HNL
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: HNL
Igrač onog tko ima lovu u tom trenu...fridrih_niche wrote:On je svačiji igrač...Maggie19 wrote:Vratite Matea ;-^^fridrih_niche wrote:A za Strahonju i njegovo uvlačenje Tatti u cmar ide RESPECT!
:D
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Igrač onog tko ima lovu u tom trenu...fridrih_niche wrote:On je svačiji igrač...Maggie19 wrote:Vratite Matea ;-^^fridrih_niche wrote:A za Strahonju i njegovo uvlačenje Tatti u cmar ide RESPECT!
:D
Guest- Guest
ujedinjeni idioti nastavljaju besramnim licemjerjem.Andreas Goldberger wrote:Od toliko galame, buke i kmečanja zadnja tri dana i neviđenoj krađi, sve stalo na to jeli bio prekršaj u akciji kod zadnje gola Hajduka ili ne. I dok jedan od ovih što komentiraju kaže da je bio, drugi kaže da nije. :hail: :hail: :hail: Toliko je očito bio. :rofl:fridrih_niche wrote:Čista pobjeda Hajduka ka suza nakon toliko buke...
Nisan ni sumnja, udara se po nama iz svih oružja...
Pa se i ciste pobjede žele prikazat ka krađe...
Udbaške metode udbaškog kluba iz metropole i njihovih pobocnika...
Jel GNK Lopov još krade?
Ispod radara im krađe prolaze...
Pljuc!
;)
Kako bilo, obojica su se ispišali po kmečavcima,posebno se to odnosi na navijače GNK Lopova bez obraza koji su kmečali,galamili i optuživali, a na kraju bezrazložno. :lol!:
Jednom kad suci stvarno i masakriraju Hajdukovog protivnika (a dogodit će se i to kad-tad) nitko nema pravo reći jednu riječ (pogotovo ne licemjerni, nemoralni navijači GNK Lopova) jer Hajduk je jedini klub koji se već godinama zalaže za stvarne promjene unutar HNS-a i sudačke organizacije. Iako, znam da će i tada licemjeri orgijati, ali samo još jednom pokazati koliko su jadni...
je, sve je bilo po pravilima koja se primjenjuju samo kad je hajduk u pitanju.
evo što kaže ivković na temu ponavljanja penala: "Pa vidite, Subašić je na Svjetskom prvenstvu sjajno branio jedanaesterce, ali kad se gledaju snimke, onda bi mu po kriteriju iz Splita, svaki jedanaesterac koji je obranio trebao biti ponovljen! "
po istom poimanju primjene pravila hamza nije dobio žuti karton za nasrtaj na igrača intera u "obećavajućoj akciji" pa bi mu onaj koji je dobio bio drugi, odnosno isključujući crveni.
također: "analiza je pokazala da posljednje tri godine, kod svih obrana jedanaesteraca, vratari su se micali." niti jedan jedini nije ponovljen - samo ovaj u splitu.
pametnome dosta.
sitting_bull-
2015-09-28
koliko bi samo žutih kartona tu bilo da se sudi po pravilima i da se sankcionira svako potezanje messija za dres.
to je najbolji primjer da se ne sudi po pravilima, tj. svaki kroji svoja pravila i sudi kako mu paše.
to je najbolji primjer da se ne sudi po pravilima, tj. svaki kroji svoja pravila i sudi kako mu paše.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jel može ovaj zagorski homos makar na jednoj temi prestat drkat na onog malog hobita
vidio sam ovo za hamzu, 33. i 34. minuta.
da je sudio purgeri bi pisali sve čisto, tovari bi kmečali, sigurno se tad ne bi pozivali na pravilnik.
ispred svih pravila treba biti zdrav razum.
a to znači, ako već sudiš penal gdje nisi siguran da je lopta otišla u out i moguće da si oštetio protivnika, onda isto tako malo zažmiri na izlazak s crte, svi sretni i zadovoljni.
da je sudio purgeri bi pisali sve čisto, tovari bi kmečali, sigurno se tad ne bi pozivali na pravilnik.
a to znači, ako već sudiš penal gdje nisi siguran da je lopta otišla u out i moguće da si oštetio protivnika, onda isto tako malo zažmiri na izlazak s crte, svi sretni i zadovoljni.
2015-08-25
a zamisli samo šiptaru balijski koliko bi tvoj simulatorski pederčić popušio žutih i crvenih da se sudi po pravilima..scorpion wrote:Jel može ovaj zagorski homos makar na jednoj temi prestat drkat na onog malog hobita
e to je još bolji primjer...
2015-08-25
End wrote:vidio sam ovo za hamzu, 33. i 34. minuta.
Sudac nije tu da zažmiri, nego da donese pravednu odluku. Za loptu nije mogao vidjeti jeli izašla vani ili ne (a naglasak je da lopta treba cijelim obujmom izaći van crte), ali zato je jasno vidio da je golman prekršio pravilo i ponovio je penal.
Ovo da je trebao zažmiriti je toliko jednako smiješno koliko i jadno. No, ne čudi me...
Guest- Guest
ispada da je hajduk jedini pravedan klub na kugli zemaljskoj.
nije ti bilo jadno i smiješno kad je zažmirio na start hamze... ako se već pozivaš na nekakva pravila onda ih se drži 100%.
meni je pravilo sudački kriterij, a ako nije sudio hamzu i nije imao pojma ako je lopta bila vani uz pomoć VAR-a koji bi trebao imati 100 slika u 1 sekundi da se točno vidi ako je lopta bila vani, onda nije trebao ponavljati penal koji se u 99% slučajeva ne ponavlja u normalnim okolnostima, kamoli ovakvim.
ta situacija i 1 slika lopte s VGA kamerom koju su oni prikazali je sramotna.
nije ti bilo jadno i smiješno kad je zažmirio na start hamze... ako se već pozivaš na nekakva pravila onda ih se drži 100%.
meni je pravilo sudački kriterij, a ako nije sudio hamzu i nije imao pojma ako je lopta bila vani uz pomoć VAR-a koji bi trebao imati 100 slika u 1 sekundi da se točno vidi ako je lopta bila vani, onda nije trebao ponavljati penal koji se u 99% slučajeva ne ponavlja u normalnim okolnostima, kamoli ovakvim.
2015-08-25
i onda još na sve to 9. minuta produžetka i li la prekršaj i situacija koja je opet otišla u korist hajduka.
na kraju sve skupa epska krađa.
2015-08-25
Smiri se endiću mesiću...End wrote:ispada da je hajduk jedini pravedan klub na kugli zemaljskoj.
Nisam ja taj koji pričao da je sudac trebao na bilo što zažmiriti, nego ti...
Tako misliš da i porezna treba zažmiriti tvom idolu,a drugima ne.
Guest- Guest
A je...End wrote:i onda još na sve to 9. minuta produžetka i li la prekršaj i situacija koja je opet otišla u korist hajduka.
Ne bi bila krađa da je sudac malo zažmirio, tada bi sve bilo pošteno.
Tipično razmišljanje navijača i simpatizera GNK Lopova...
Guest- Guest
bit će bolje ovaj vikend kad krenu prave tekme i krađe, ove sitne ribe su nezanimljive.
2015-08-25
Da su sve ove odluke bile protiv kmečavaca umjesto protiv Intera imali bi stotine decibela kmečanja o krađi barem mjesec dana.
To je jedina prava istina, sve ostalo više nije bitno.
Pamtit će se ogromno veselja malih jazavaca kad su zabili moćnom Interu u 97. minuti.
Nema veze što je prije bio faul.
To je jedina prava istina, sve ostalo više nije bitno.
Pamtit će se ogromno veselja malih jazavaca kad su zabili moćnom Interu u 97. minuti.
Nema veze što je prije bio faul.
Ja sam ovdje jedini častan i pošten čovjek. Dinamovci brane Dinamove krađe, a Hajdukovci Hajdukove. Jedino ja pošteno kažem kad neko ukrade
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 12