ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Verio se hrvatsko-srpski kajakaški par: "Mogla sam samo da kažem da"

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Verio se hrvatsko-srpski kajakaški par: "Mogla sam samo da kažem da" - Page 2 Empty Re: Verio se hrvatsko-srpski kajakaški par: "Mogla sam samo da kažem da"

Post by Serbinho-3 2/6/2020, 14:20

Ringo10 wrote:
Serbinho-3 wrote:
Ringo10 wrote:
Serbinho-3 wrote:
RayMabus wrote:On ima 23 , ona 32. Uvatila ona zadnji vlak. Dala momčiću da ga umoči a on odma ženidba. 

Stara je. Ko zna tko je to sve jeba. Neka in je sa srićon. Nek guštaju , ionako je život kratak.

Jebo te kajkak.

A pa vole se i ko si ti da im pametuješ. Dobro, starija je ali to u današnje vrijeme ne mora bit problem 

Jebo vas politika, ja da sam u Sarajevu gledao na nacionalnost ne bih jebo tri ženske u životu.

Ti si budala

Ali ima takvih i među nama

Ti bi uveo seksualnu segregaciju ... hahaha koji debil

Ko je meni u mladosti mogao zabranit da jebem Srpkinje i muslimanke

i ko je njima mogao zabranit da rašire noge

Pa ste napravili haos...

Bolje prevencija...

Zadrži ti svoje misljenje a tvoj projekat je ionako propao.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Verio se hrvatsko-srpski kajakaški par: "Mogla sam samo da kažem da" - Page 2 Empty Re: Verio se hrvatsko-srpski kajakaški par: "Mogla sam samo da kažem da"

Post by Serbinho-3 2/6/2020, 14:21

Meni u Srbiji svakojaki ne trebaju, niti seljančure nepismene, sto

dovlače iste sa strane...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/6/2020, 14:21

vuksadinare wrote:
Serbinho-3 wrote:Plave oci i kosa sa ovim garaganom iz HR... lol!

Srpske glupačice.
aha...sad ti to smeta..a tu se kurcite kad neka hrvatica zavrsi sa srbinom..a sad smeta...dobro u nas zagrljaj padaju sportasice,profesorke..a u vas zagrlja padaju istrosene kurabe poput severine,pišekice,ide prester i slicnih Basketball
Ne mogu da podnesu kad im Hrvati jebu Srpkinje ...

E koliko sam ih ja izjebo u životu, ne mogu ih ni izbrojat
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/6/2020, 14:23

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Serbinho-3 wrote:Plave oci i kosa sa ovim garaganom iz HR... lol!

Srpske glupačice.
aha...sad ti to smeta..a tu se kurcite kad neka hrvatica zavrsi sa srbinom..a sad smeta...dobro u nas zagrljaj padaju sportasice,profesorke..a u vas zagrlja padaju istrosene kurabe poput severine,pišekice,ide prester i slicnih Basketball
Ne mogu da podnesu kad im Hrvati jebu Srpkinje ...

E koliko sam ih ja izjebo u životu, ne mogu ih ni izbrojat
ne mogu stosta oni da podnesu...ko ih nije poznavao najebao je...zato rekoh prvaci svijeta u manipuliranju  Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/6/2020, 14:24

Speare Shaker wrote:
Serbinho-3 wrote:
Speare Shaker wrote:
Serbinho-3 wrote:

Mogao je na Kosovu da se ženi ili u Albaniji.........prijatelji ste........:rasta

Gde si pick.ce, dosao si opet da se mangupiras preko neta....

Nema većih pičkica od vas Srba.
Dokazali ste to u svim ratovima koje ste vodili u posljednjih 30 godina. Nema ko vas nije opalio.
Srpkinje neće s njima i idu da se jebu sa Hrvatima i onda oni dovode mlade naivne Šiptarke. 

A kad i one progledaju koje će onda dovoditi
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/6/2020, 14:25

...navecer te gosti ujutro ce te bosti Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics