Švedska epidemiologinja se predomislila: Vlasti su trebale uvesti strožije mjere
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Švedska epidemiologinja se predomislila: Vlasti su trebale uvesti strožije mjere
sta je sad, ti bi jos pricoLegendovich wrote:pa ne glumim,Englez jesam.. da, u zupanji sam odrastao..sto je tu cudno??..prckov wrote:haj ti nastavi glumit engleza iz zupanje i nis ne briniLegendovich wrote:to smo vec utvrdili..hajd sad budi pristojan i ne dosadjuj vise,jerb moram nesh i napisati sa normalnim ljudima...prckov wrote:bicuLegendovich wrote:pa..jesam..zasto ne..mislis da si ti??.koji upada svakom i sere od jutra do sutra...
odmah da ti kazem,TAKVE stvari od nikog nisam u zivotu dozivio..zasto??..pa razmisli ako imas pameti..TO se u principu iz cista mira nikom ne radi,jer je ...nija pemaetno..
bude svecki stol,imat ces i ti priliku svoje ponoviti..pa ja svoje,pa budem ovidili dalje,hocel kavica ili nesto zesce.,..bi maj gest..
drugi put trazi da pricas,ne srati o tekstu,englesmo i ostalom..pusa i ne previse piti na rano jutro..
pusti mene ja to nako
neka bolan pricacemo poslije
ima vremena
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Švedska epidemiologinja se predomislila: Vlasti su trebale uvesti strožije mjere
naravno,ali nikad docekati..jebote,pocinjes liciti na ono Ezeka...sad ce sad ce...a ja se ko dite radujem...prckov wrote:sta je sad, ti bi jos pricoLegendovich wrote:pa ne glumim,Englez jesam.. da, u zupanji sam odrastao..sto je tu cudno??..prckov wrote:haj ti nastavi glumit engleza iz zupanje i nis ne briniLegendovich wrote:to smo vec utvrdili..hajd sad budi pristojan i ne dosadjuj vise,jerb moram nesh i napisati sa normalnim ljudima...prckov wrote:
bicu
drugi put trazi da pricas,ne srati o tekstu,englesmo i ostalom..pusa i ne previse piti na rano jutro..
pusti mene ja to nako
ima vremena
Guest- Guest
eto cak sam te obradovoLegendovich wrote:naravno,ali nikad docekati..jebote,pocinjes liciti na ono Ezeka...sad ce sad ce...a ja se ko dite radujem...prckov wrote:sta je sad, ti bi jos pricoLegendovich wrote:pa ne glumim,Englez jesam.. da, u zupanji sam odrastao..sto je tu cudno??..prckov wrote:haj ti nastavi glumit engleza iz zupanje i nis ne briniLegendovich wrote:
to smo vec utvrdili..hajd sad budi pristojan i ne dosadjuj vise,jerb moram nesh i napisati sa normalnim ljudima...
pusti mene ja to nako
ima vremena
pa kus bolje
2014-04-19
prckov wrote:eto cak sam te obradovoLegendovich wrote:naravno,ali nikad docekati..jebote,pocinjes liciti na ono Ezeka...sad ce sad ce...a ja se ko dite radujem...prckov wrote:sta je sad, ti bi jos pricoLegendovich wrote:pa ne glumim,Englez jesam.. da, u zupanji sam odrastao..sto je tu cudno??..prckov wrote:
haj ti nastavi glumit engleza iz zupanje i nis ne brini
pusti mene ja to nako
ima vremena
pa kus bolje
Guest- Guest
dooobartre wrote:život me naučio svašta, jebiga prvo sam se smijao debelim pa sam se udebljao, onda sam se smijao ćelavim pa sam oćelavio. Od tada se smijem samo onima koji su bogati i onima koji su kuratiLeviathan2 wrote:eeeeeetre wrote:ti kao kuma kad se vozila s kumom u autu i govorila mu kako se boji da će je on napasti i opaliti. Kum je par puta razuvjeravao dok kuma nije rekla; aj ti kume mene opali pa da se ja više ne bojim!!Leviathan2 wrote:pa da, nema smisla skrivat se, kad tad moras izaci a onda capLegendovich wrote:
ima neshto i u tome..skrivati se po pecinama...pa ne mosh vjecito,a bilanca da trpi..
ovako rjesis brigu jedared za svagda ko ja
vidis kak mene odmah razumijes
jebga tre, ova omladina kurca ne kuzi :)
:D
Legendovich wrote:prckov wrote:eto cak sam te obradovoLegendovich wrote:naravno,ali nikad docekati..jebote,pocinjes liciti na ono Ezeka...sad ce sad ce...a ja se ko dite radujem...prckov wrote:sta je sad, ti bi jos pricoLegendovich wrote:
pa ne glumim,Englez jesam.. da, u zupanji sam odrastao..sto je tu cudno??..
ima vremena
pa kus bolje
2014-04-19
prckov wrote:Legendovich wrote:prckov wrote:eto cak sam te obradovoLegendovich wrote:naravno,ali nikad docekati..jebote,pocinjes liciti na ono Ezeka...sad ce sad ce...a ja se ko dite radujem...prckov wrote:
sta je sad, ti bi jos prico
ima vremena
pa kus bolje
biž tamo..!!! Josh ce netko pomisliti da se pederišemo.. ajd..!!! Eno lovi Kayu..
Guest- Guest
tctckoliko godina imas i jos pusis pusta obecanjaLegendovich wrote:naravno,ali nikad docekati..jebote,pocinjes liciti na ono Ezeka...sad ce sad ce...a ja se ko dite radujem...prckov wrote:sta je sad, ti bi jos pricoLegendovich wrote:pa ne glumim,Englez jesam.. da, u zupanji sam odrastao..sto je tu cudno??..prckov wrote:haj ti nastavi glumit engleza iz zupanje i nis ne briniLegendovich wrote:
to smo vec utvrdili..hajd sad budi pristojan i ne dosadjuj vise,jerb moram nesh i napisati sa normalnim ljudima...
pusti mene ja to nako
ima vremena
pa kus bolje
biž tamo..!!! Josh ce netko pomisliti da se pederišemo.. ajd..!!! Eno lovi Kayu..
2014-04-19
prckov wrote:Legendovich wrote:prckov wrote:Legendovich wrote:prckov wrote:
eto cak sam te obradovo
pa kus bolje
Guest- Guest
ne vjeruj, nit je debel, nit je ćelav...figura isklesana, a frizura gušća nemere bitLeviathan2 wrote:dooobartre wrote:život me naučio svašta, jebiga prvo sam se smijao debelim pa sam se udebljao, onda sam se smijao ćelavim pa sam oćelavio. Od tada se smijem samo onima koji su bogati i onima koji su kuratiLeviathan2 wrote:eeeeeetre wrote:ti kao kuma kad se vozila s kumom u autu i govorila mu kako se boji da će je on napasti i opaliti. Kum je par puta razuvjeravao dok kuma nije rekla; aj ti kume mene opali pa da se ja više ne bojim!!Leviathan2 wrote:
pa da, nema smisla skrivat se, kad tad moras izaci a onda cap
ovako rjesis brigu jedared za svagda ko ja
..Lijep,visok i plav kao Đuka Čaić..Noor wrote:ne vjeruj, nit je debel, nit je ćelav...figura isklesana, a frizura gušća nemere bitLeviathan2 wrote:dooobartre wrote:život me naučio svašta, jebiga prvo sam se smijao debelim pa sam se udebljao, onda sam se smijao ćelavim pa sam oćelavio. Od tada se smijem samo onima koji su bogati i onima koji su kuratiLeviathan2 wrote:eeeeeetre wrote:
ti kao kuma kad se vozila s kumom u autu i govorila mu kako se boji da će je on napasti i opaliti. Kum je par puta razuvjeravao dok kuma nije rekla; aj ti kume mene opali pa da se ja više ne bojim!!
Guest- Guest
Danas 95 novoumrlih.
2014-04-14
pih, prava sitnica.abraham wrote:Danas 95 novoumrlih.
Valjda će i koji bjelac ostati u švedskoj kad sve prođe
Bilo kako bilo evo od sredine ozujka je sve pod kontrolom, iduci tjedan je bitan i samo polako. okolne drzave se sprdaju sa Svedskom. Cipar i Grcka ne dozvoljavaju dolazak turista iz iste itd i sl i kila mozga.....
2014-04-14
svedi nek se strpe
sve prodje , jednom ce proci i ovo cudo
sve prodje , jednom ce proci i ovo cudo
dijagram-
2015-08-09
nema veze jel jest il nije,Noor wrote:ne vjeruj, nit je debel, nit je ćelav...figura isklesana, a frizura gušća nemere bitLeviathan2 wrote:dooobartre wrote:život me naučio svašta, jebiga prvo sam se smijao debelim pa sam se udebljao, onda sam se smijao ćelavim pa sam oćelavio. Od tada se smijem samo onima koji su bogati i onima koji su kuratiLeviathan2 wrote:eeeeeetre wrote:
ti kao kuma kad se vozila s kumom u autu i govorila mu kako se boji da će je on napasti i opaliti. Kum je par puta razuvjeravao dok kuma nije rekla; aj ti kume mene opali pa da se ja više ne bojim!!
smisao mi se dopada, :D
vrh
ma znam, kažem samo usput :)Leviathan2 wrote:nema veze jel jest il nije,Noor wrote:ne vjeruj, nit je debel, nit je ćelav...figura isklesana, a frizura gušća nemere bitLeviathan2 wrote:dooobartre wrote:život me naučio svašta, jebiga prvo sam se smijao debelim pa sam se udebljao, onda sam se smijao ćelavim pa sam oćelavio. Od tada se smijem samo onima koji su bogati i onima koji su kuratiLeviathan2 wrote:
eeeeee
vrh
Opet svjetski prvaci po dnevno umrlim na 100,000 stanpvnika.abraham wrote:Danas 95 novoumrlih.
Bez izgleda da se to zaustavi. Doduše ni ne rade na tome.
hvala djevojčiceNoor wrote:ma znam, kažem samo usput :)Leviathan2 wrote:nema veze jel jest il nije,Noor wrote:ne vjeruj, nit je debel, nit je ćelav...figura isklesana, a frizura gušća nemere bitLeviathan2 wrote:dooobartre wrote:
život me naučio svašta, jebiga prvo sam se smijao debelim pa sam se udebljao, onda sam se smijao ćelavim pa sam oćelavio. Od tada se smijem samo onima koji su bogati i onima koji su kurati
vrh
tre wrote:hvala djevojčiceNoor wrote:ma znam, kažem samo usput :)Leviathan2 wrote:nema veze jel jest il nije,Noor wrote:ne vjeruj, nit je debel, nit je ćelav...figura isklesana, a frizura gušća nemere bitLeviathan2 wrote:
dooobar
vrh
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Boris Johnson poručio naciji : Uvest ćemo još strožije mjere , najgore tek slijedi
» TREBALE PASTI NEKE MJERE, NO STIGAO NOVI SOJ!
» Švedska pooštrava mjere...
» Zvizdić o sporu s Hrvatskom : Uvesti recipročne mjere na granici, ljetovati u bih odmaralištima
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» TREBALE PASTI NEKE MJERE, NO STIGAO NOVI SOJ!
» Švedska pooštrava mjere...
» Zvizdić o sporu s Hrvatskom : Uvesti recipročne mjere na granici, ljetovati u bih odmaralištima
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
Page 10 of 11