Vijest u slici
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vijest u slici
dijagram wrote:Borna je hrabra
...i praktična. pred par godina bilo je strašno vruće ljeto, skinula se u badić i kupala u fontani na zrinjevcu :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ti si primitivan,neprogressivan,fašist,staljinist,uvodis teror nad svojom djecom,onemogucujes im da budu Svoja.,.marcellus wrote:Noor wrote:Ja se necu cuditi ni kad gole guzice pocnu setati, sve samo da su posebne.
Posebne tuke.
zato ja kćerkama oću utuvit da svaka budala može bit "posebna", "drukčija". Stvar je nešto napravit bolje a ne drukčije
Marc,kakogod okrenes,vremenom gubis,kao isvi drugi djecu iz svojih ruku..gotovo je dok se prikelje na internet,otkriju Instagram,Sestre Kardasian,drustvo i vrsnjake..Bed je sto se danas sve to ranije dogadja..
Rezultat toga,roditelji postaju omrazeni,djeca u sukobu sa njima,postaju neprijatelji njihovoj Slobodi,jer po difoltu,oni imaju pravo raditi sto pozele..
Ili sjeci telefonsku liniju,koaksijalni,sto vec,i nadaj se najboljemu,ili se radije pripremi na sve sto dozivljavaju drugi roditelji..
Uz to koji si ti kuratz da bi imao autoritet nad svojom djecom? ..tu su drzava,drustvo,prijatelji,plavi telefon..
Guest- Guest
eto vidis soreSora wrote:borna jeee
ali ona RAJIĆEVa
koji je fuck
da sam ja KOTROMANIĆ NE BI JOJ MAJCI OSTALA GUZA CRVENA NEGO PLAVA
da me nisi varala s debom i jab tebi donio gaca da nosis
2014-04-19
koza drzi liniju, moze se fino odjenuti i izgledati pristojno za svoje godine ali ne bi bila netko:)Noor wrote:dijagram wrote:Borna je hrabra
...i praktična. pred par godina bilo je strašno vruće ljeto, skinula se u badić i kupala u fontani na zrinjevcu :)
ona sokira, provocira, na taj nacin trazi paznju koja joj nedostaje
dijagram-
2015-08-09
prckov wrote:eto vidis soreSora wrote:borna jeee
ali ona RAJIĆEVa
koji je fuck
to su glasine
debo je vjeran svom dečku
i ne vidim yodin komentatar, jebale ga i aktiva i pasiva
u tim godinama ovo propusta komentiratri
u tim godinama ovo propusta komentiratri
dijagram-
2015-08-09
..gledam..gledam..bash mi se ne svidja...oronulo neko tijelo...ojebina,sto bi Yoda reko..venus wrote:https://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/foto-osebujna-borna-kotromanic-prosetala-se-zagrebom-u-kasmirskim-hlacicama-komentari-na-moj-stajling-bili-su-super-centar-me-vec-poznaje/10346725/
FOTO: OSEBUJNA BORNA KOTROMANIĆ PROŠETALA SE ZAGREBOM U KAŠMIRSKIM HLAČICAMA 'Komentari na moj stajling bili su super. Centar me već poznaje'
Guest- Guest
Legendovich wrote:Ti si primitivan,neprogressivan,fašist,staljinist,uvodis teror nad svojom djecom,onemogucujes im da budu Svoja.,.marcellus wrote:Noor wrote:Ja se necu cuditi ni kad gole guzice pocnu setati, sve samo da su posebne.
Posebne tuke.
zato ja kćerkama oću utuvit da svaka budala može bit "posebna", "drukčija". Stvar je nešto napravit bolje a ne drukčije
Marc,kakogod okrenes,vremenom gubis,kao isvi drugi djecu iz svojih ruku..gotovo je dok se prikelje na internet,otkriju Instagram,Sestre Kardasian,drustvo i vrsnjake..Bed je sto se danas sve to ranije dogadja..
Rezultat toga,roditelji postaju omrazeni,djeca u sukobu sa njima,postaju neprijatelji njihovoj Slobodi,jer po difoltu,oni imaju pravo raditi sto pozele..
Ili sjeci telefonsku liniju,koaksijalni,sto vec,i nadaj se najboljemu,ili se radije pripremi na sve sto dozivljavaju drugi roditelji..
Uz to koji si ti kuratz da bi imao autoritet nad svojom djecom? ..tu su drzava,drustvo,prijatelji,plavi telefon..
a je to je danas na žalost tako
al opet, ponešto se ipak može
a dosadno joj, Luka joj ostavio para ko blata, pa ne zna šta bi više :)dijagram wrote:koza drzi liniju, moze se fino odjenuti i izgledati pristojno za svoje godine ali ne bi bila netko:)Noor wrote:dijagram wrote:Borna je hrabra
Dao Bog...no uticaj drustva je postao full 360..os skolu,os drustvene mreze,os druzenje u javno,os razmjenu misljenja i pomodnih rasprava izmedju njih..marcellus wrote:Legendovich wrote:Ti si primitivan,neprogressivan,fašist,staljinist,uvodis teror nad svojom djecom,onemogucujes im da budu Svoja.,.marcellus wrote:Noor wrote:Ja se necu cuditi ni kad gole guzice pocnu setati, sve samo da su posebne.
Posebne tuke.
a je to je danas na žalost tako
al opet, ponešto se ipak može
Lako je prije bilo....Tko je lose uticao,klincu si rekao.." ne druzi se sa njim,njega/nju je odgojila ulica" i vise nish nisi trebo reci..automatski si zastitio dijete,a u skolama se josh uvijek moglo steci pristojno ponasanje...
nish,skupljaj pare,kupi neki mali otok,i famigliju na njega..
Guest- Guest
mislim da se radi o tastini, ima premalo pratitelja na instagramu, manje od nekih drugih zenki :)Noor wrote:a dosadno joj, Luka joj ostavio para ko blata, pa ne zna šta bi više :)dijagram wrote:koza drzi liniju, moze se fino odjenuti i izgledati pristojno za svoje godine ali ne bi bila netko:)Noor wrote:dijagram wrote:Borna je hrabra
dijagram-
2015-08-09
nist ja ne znammarcellus wrote:prckov wrote:eto vidis soreSora wrote:borna jeee
ali ona RAJIĆEVa
koji je fuck
to su glasine
debo je vjeran svom dečku
po novim ljevicarskim progresivnim dostignucima nije samo gender socijalni konstrukt nego i seks
mozda je debo fluidan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma tko će prijateljevat s luđakinjom :)dijagram wrote:mislim da se radi o tastini, ima premalo pratitelja na instagramu, manje od nekih drugih zenki :)Noor wrote:a dosadno joj, Luka joj ostavio para ko blata, pa ne zna šta bi više :)dijagram wrote:koza drzi liniju, moze se fino odjenuti i izgledati pristojno za svoje godine ali ne bi bila netko:)Noor wrote:dijagram wrote:Borna je hrabra
novo prezime si je sama odredila i službeno dala promijeniti
ajd da se vrati na djevojačko, al izmislit novo bez ikakve veze...nije zabranjeno, ali baš ni normalno
a sto ces, kad mogu ovi iz politike srpska i muslumanska saltat u njemacka onda moze sve:)Noor wrote:ma tko će prijateljevat s luđakinjom :)dijagram wrote:mislim da se radi o tastini, ima premalo pratitelja na instagramu, manje od nekih drugih zenki :)Noor wrote:a dosadno joj, Luka joj ostavio para ko blata, pa ne zna šta bi više :)dijagram wrote:koza drzi liniju, moze se fino odjenuti i izgledati pristojno za svoje godine ali ne bi bila netko:)Noor wrote:
ajd da se vrati na djevojačko, al izmislit novo bez ikakve veze...nije zabranjeno, ali baš ni normalno
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:a sto ces, kad mogu ovi iz politike srpska i muslumanska saltat u njemacka onda moze sve:)Noor wrote:ma tko će prijateljevat s luđakinjom :)dijagram wrote:mislim da se radi o tastini, ima premalo pratitelja na instagramu, manje od nekih drugih zenki :)Noor wrote:a dosadno joj, Luka joj ostavio para ko blata, pa ne zna šta bi više :)dijagram wrote:
koza drzi liniju, moze se fino odjenuti i izgledati pristojno za svoje godine ali ne bi bila netko:)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
i jovanovic - sprajt, ili kako vec:)Noor wrote:dijagram wrote:a sto ces, kad mogu ovi iz politike srpska i muslumanska saltat u njemacka onda moze sve:)Noor wrote:ma tko će prijateljevat s luđakinjom :)dijagram wrote:mislim da se radi o tastini, ima premalo pratitelja na instagramu, manje od nekih drugih zenki :)Noor wrote:
a dosadno joj, Luka joj ostavio para ko blata, pa ne zna šta bi više :)
dijagram-
2015-08-09
da sprajtdijagram wrote:i jovanovic - sprajt, ili kako vec:)Noor wrote:dijagram wrote:a sto ces, kad mogu ovi iz politike srpska i muslumanska saltat u njemacka onda moze sve:)Noor wrote:ma tko će prijateljevat s luđakinjom :)dijagram wrote:
mislim da se radi o tastini, ima premalo pratitelja na instagramu, manje od nekih drugih zenki :)
može i fanta
i Bog stvori ženu te joj reče: - Moj ti je savjet da se držiš one stare: čim mamo, tim klimamo!Noor wrote:Ja se necu cuditi ni kad gole guzice pocnu setati, sve samo da su posebne.
Posebne tuke.
Drugarice mamice, a gdje su vam ćerkicemarcellus wrote:zato ja kćerkama oću utuvit da svaka budala može bit "posebna", "drukčija". Stvar je nešto napravit bolje a ne drukčijeNoor wrote:Ja se necu cuditi ni kad gole guzice pocnu setati, sve samo da su posebne.
Posebne tuke.
Eno ih po haustorima, ljube se sa mangupima
Ali izlaz ima do devet, ja sam stroga i budna
Ne brini kad dođe u devet
Bit će već pet minuta trudna...
Legendovich wrote:Ovdje je suvisno da i Marc kaze da je cura jeftina..uzas zivi..ovo ovako neukusno nema niti u Ukrajini..
Similar topics
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» DVIJE GODINE RATA U UKRAJINI U SLICI
» HR u jednoj slici
» NATIONAL GEOGRAPHIC: Hrvatska u riječi i slici, 1908.
» "SVE sretne obitelji sliče jedna na drugu, svaka poremećena sliči na Vučićevu"
» DVIJE GODINE RATA U UKRAJINI U SLICI
» HR u jednoj slici
» NATIONAL GEOGRAPHIC: Hrvatska u riječi i slici, 1908.
» "SVE sretne obitelji sliče jedna na drugu, svaka poremećena sliči na Vučićevu"
Page 2 of 4