RAT U VAŠINGTONU: Demonstranti ruše sve pred sobom, sukobili se sa policijom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RAT U VAŠINGTONU: Demonstranti ruše sve pred sobom, sukobili se sa policijom
Znanost !!!!jastreb wrote:Ja ne znam šta vi u stvari hoćete???
Pa crnci su uglavnom i proslavljali SAD kroz sport i estradu.
A danas sve više i kroz znanost,umjetnost,vojne vještine...
I sve to usprkos ogromnom otporu bjelačkih supremista.
Šališ se ti ... jel tako
Idi u Ameriku pa se naseli blizu njih ... samo izvoli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: RAT U VAŠINGTONU: Demonstranti ruše sve pred sobom, sukobili se sa policijom
Nije mi jasno što se bune... Neka pogledaju kako su prošli Indijanci koji su bili previše divlji i nisu bili za robove... Ili neka pogledaju svoju daleku rodbinu na afričkom kontinentu koji bi da nema velikih valova na gumenim čamcima preko Atlantika... U obećanoj su zemlji, svjetioniku demokracije i ljudskih prava, žive svoj američki san i još se bune...
Dat ce ih portugalcima da ih provozaju po atlantikumutava baštarda wrote:Nije mi jasno što se bune... Neka pogledaju kako su prošli Indijanci koji su bili previše divlji i nisu bili za robove... Ili neka pogledaju svoju daleku rodbinu na afričkom kontinentu koji bi da nema velikih valova na gumenim čamcima preko Atlantika... U obećanoj su zemlji, svjetioniku demokracije i ljudskih prava, žive svoj američki san i još se bune...
dijagram-
2015-08-09
crvenkasti wrote:Treba ih izbombardirati, sjebati i razbiti na male nezavisne države koje treba priznati. Onda sve raseliti.
vrhunska ideja
raseliti na gastarbajtovanje u mexiku
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa kad su ih getoizirali. Normalna stvar. nasele ih u neke kvartove o kojima poslije niko ne vodi računa i onda ta geta postaju legla kriminala i prostitucije.Ringo10 wrote:Znanost !!!!jastreb wrote:Ja ne znam šta vi u stvari hoćete???
Šališ se ti ... jel tako
Isto je i sa Latinosima,koji su bijelci,ali su deset puta gori i brutalniji.
Pogledajmo zato neke uspješne crnce i usporedimo ih po pameti sa kolegama bijelcima.
Eto uzeću jednog Morgana i jednog Denzela...e pa sad ih usporedi sa jednim Staloneom,ili sa glupim Arnoldom. Vaga će prevagnuti na crnu stranu. Morgan je genijalac.
Ja bih da sad uselim u SAD radije živio u nekom kvartu sa crnačkom većinom,gdje bih se ,vjerujem brzo uklopio,nego u nekom gradiću u Lujzijani gdje te gomila bijelih idiota gleda kao krava mrtvo tele i gdje se,zapravo nalaze najveći manijaci i serijski ubojice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa kad su ih getoizirali. Normalna stvar. nasele ih u neke kvartove o kojima poslije niko ne vodi računa i onda ta geta postaju legla kriminala i prostitucije.Ringo10 wrote:Znanost !!!!jastreb wrote:Ja ne znam šta vi u stvari hoćete???
Šališ se ti ... jel tako
Isto je i sa Latinosima,koji su bijelci,ali su deset puta gori i brutalniji.
Pogledajmo zato neke uspješne crnce i usporedimo ih po pameti sa kolegama bijelcima.
Eto uzeću jednog Morgana i jednog Denzela...e pa sad ih usporedi sa jednim Staloneom,ili sa glupim Arnoldom. Vaga će prevagnuti na crnu stranu. Morgan je genijalac.
Ja bih da sad uselim u SAD radije živio u nekom kvartu sa crnačkom većinom,gdje bih se ,vjerujem brzo uklopio,nego u nekom gradiću u Lujzijani gdje te gomila bijelih idiota gleda kao krava mrtvo tele i gdje se,zapravo nalaze najveći manijaci i serijski ubojice.
TOČNO
ja ne bi u ameriku ni mrtva
samo gledajući njihove filmove na tv
u 5 minuta 5 mrtvih u krvi pliva
aj mrš
Nasilje diljem SAD-a. Policija se autima zabijala u prosvjednike, Trump im prijeti
vili40-
2015-08-02
zabijalavili40 wrote:Nasilje diljem SAD-a. Policija se autima zabijala u prosvjednike, Trump im prijeti
inace u uednoj drzavi u americi to nije krivicno dijelo ako namjerno zatvore put
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
E sad je ura za disciplinirati nigge.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prosvjednici se sukobili s policijom ispred zgrade OHR-a: "Uhapsi me, hajd´ molim te, uhapsi me! I vi igrate za HDZ!"
» Kinezi uništavaju sve pred sobom
» Berkley: Antifa mlavi sve pred sobom
» ''Tornado u Italiji uništavao sve pred sobom, pogledajte snimke''
» UBER ili kako Neoliberalni kapitalizam ponovo krši sve pred sobom
» Kinezi uništavaju sve pred sobom
» Berkley: Antifa mlavi sve pred sobom
» ''Tornado u Italiji uništavao sve pred sobom, pogledajte snimke''
» UBER ili kako Neoliberalni kapitalizam ponovo krši sve pred sobom
Page 2 of 2