CNN svršava: General Mattis žestoko po Trumpu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: CNN svršava: General Mattis žestoko po Trumpu
Ni on nikakav borac protiv globalista. Sve je to isti kurac ka i demokrati i republikanci pri njega. Svršava na prosvide u Venecueli, u Hong Kongu, Iranu, ćifute ohrabruje da anektiraju tuđe, pusti šuplju...Unimatrix_Zero wrote:cudi me da ne kuzis tu igru,to je u biti borba protiv duboke drzave,i ja u pocetku sam se cudio sta se tu desava i nisam si to mogao pojasniti,u biti on se folira u nekim slucajevima da igra po pravilima recimo vojno industrijskog kompleksa i istovremeno ih minira,kao npr u siriji,malo se gadjamo raketama ali prije toga nazovemo telefonom ruse i kazemo im da se smaknu da neko ne nastrada,a rusi kazu sirijcima. u slucaju farme kaze se da ce se praviti vakcine ali se usput i kaze da nece biti obavezne,citaj izmedju redova,Tramp je drugi Kenedi,Americki heroj,ovo je borba globalista protiv nacionalnih drzava.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Re: CNN svršava: General Mattis žestoko po Trumpu
upravo takowitch king wrote:
Trump must go, je cilj svega ovog, bar kratkoročni
demokrati hoce da smanje finansiranje policije da mogu postic ono sto legalno nemaju sanse
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Mad Dog Mattis Day one: 31 napad na ISIL
» Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda
» Trumpov Ludi Pas Mattis podržao vehabije i kuću Saud
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
» Mad Dog Mattis Day one: 31 napad na ISIL
» Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda
» Trumpov Ludi Pas Mattis podržao vehabije i kuću Saud
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
Page 2 of 2