kompilacija blm sr*nja
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: kompilacija blm sr*nja
..........................witch king wrote:
dalje nisam isao od onog THIS IS YOUR FUTURE......et,kad prostak poput mene ostane bez teksta...
Ovaj video me je samo najezio od jeze...nema niti dovoljno dobar "smiley"..
Guest- Guest
na drugo topicu,kazem BIT CE,a ono vec jeste..navecer slijedi iskupljivanje u gang-bangu sa 10oricom crncuga...
Guest- Guest
Sirija, Rusi samo jure pored Američkog checkpointa
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ima jedan video ali ne mogu ga naci sad,gdje lik uleti sa autom medju demonstrante i jedan mu bas agresivno pocne ulaziti kroz prozor,valjda ga je htio izvuci van,odjednom pucanj i lik odletio par metara unazad,ostali se razbjezali ko zechevi
djes medoUnimatrix_Zero wrote:ima jedan video ali ne mogu ga naci sad,gdje lik uleti sa autom medju demonstrante i jedan mu bas agresivno pocne ulaziti kroz prozor,valjda ga je htio izvuci van,odjednom pucanj i lik odletio par metara unazad,ostali se razbjezali ko zechevi
jel imas problema s koljenima :D
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
dobro, jbte ako naletis na crnca da te ne pocne presjecat u koljenimaUnimatrix_Zero wrote:djesi levi krava te ne ubola,ma nemam relativno sam u dobrom zdravlju
inace, eo me, zajebavam se pomalo i kontam da se povucem u pemziju al ono pravo, inace jesam u pemziji al nikako se otkacit baustele
sad mi je dodijalo pa cu vjerojatno nazad u selo , uzgajat vrganje, zajebavat pradedu i to, malo piva, malo spavanje, malo nerad, pa malo odmor od svega toga
tako treba,u poljoprivredi je spas,i ja sam evo posadio neke vegetacije,sladje mi kad imam svojijeh kukumara i pomidora posadio sam i jedan chatrun
ovdje su okupio zadnji sljam, socijalci i brainwashed idioti, crni i ni rasisti uz podrsku stranke zelenih i radnicke partije i mainstream medijaUnimatrix_Zero wrote:ma nemas brige za to,inace nisu to samo crnci,imas tu bijelog smeca,sve luzeri,uglavnom ta svinjarija se desava u centru grada,tu ne idem i to je to,ja sam malo van grada.
tako treba,u poljoprivredi je spas,i ja sam evo posadio neke vegetacije,sladje mi kad imam svojijeh kukumara i pomidora posadio sam i jedan chatrun
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
https://www.telegraph.co.uk/news/2020/06/09/londons-landmarks-reviewed-wake-black-lives-matter-protests/?
morgan više neće snimatikic wrote:
2014-04-16
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 3 of 9