Radnička fronta izaziva Miroslava Škoru na dvoboj
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Radnička fronta izaziva Miroslava Škoru na dvoboj
tuđmanova muda bez vizije su i napravila ovo iz hrvatskevuksadinare wrote:svi oni imaju viziju...ali đaba ti vizija ako nemas muda je za ostvariti...a muda dobijas i rođenjem ali jos vise kalivsi se u nevoljama...danasnji politicari kod nas na vlasti su manje vise rođeni i zivjeli pod staklenim zvonom i ne znaju sto su nevolje...zato im i fale muda...a tuđman je za razliku od njih i robijaoRingo10 wrote:Tudjman, kakav god bio, bio je snazna i karizmaticna licnost...zato je i uspio postici svoj cilj - pobjedu u ratu, samostalnu i cjelovitu Hrvatsku
Neko takav treba Hrvatskoj, neko karizmatican i jak...
Na zalost, u Hrvatskoj danas takvog nema ni na vidiku
jebeni kokošinjac s kokošima i ponekim bjeloglavim supom lešinarom
tuđman i vizija...ha ha ha
daj budi pametan
bio je goli autokrat željan DOstići TITA
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
GLASAT ĆU ZA škoru
NEK UZME ČIM VIŠE GLASOVA PLENKIJU
haugh
NEK UZME ČIM VIŠE GLASOVA PLENKIJU
haugh
Ja sam uvijek tvrdio da je Blaburgomanija pogubna jer kod Hrvata razvija taj odvratni gubitnicki, luzerski mentalitet.jastreb wrote:Škoro ima taj plačljivo kmečavi blajburški stav sa kojime unaprijed sam sebe stavlja u ulogu nekakve žrtve,a samim tim automatski gubi dojam dominacije.
Pjesma "Sude mi" to najbolje oslikava.
Sindrom jadne i bijedne zlostavljane pizde. Blokira kod Hrvata bilo kakvu sposobnost za realno i objektivno sagledavanje povijesti.
Sve se svodi na onu ogavnu JADAN JA kmecavu i jecavu debilnu retoriku sirote neshvacene Zrtve i stvaranje stava o jadnosti i bespomocnosti jer to niko na svijetu niti shvaca niti prihvaca jer svi znaju pozadinu cijele price, ono sto Hrvati u svome Matrixu nisu u stanju da razumiju i private.
Ustaska ...pardon ...Kvazi-Katolicka Kvazi-Crkva u Hrvata je svakako najzasluznija za sav taj mentalno-moralni JAD.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sto bi ti party-e na komemoracijamaRingo10 wrote:Ja sam uvijek tvrdio da je Blaburgomanija pogubna jer kod Hrvata razvija taj odvratni gubitnicki, luzerski mentalitet.jastreb wrote:Škoro ima taj plačljivo kmečavi blajburški stav sa kojime unaprijed sam sebe stavlja u ulogu nekakve žrtve,a samim tim automatski gubi dojam dominacije.
Sindrom jadne i bijedne zlostavljane pizde. Blokira kod Hrvata bilo kakvu sposobnost za realno i objektivno sagledavanje povijesti.
Sve se svodi na onu ogavnu JADAN JA kmecavu i jecavu debilnu retoriku sirote neshvacene Zrtve i stvaranje stava o jadnosti i bespomocnosti jer to niko na svijetu niti shvaca niti prihvaca jer svi znaju pozadinu cijele price, ono sto Hrvati u svome Matrixu nisu u stanju da razumiju i private.
Ustaska ...pardon ...Kvazi-Katolicka Kvazi-Crkva u Hrvata je svakako najzasluznija za sav taj mentalno-moralni JAD.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nema veće bijede i zla od ubijanja zarobljenika i njihovih "simpatizera"(obitelji, civili),Ringo10 wrote:Ja sam uvijek tvrdio da je Blaburgomanija pogubna jer kod Hrvata razvija taj odvratni gubitnicki, luzerski mentalitet.jastreb wrote:Škoro ima taj plačljivo kmečavi blajburški stav sa kojime unaprijed sam sebe stavlja u ulogu nekakve žrtve,a samim tim automatski gubi dojam dominacije.
zatrpavanje istih u tenkovske rovove i žive zabetoniranje u rudarskom rovu.
To nisu radile ni ustaše.
Ne, nego napravit jednu dostojanstvenu godisnju komemoraciju bez ideoskih konotacijavuksadinare wrote:sto bi ti party-e na komemoracijamaRingo10 wrote:Ja sam uvijek tvrdio da je Blaburgomanija pogubna jer kod Hrvata razvija taj odvratni gubitnicki, luzerski mentalitet.jastreb wrote:Škoro ima taj plačljivo kmečavi blajburški stav sa kojime unaprijed sam sebe stavlja u ulogu nekakve žrtve,a samim tim automatski gubi dojam dominacije.
A ne podredit bukvalno cijelu noviju povijest i povijest 2 sv. Rata tome i kompletnu nacionalnu ideologiju podrediti tome
A o povijesnom revizionizmu da ne pricamo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Radnička Fronta na aparatima..
» Za sve je kriva Radnička Fronta
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
» Radnička fronta u Šibeniku
» Radnička Fronta - Vrijeme za otpor KLEROKAPITALFAŠIZMU
» Za sve je kriva Radnička Fronta
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO