam godina. Izašo 2014. Kažu da od onda nije imao problema sa zakonom. Samo s drogom.
ma puste budalemelkior wrote:Primjena sile po logici stvari bi trebala trajati što je kraće moguće, samo dok ga ne sruše i ne stave mu lisičine na ruke. Nakon toga ga se trpa u maricu i vozi u policijsku postaju, kakvo vražje klečanje od 8 minuta?kaya wrote:Ja stvarno ne razumijem kakav je to poremećaj klečati pred debelim crncima na cracku koji pod rukom nose dva para tenisica koje su upravo iznjeli iz provaljenog dućana.
sve sexualno ugroženo ja bi rekla
prcko i co.
teta-Sora,ti svojim sekzualnim aluzijama otjerala Mihu sa foruma..Sora wrote:ma puste budalemelkior wrote:Primjena sile po logici stvari bi trebala trajati što je kraće moguće, samo dok ga ne sruše i ne stave mu lisičine na ruke. Nakon toga ga se trpa u maricu i vozi u policijsku postaju, kakvo vražje klečanje od 8 minuta?kaya wrote:Ja stvarno ne razumijem kakav je to poremećaj klečati pred debelim crncima na cracku koji pod rukom nose dva para tenisica koje su upravo iznjeli iz provaljenog dućana.
prcko i co.
Guest- Guest
[quote="Legendovich"]
ma joj ja tjeram samo ubojice
miha to nije ali čitam tko je
teta-Sora,ti svojim sekzualnim aluzijama otjerala Mihu sa foruma.. [/quoteSora wrote:ma puste budalemelkior wrote:Primjena sile po logici stvari bi trebala trajati što je kraće moguće, samo dok ga ne sruše i ne stave mu lisičine na ruke. Nakon toga ga se trpa u maricu i vozi u policijsku postaju, kakvo vražje klečanje od 8 minuta?kaya wrote:Ja stvarno ne razumijem kakav je to poremećaj klečati pred debelim crncima na cracku koji pod rukom nose dva para tenisica koje su upravo iznjeli iz provaljenog dućana.
prcko i co.
ma joj ja tjeram samo ubojice
miha to nije ali čitam tko je
Debilna nacija u svakom smislu, jel. Jedni pljačkaju sve kaj stignu, drugi kleče i mole za oprost.
Grci su me ugodno iznenadili...
https://www.advance.hr/vijesti/tisuce-marsirale-na-americku-ambasadu-u-ateni-u-znak-potpore-za-prosvjednike-u-sad-u-izbili-sukobi-s-policijom-prosvjednici-na-ambasadu-bacili-molotovljeve-koktele/
https://www.advance.hr/vijesti/tisuce-marsirale-na-americku-ambasadu-u-ateni-u-znak-potpore-za-prosvjednike-u-sad-u-izbili-sukobi-s-policijom-prosvjednici-na-ambasadu-bacili-molotovljeve-koktele/
AlfaOmega wrote:Debilna nacija u svakom smislu, jel. Jedni pljačkaju sve kaj stignu, drugi kleče i mole za oprost.
Grci imaju krvi..
Guest- Guest
hrvati kleče naravno u crkvi
neće oni iznenađenja
bog svemogući ne
neće oni iznenađenja
bog svemogući ne
AlfaOmega wrote:Debilna nacija u svakom smislu, jel. Jedni pljačkaju sve kaj stignu, drugi kleče i mole za oprost.
Sora wrote:hrvati kleče naravno u crkvi
neće oni iznenađenja
bog svemogući ne
klecanjem se nist ne rjesava..
klecanje znaci predaju..sad samo treba ocekivati josh vecu bahatost i aroganciju kod Camuga...
Guest- Guest
Što je u biti dobro, jerbo bumo gledali još nereda.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pola milijuna Rusa moli pred relikvijama sv. Nikole
» Sve više mladih ide na misu, a 45% moli svaki dan
» Biden zaprijetio Putinu: Amerika više neće okretati glavu pred ruskim agresivnim akcijama
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Sve više mladih ide na misu, a 45% moli svaki dan
» Biden zaprijetio Putinu: Amerika više neće okretati glavu pred ruskim agresivnim akcijama
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
Page 3 of 4