najveća tuđmanova greška? pick one
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
najveća tuđmanova greška? pick one
1. povlačenje ručne u bosni
2. osnivanje partizana
3. privatizacijska pljačka
2. osnivanje partizana
3. privatizacijska pljačka
To je otprilike to, samo bi ja tvoje pod brojem 3. stavio na broj 1.
Zeko-
2015-08-26
Re: najveća tuđmanova greška? pick one
Pošto su prva 2 mit veći od ilijade i odiseje, ostaje samo br. 3...
Guest- Guest
Ne vidin šta je Zekan napisa, al vjerojatno ti sere da nisi pravi domoljub jer seres po Franji...
Jer on nosi Hrvatsku/Franju u srcu...
Nije on licemjer ka ostali...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne vidin šta je Zekan napisa, al vjerojatno ti sere da nisi pravi domoljub jer seres po Franji...
Pa makni ga s ignora, kako ti se da čekat da ti netko screenshota njegov upis
znaci s gorucom zeljom i velikim nestrpljenjem i radoscu iscekujes svaki sljedeci zekin screenfridrih_niche wrote:Ovako je lipse...
:p
To mi je u rangu osvajanja Lige prvaka s Arsenalom na FM-u...
Guest- Guest
Jel' ti sad jasno koliki si glupan? Hoćeš se napraviti pametan, a ispadneš glup k'o trokurac. Valjda sam tu već 20 puta napisao da HDZ nikada moj glas nije dobio, a nikada ni neće. I to sam pisao kad nisam bio, kak' ti,na ignore.
Zeko-
2015-08-26
To ti je isto ko gazdi mu u Međugorju.fridrih_niche wrote:Oho, ispada da Zekan nije pravi Domoljub!
Ohoooooo!
Franjo je bil dobar dok je bil živ. Tad je i NK Croatia bila u srcu, a ne tam neki socijalistički,komunistički Dinamo. Kad je Franjo otišel s ovog svijeta, onda je postal zlotvor koji je htel da se njihov "sveti" klub "svetog" imena Dinamo zove Croatia, a oni su postali najveći borci za to "sveto" ime Dinamo.
Tako ti djeluju izmeti poput ovog kojeg spominješ i ovog iz Latinice. Bitno je dodvoravanje, lizanje šupka i osobni interes prije sveg naravno. 90-ih se to radilo Franji, kasnije istinskim navijačima. A kak će se klub zvati,ko jebe, bitan je takujin i bankovni račun...
Guest- Guest
Poznati su to licemjeri...
Jedini Bog kojem su klanjaju je osobni profit...
Jebe in se i ako izgube obraz u procesu zgrtanja love...
To je nebitno, prominit će i desetak političkih opcija za to...
Sve igra kod takvih gramzivih beskičmenjaka...
;)
Jedini Bog kojem su klanjaju je osobni profit...
Jebe in se i ako izgube obraz u procesu zgrtanja love...
To je nebitno, prominit će i desetak političkih opcija za to...
Sve igra kod takvih gramzivih beskičmenjaka...
;)
Guest- Guest
Naravno. Ne kažem da život bez love nema svoje čari, ali daleko ljepše je živjeti kad je imaš. Ali svejedno vi dalmatinski forumski idioti i dalje laprdate gluposti. Ja za Franceka nisam bio ni '90-e, ni '95-e, ni '99-e, tak da sa vašom tezom o dodvoravanju političkim opcijama možete popušiti kurac. Čak od '90-e do 2000-e nisam bio ni blizu tadašnje Croatie i taj period smatram najsramnijim periodom u povijesti Dinama, samo sam ja, a za razliku od vas, to spreman priznati. Vi nikada nećete priznati koliko ste Zvezda, Partizan i vaš hajdučić ukrali titula Dinamu u prvenstvima bivše jugoslavije, a samo iz razloga što je Dinamo bio jedini hrvatski klub na ovim prostorima. Odnosno, umjesto vas te titule je krao komunistički ubojica Tito Kirigin.
Zeko-
2015-08-26
"Jer zašto mi ne bi nosili to časno ime Croatia? Mi ćemo sve učiniti da tu privilegiju koju smo dobili, da nosimo ime Croatia, da ju nikako ne kompromitiramo"
Guest- Guest
Pljuc na takve licemjere, oportuniste i rektalne alpiniste...
Znaju samo dizat ručicu kako im se kaže...
;)
;)
Guest- Guest
A ovo sam ja negdje rekao? A jesi glup u 3 pičke materine. Skoro k'o tvoj gazda niče. Al' ti si ipak gluplji od njega, jer on se ponekad zna i zajebavati, a ti baš sve kaj napišeš u to si i duboko uvjeren da je istina.Andreas Goldberger wrote:
"Jer zašto mi ne bi nosili to časno ime Croatia? Mi ćemo sve učiniti da tu privilegiju koju smo dobili, da nosimo ime Croatia, da ju nikako ne kompromitiramo"
Zeko-
2015-08-26
Najjači im je ovaj dio kažu da će se truditi da časno ime Croatia ne kompromitiraju.fridrih_niche wrote:Pljuc na takve licemjere, oportuniste i rektalne alpiniste...
;)
A toliko su ga iskompromitirali kroz 90-e sa svim malverzacijama, od kupljenih titula do malverzacija kao Croatia dd i Croatia udrugu građana, da su se na kraju morali ugasiti i osnovati Dinamo-udrugu građana. A onda ni tu nije došao kraj kompromitiranju, nego su nastavili s malverzacijama, držanjem u rukama sudačke organizacije i cijelog HNS-a. Ni to nije bilo dovoljno, pa su onda progurali svoju drugu momčad u prvu ligu. Pa onda besramnim lopovima ni to nije bilo dovoljno, nego su opet krenuli u promjenu imena pa dodali GNK samo da bi sebi prisvojili trofeje kluba ugašenog 1945-e.
Koji jadnici i besramni lopovi...
Guest- Guest
Šljam vas napravio i šljam vas okotio ovakve blesave. Obojicu.
Zeko-
2015-08-26
Similar topics
» Tito rekao Joski: Najveca greska mi je sto sam
» "Najveća greška mi je što sam učinila javnim moj Instagram profil"
» Gastarbajterka se vraća kući: Evo šta mi se smučilo, šta mi je najviše falilo i koja je najveća greška u mom životu?
» Tuđmanova unuka se ispisala iz HDZ-a
» goldstein- Hrvatska je Tuđmanova fix ideja
» "Najveća greška mi je što sam učinila javnim moj Instagram profil"
» Gastarbajterka se vraća kući: Evo šta mi se smučilo, šta mi je najviše falilo i koja je najveća greška u mom životu?
» Tuđmanova unuka se ispisala iz HDZ-a
» goldstein- Hrvatska je Tuđmanova fix ideja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1