Hrvatski učenici puno piju, puše, a školu rekordno ne vole
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatski učenici puno piju, puše, a školu rekordno ne vole
zanimljivo kako kod nas u politici sve neki liječnici.AssadNaPodmornici wrote:Škole su ionako za kurac, ako nemaš vezu za kurac ti bilo kakva škola, ako imaš vezu onda diplomu kupiš u Bosni ili nekom privatnom učilištu Baltazar i HDZ ti riješi direktorski posao. U oba slučaja učenje je gubitak vremena. Bolje da se dica i mladi zabave ili uče njemački jezik (pretpostavka je da će naučiti eng sami)
ima li netko s FSBa?
jedini odmak je bero koji je diplomirao fiziku, ostalo sve neki "političari" ili doktori.
čovjek bi pomislio da je za medicinu potrebna pamet.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
haepikur37 wrote:profesori smo isti takvi...ali nije do nas...
djeca su kriva, s kim si takav si
Ha
Maggie19 wrote:haepikur37 wrote:profesori smo isti takvi...ali nije do nas...
djeca su kriva, s kim si takav si
Ha
Doduše, mi više pijemo...klinci više puše...
ali aopzimo da jedni druge ne vidimo
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bili smo na maturalcu u umagu.
kao dodatak smo izabrali odlazak na hum u povratku.
bilo je ovo vrijeme, svibanj.
a, naš razrednik je obožavao zrinski
mi smo pili rum 80% i crveno vino.
bilo je to lijepo vrijeme, bez brige i pameti.
kao dodatak smo izabrali odlazak na hum u povratku.
bilo je ovo vrijeme, svibanj.
a, naš razrednik je obožavao zrinski
mi smo pili rum 80% i crveno vino.
bilo je to lijepo vrijeme, bez brige i pameti.
2014-12-30
Jbga. Pušilo se i prije al u srednjoj. U osnovnoj je to bila sablazan i jednostavno nedopustivo.
Jedan pizdek je to napravio u osnovnoj i to je bila jebena frka. Prvo ga je zašamaro učitelj iz fizike koji ga je uhvatio i za kosu ga odvukao direktoru. Kad si došo diši najebo si. On nikad ne pita zašto si tu. prvo šamari jer kad si završio kod direktora znači da si generalno zasro. Onda roditelji pa socijalni radnik u školu. Pa oglasna knjiga po svim razredima. Malog su na galge objesili. Nema pizarija oko tog da se ne povrijede nečiji osječaji ili privatnost. Izjebu te ko mamuna i osramote da ti više takve pizdarije na pamet ne padaju.
Jedan pizdek je to napravio u osnovnoj i to je bila jebena frka. Prvo ga je zašamaro učitelj iz fizike koji ga je uhvatio i za kosu ga odvukao direktoru. Kad si došo diši najebo si. On nikad ne pita zašto si tu. prvo šamari jer kad si završio kod direktora znači da si generalno zasro. Onda roditelji pa socijalni radnik u školu. Pa oglasna knjiga po svim razredima. Malog su na galge objesili. Nema pizarija oko tog da se ne povrijede nečiji osječaji ili privatnost. Izjebu te ko mamuna i osramote da ti više takve pizdarije na pamet ne padaju.
Jbga. Pušilo se i prije al u srednjoj. U osnovnoj je to bila sablazan i jednostavno nedopustivo.
od nas 30 u srednjoj, 28 je čikalo jer je to bilo in.
prestao sam pušit kada sam s marcom bio na nekoj tekmi pa sam se zatrovao nikotinom. mislim da sam tu večer počikal tri kutije.
prestao sam pušit kada sam s marcom bio na nekoj tekmi pa sam se zatrovao nikotinom. mislim da sam tu večer počikal tri kutije.
2014-12-30
dijagram wrote:Sacuvaj me boze da mi djeca budu odgojena kao skandinavska, njemacka, francuska...
Mala bila u razmjeni u njemackoj, i ta njemica kod nas
ajme
..ma da, a što ti se mala zamjerila?
Guest- Guest
da, to sam odavno i ja primjetila, a nedavno mi je jedan dr to i objasnio...kaže, u politiku idu zbog premalih liječničkih plaćaveber wrote:zanimljivo kako kod nas u politici sve neki liječnici.AssadNaPodmornici wrote:Škole su ionako za kurac, ako nemaš vezu za kurac ti bilo kakva škola, ako imaš vezu onda diplomu kupiš u Bosni ili nekom privatnom učilištu Baltazar i HDZ ti riješi direktorski posao. U oba slučaja učenje je gubitak vremena. Bolje da se dica i mladi zabave ili uče njemački jezik (pretpostavka je da će naučiti eng sami)
ima li netko s FSBa?
jedini odmak je bero koji je diplomirao fiziku, ostalo sve neki "političari" ili doktori.
meni nista, vidio sam kakav je to odgoj, a i moja mala gore kod njihvenus wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze da mi djeca budu odgojena kao skandinavska, njemacka, francuska...
ajme
klinke prvog srednje sve imaju"decke" od 30 i kusur
mame ih podrzavaju u tome, mame su tek izrazile silnu brigu oko jednog
stalno nas je strah da se opet ne pojavi kakav novi Hitler :)
nesposobne skuhati jaje kamoli sto drugo
mislim, moderna europa, moderne cure i decki
dijagram-
2015-08-09
hoćeš reći da mi strojari imamo velike plaće?Noor wrote:da, to sam odavno i ja primjetila, a nedavno mi je jedan dr to i objasnio...kaže, u politiku idu zbog premalih liječničkih plaćaveber wrote:zanimljivo kako kod nas u politici sve neki liječnici.AssadNaPodmornici wrote:Škole su ionako za kurac, ako nemaš vezu za kurac ti bilo kakva škola, ako imaš vezu onda diplomu kupiš u Bosni ili nekom privatnom učilištu Baltazar i HDZ ti riješi direktorski posao. U oba slučaja učenje je gubitak vremena. Bolje da se dica i mladi zabave ili uče njemački jezik (pretpostavka je da će naučiti eng sami)
ima li netko s FSBa?
a, liječnici imaju male plaće. jes ofkors, ako ne zemu mito.
2014-12-30
doktori misle da njima treba vise nego drugima akademski obrazovanimaveber wrote:hoćeš reći da mi strojari imamo velike plaće?Noor wrote:da, to sam odavno i ja primjetila, a nedavno mi je jedan dr to i objasnio...kaže, u politiku idu zbog premalih liječničkih plaćaveber wrote:zanimljivo kako kod nas u politici sve neki liječnici.AssadNaPodmornici wrote:Škole su ionako za kurac, ako nemaš vezu za kurac ti bilo kakva škola, ako imaš vezu onda diplomu kupiš u Bosni ili nekom privatnom učilištu Baltazar i HDZ ti riješi direktorski posao. U oba slučaja učenje je gubitak vremena. Bolje da se dica i mladi zabave ili uče njemački jezik (pretpostavka je da će naučiti eng sami)
ima li netko s FSBa?
zanimljivi su ti pararelni svjetovi.dijagram wrote:meni nista, vidio sam kakav je to odgoj, a i moja mala gore kod njihvenus wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze da mi djeca budu odgojena kao skandinavska, njemacka, francuska...
ajme
moja kći, sunce tatino, imala iz njemačke frendicu na rzmjeni.
i veli sunce tatino da je mala čistta šušinca njenog oca.
nemre smisliti pedere, oni s lgbtom su bolesni, drang nacht osten je normalan.
šteta kaj sam malu samo upoznao kada sam ju vozio na kolodvor.
očito živim u nekom paralenom svijetu.
2014-12-30
da, žalosno.Noor wrote:doktori misle da njima treba vise nego drugima akademski obrazovanimaveber wrote:hoćeš reći da mi strojari imamo velike plaće?Noor wrote:da, to sam odavno i ja primjetila, a nedavno mi je jedan dr to i objasnio...kaže, u politiku idu zbog premalih liječničkih plaćaveber wrote:zanimljivo kako kod nas u politici sve neki liječnici.AssadNaPodmornici wrote:Škole su ionako za kurac, ako nemaš vezu za kurac ti bilo kakva škola, ako imaš vezu onda diplomu kupiš u Bosni ili nekom privatnom učilištu Baltazar i HDZ ti riješi direktorski posao. U oba slučaja učenje je gubitak vremena. Bolje da se dica i mladi zabave ili uče njemački jezik (pretpostavka je da će naučiti eng sami)
ima li netko s FSBa?
recimo da se dotaknem tvoje struke. tebi most ili zgrada mora stajat 500 godina, liječnik se malo "zajebe" i nikome nikaj.
2014-12-30
da, ja ak skiksam imam i kazne, i oduzimanje ovlaštenja i robijuveber wrote:da, žalosno.Noor wrote:doktori misle da njima treba vise nego drugima akademski obrazovanimaveber wrote:hoćeš reći da mi strojari imamo velike plaće?Noor wrote:da, to sam odavno i ja primjetila, a nedavno mi je jedan dr to i objasnio...kaže, u politiku idu zbog premalih liječničkih plaćaveber wrote:
zanimljivo kako kod nas u politici sve neki liječnici.
ima li netko s FSBa?
recimo da se dotaknem tvoje struke. tebi most ili zgrada mora stajat 500 godina, liječnik se malo "zajebe" i nikome nikaj.
oni kad skiksaju, nikome ništ, nalaz komisije je uvijek isti...nije bilo propusta
i sebe ću se dotaknut.Noor wrote:da, ja ak skiksam imam i kazne, i oduzimanje ovlaštenja i robijuveber wrote:da, žalosno.Noor wrote:doktori misle da njima treba vise nego drugima akademski obrazovanimaveber wrote:hoćeš reći da mi strojari imamo velike plaće?Noor wrote:
da, to sam odavno i ja primjetila, a nedavno mi je jedan dr to i objasnio...kaže, u politiku idu zbog premalih liječničkih plaća
oni kad skiksaju, nikome ništ, nalaz komisije je uvijek isti...nije bilo propusta
da mi robotska ruka ubije radnika svirao bi frulicu neih 7 godina.
ovima se "omakne" pa dobe od suda časti packu tipa; nemoj opet.
ti ili ja ćemo završiti u zatvoru ako se most malo spigao.
2014-12-30
dijagram wrote:meni nista, vidio sam kakav je to odgoj, a i moja mala gore kod njihvenus wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze da mi djeca budu odgojena kao skandinavska, njemacka, francuska...
ajme
Drugi svijet definitivno. I kod nas se stvari mijenjaju. Neću reć na gore, jer bi onda popljuvala generaciju koja je djecu odgojila.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Puse, piju, picke jure, kasne i jebe im se by Hrvatski Sabor
» Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike (od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!) kako im nije mrsko to smeće
» A vitar puše nek samo puše...HNS protiv usklika SMRT FAŠIZMU...
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Domazet Lošo:'Ostavimo se besmislenih rasprava o ustašama i partizanima,imamo puno veće probleme a to je opet agresija na Hrvatski teritorij ovaj put sa pravne strane od Slovenije i briselskih politickih struktura'
» Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike (od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!) kako im nije mrsko to smeće
» A vitar puše nek samo puše...HNS protiv usklika SMRT FAŠIZMU...
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Domazet Lošo:'Ostavimo se besmislenih rasprava o ustašama i partizanima,imamo puno veće probleme a to je opet agresija na Hrvatski teritorij ovaj put sa pravne strane od Slovenije i briselskih politickih struktura'
Page 2 of 2