Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
Jesi li ti pijan ili se pravis ludRayMabus wrote:Nije to moje službeno nego vaše. Brigada se mogla formirati ponovo samo pod jednim uvjetom a taj je da nije više HVO nego Armija BiH.Ringo10 wrote:Boli me kurac za tvoje SLUZBENO.RayMabus wrote:Službeno niste i to se ovdje gleda.Ringo10 wrote:Da, ali mi smo brigadu sacuvali i mentalno smo uvijek ostali HVO.RayMabus wrote:
A ovdje se politizira jer nakon sukoba taj sarajevski HVO se ukida i stvara samo brigada pod Armijom BiH
Mi smo prosli svakakva sranja, 6. 11. 1993. Armija BiH nas je zarobila i vodila na prinudne radove na zone razdvajanja a Srbi rokali po nama.
Izbora nismo imali a nismo htjeli da nas rasprse po muslimanskim brigadama kao zrtvene jarce.
Zato se jebite ti i to tvoje SLUZBENO.
Ja ti govorim da izbora nije bilo. Ili hrvatska brigada formalno pod Stabom Armije BiH ili da nas porazbacaju po mudzahedinskim brigadama.
Lako se sad pravit pametan
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
Pa to ti i govorim. Samo sam te ispravio kad si rekao kako se HVO pred kraj rata spojio sa HOS.
Nema HVO u Sarajevu od studenog 1993.
Nema HVO u Sarajevu od studenog 1993.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i mene interesira ciji je ovaj sabolicdijagram wrote:Opet pravasija udara, jel paragin il kelemincev taj sabolic:)
nije valjda da niko ne zna
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Političko pitanje je ovo ; Čović a i HDZ u Hrvatskoj bi grb HVO da pokaže da HVO nije bio agresor nego u obrani BiH na početku rata a Bakir i ekipa ne bi nego oće ljiljane da pokaže da je to bila postrojba Armije BiH i da napravi fintu kao da HVO nije stao u obranu Sarajeva pošto je isti proglašen nekakvom zločinalkom agresorskom vojskom itd nego da sve zasluge idu Armiji BiH i Izetbegoviću.
To je ta politika koja se ovdje lomi no meni se ne da nad grobovima palih boraca politizirat jer je to nisko pa bolje da nema spomenika a Sarajevo neka se srami šta nisu podigli spomenik svojim građanima koji su dali život za obranu grada tako da je to njihov krimen a ne moj.
To je ta politika koja se ovdje lomi no meni se ne da nad grobovima palih boraca politizirat jer je to nisko pa bolje da nema spomenika a Sarajevo neka se srami šta nisu podigli spomenik svojim građanima koji su dali život za obranu grada tako da je to njihov krimen a ne moj.
2014-04-11
Dakle da pojasnim tko nije shvatija : bolje da nema spomenika nego da oni stavljaju ljiljane na to.
Il će bit grb Herceg Bosne ili spomenika neće biti.
Jednostavno.
Il će bit grb Herceg Bosne ili spomenika neće biti.
Jednostavno.
2014-04-11
iskusni karijerni diplomat sa zrinjevca, vec sluzbovao u sarajevu ranije na nizim duznostimaprckov wrote:i mene interesira ciji je ovaj sabolicdijagram wrote:Opet pravasija udara, jel paragin il kelemincev taj sabolic:)
nije valjda da niko ne zna
takvog hercegbosanci nece moci zlorabiti za svoje potrebe
odavno zna da su muje dobri, a hrvati zli
tako ga indoktrinirala pravasija koja drma hrvatskom evo tri desetljeca :)
dijagram-
2015-08-09
Meni nije jasno za koji se kurac Hrvatska uopce njima pravda
2015-09-24
Koliko vidim uvalit će vam spomen ploču s ljiljanima jer je ovaj Pejić neka udruga osnovana pod okriljem SDA dopuštenja i fino ga uvalili opet Čoviću i ekipi.
https://www.google.com/amp/s/www.klix.ba/amp/200129107
Ovo su napravili kako im nitko ne bi rekao da ga nisu podigli al su stavili ljiljane a nigdje ni spomena da ljiljani odnosno Armija BiH nije formirala ovo i stala u obranu grada jer bi onda morali priznati da je HVO branio Bosnu a ne bio agresor.
Ovo su napravili kako im nitko ne bi rekao da ga nisu podigli al su stavili ljiljane a nigdje ni spomena da ljiljani odnosno Armija BiH nije formirala ovo i stala u obranu grada jer bi onda morali priznati da je HVO branio Bosnu a ne bio agresor.
2014-04-11
Iako su ljiljani Kotromanica hrvatski simbol i kao takvi ne bi nam trebali smetati...
Ali problem je kontekst
Ali problem je kontekst
2015-09-24
Pejic, njega osobno Paraga instruira.RayMabus wrote:Koliko vidim uvalit će vam spomen ploču s ljiljanima jer je ovaj Pejić neka udruga osnovana pod okriljem SDA dopuštenja i fino ga uvalili opet Čoviću i ekipi.
Pravas par exellence
Isto ko Komsic i slicni:)
dijagram-
2015-08-09
U suštini su simbol Anžuvinaca i katoličke Francuske jer je Kotromanič udala za ugarskog hrvatskog kralja kojeg su na to prijestolje doveli Hrvati u borbi za ugarsko hrvatsku krunu.Ringo10 wrote:Iako su ljiljani Kotromanica hrvatski simbol i kao takvi ne bi nam trebali smetati...
Ali problem je kontekst
Grb Kotormanića je grb koji znači podanost Anžuvincima jer je Kotormanič postala kraljica ugarsko hrvatskog kraljevstva čiji je i Bosna dio ( Bosna je orginalno banovina ugarsko hrvatskog kraljevstva ).
2014-04-11
Ringo10 wrote:Meni nije jasno za koji se kurac Hrvatska uopce njima pravda
ljevica, zato što podržava jednu jedinstvenu i cjelovitu BiH, to im je rezervna pozicija za Jugoslaviju..protiv nacionalizma i sličnih stvari..
pravaška desnica zato što im je savez s mujagama vitalan u njihovoj opsesivnoj borbi protiv srba...svugdje i uvijek.
U glvnom ni ljevici ni desnici nisu u fokusu interesa Hrvati u BiH, već su samo sredstvo za svoje opsesije.
Zato je za HB najbolja, što neutralnija politika i pozicija zagreba.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da, sve si u pravuepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Meni nije jasno za koji se kurac Hrvatska uopce njima pravda
ljevica, zato što podržava jednu jedinstvenu i cjelovitu BiH, to im je rezervna pozicija za Jugoslaviju..protiv nacionalizma i sličnih stvari..
pravaška desnica zato što im je savez s mujagama vitalan u njihovoj opsesivnoj borbi protiv srba...svugdje i uvijek.
U glvnom ni ljevici ni desnici nisu u fokusu interesa Hrvati u BiH, već su samo sredstvo za svoje opsesije.
A HDZ je smotan u pizdu materinu.
2015-09-24
Sabolic nije ljevica, iz gnijezda je , sanadera, plenki ga evo delegira tamoepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Meni nije jasno za koji se kurac Hrvatska uopce njima pravda
Centrista, moderan napredan diplomat odgovara naprednom centristickom demokrscanskom adezeju :)
Ljevica je Komso, titova slika, antifa, zajedno s ringom i slicnim idiotima:)
dijagram-
2015-08-09
Ringo10 wrote:Iako su ljiljani Kotromanica hrvatski simbol i kao takvi ne bi nam trebali smetati...
Ali problem je kontekst
hrvatima jedino ne smetaju ZDS i kockice
poispadale iz glave ..
e moj narode
Ringo10 wrote:Da, sve si u pravuepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Meni nije jasno za koji se kurac Hrvatska uopce njima pravda
Kolega, ja se ovim pitanjem bavim preko 15 godina tu na forumu a 25 sveukupno...od napretka, hdz, hss i sl.
Bolje smotani HDZ nego pravašija ili jugoekipa...jedino hdz ima zdravu pilitičku nit..negdje u snopu...ovim ostali su ......propast
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa da, sto znaci da je to nas simbol koji ni sa Mujagama ni sa Srbendama nema nikakve vezeRayMabus wrote:U suštini su simbol Anžuvinaca i katoličke Francuske jer je Kotromanič udala za ugarskog hrvatskog kralja kojeg su na to prijestolje doveli Hrvati u borbi za ugarsko hrvatsku krunu.Ringo10 wrote:Iako su ljiljani Kotromanica hrvatski simbol i kao takvi ne bi nam trebali smetati...
Ali problem je kontekst
Grb Kotormanića je grb koji znači podanost Anžuvincima jer je Kotormanič postala kraljica ugarsko hrvatskog kraljevstva čiji je i Bosna dio ( Bosna je orginalno banovina ugarsko hrvatskog kraljevstva ).
Zato je po meni bila greska to odbacivati i dopustiti Mujagama da svojataju.
2015-09-24
Nije cudno da si mogao biti sorosevacepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Da, sve si u pravuepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Meni nije jasno za koji se kurac Hrvatska uopce njima pravda
Kolega, ja se ovim pitanjem bavim preko 15 godina tu na forumu a 25 sveukupno...od napretka, hdz, hss i sl.
Bolje smotani HDZ nego pravašija ili jugoekipa...jedino hdz ima zdravu pilitičku nit..negdje u snopu...ovim ostali su ......propast
dijagram-
2015-08-09
Idiot Ringo ti naguzio mamu, zenu, sestre, kcerke i sve zensko u familiji do devetog koljenadijagram wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:zajedno s ringom i slicnim idiotima:)
2015-09-24
dijagram wrote:Sabolic nije ljevica, iz gnijezda je , sanadera, plenki ga evo delegira tamoepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Meni nije jasno za koji se kurac Hrvatska uopce njima pravda
Centrista, moderan napredan diplomat odgovara naprednom centristickom demokrscanskom adezeju :)
Ljevica je Komso, titova slika, antifa, zajedno s ringom i slicnim idiotima:)
a zašto ne bi hrvati branili jugoslaviju
pa za tu upociju su bili ponajbolji hrvatski sinovi, od radića do meštrovića
koji ste vu kurac da stalno režite protiv onih koji brane ili su branili jugu
znaš koji
FAŠISTIČKI iz krila HVO
Ringo10 wrote:Idiot Ringo ti naguzio mamu, zenu, sestre, kcerke i sve zensko u familiji do devetog koljenadijagram wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:zajedno s ringom i slicnim idiotima:)
MA NE NERVIRAJ SE RINGEC
vidiš da se to zaplelo ko pile u kučine
više ne zna ni tko mu glavu nosi
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mitrović: Pukovnik HVO Vinko Štefanek priznao agresiju Hrvatske na BiH
» Ivan Del Vechio smijenjen sa funkcije ambasadora Hrvatske u BiH
» Srbi u BiH napali hrvatske svatove.Hrvatski veleposlanik se pobunio
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» 27. prosinca sveti Ivan Evanđelist – zašto ga zovu apostolom ljubavi?
» Ivan Del Vechio smijenjen sa funkcije ambasadora Hrvatske u BiH
» Srbi u BiH napali hrvatske svatove.Hrvatski veleposlanik se pobunio
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» 27. prosinca sveti Ivan Evanđelist – zašto ga zovu apostolom ljubavi?
Page 2 of 4