Zašto je depopulacija nužna
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zašto je depopulacija nužna
Ok.ovaj post sejvam..onako skrinsut..pa pokazem RH ekipi..T. wrote:Nikako, takvi nam ni ne trebaju...Legendovich wrote:pa ne cudim se za ove na politickim spisokovima vjernih vojnika..no kako vratiti pola miljuna onih koji su morali vanka??danni1 wrote:Pa u RH se odlično živi.Legendovich wrote:Ma to Dani prka,izaziva nabrojane da ga usvoje kao i njegovu drzavu uzmu pod svoje..bolje bi se zivilo..
Sad je toliko dobro da si mislim kako ću glasovat za HDZ po prvi put nakon 90.g.
Ništa tu ne treba mijenjati. Dobro je i pomalo ide nabolje.
Guest- Guest
Re: Zašto je depopulacija nužna
Ali to je istina.Osobno znam neke koji su dvrlje i kamenje po Hrvatskoj prije nego su otišli,a sad kad su došli u ovo vrijeme korone,sasvim druga priča.Ono,stanovi preskupi,te,ono,te ovo,pa nije to baš tako bajno.Legendovich wrote:Ok.ovaj post sejvam..onako skrinsut..pa pokazem RH ekipi..T. wrote:Nikako, takvi nam ni ne trebaju...Legendovich wrote:pa ne cudim se za ove na politickim spisokovima vjernih vojnika..no kako vratiti pola miljuna onih koji su morali vanka??danni1 wrote:Pa u RH se odlično živi.Legendovich wrote:Ma to Dani prka,izaziva nabrojane da ga usvoje kao i njegovu drzavu uzmu pod svoje..bolje bi se zivilo..
Sad je toliko dobro da si mislim kako ću glasovat za HDZ po prvi put nakon 90.g.
Ništa tu ne treba mijenjati. Dobro je i pomalo ide nabolje.
Imaju Dani i T. pravo,neka ih tamo gdje jesu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Depopulacija planete
» Senf:'Poskupljenja su nuzna'
» Stjepan Šterc: Godišnja depopulacija u Hrvatskoj je 50 000!
» GRABAR-KITAROVIĆ O MIGRANTSKOJ KRIZI 'Nužna je puna kontrola granice'
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Senf:'Poskupljenja su nuzna'
» Stjepan Šterc: Godišnja depopulacija u Hrvatskoj je 50 000!
» GRABAR-KITAROVIĆ O MIGRANTSKOJ KRIZI 'Nužna je puna kontrola granice'
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Page 3 of 3