DAČIĆ PONIZIO HRVATE NAJJAČE DO SADA: Sve su to Srbi
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: DAČIĆ PONIZIO HRVATE NAJJAČE DO SADA: Sve su to Srbi
uprcaj se u bulju po uzoru na onog hrvata brnabića...crvenkasti wrote:Sovak wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:Radi se o osjećaju, a za to nema posebnih znanstvenih metoda za dokazivanje.Oh_Femder wrote:Jel' ima tu netko nekakvu znanstvenu, neupitnu i necirkularnu definiciju što je to Hrvat, a što je to Srbin pa da se onda po tome matematički može odrediti tko je tu Hrvat ili Srbin? Ili nam je draže da onako ofrlje mlataramo jezikom, a glavno da je džabe, pa šta košta da košta?
Eto, za primjer, Crvenkasti kaže da je Hrvat, aj mu ti sad dokaži da nije. On se jednostavno tako osjeća.
Bošnjaci su 1993. postali Bošnjaci proglasom i sad svi tvrde da su Bošnjaci. Možda i jesu, jbiga...
Da budemo do kraja precizni, ja se, ustvari, osjećam kao budala, a izjašnjavam se kao Hrvat.
Problem je u tvojoj podsvijesti. Srpskoj.
Jebat' ga.
Kaka da ubijem Srbina u sebi?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:uprcaj se u bulju po uzoru na onog hrvata brnabića...crvenkasti wrote:Sovak wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Radi se o osjećaju, a za to nema posebnih znanstvenih metoda za dokazivanje.
Eto, za primjer, Crvenkasti kaže da je Hrvat, aj mu ti sad dokaži da nije. On se jednostavno tako osjeća.
Bošnjaci su 1993. postali Bošnjaci proglasom i sad svi tvrde da su Bošnjaci. Možda i jesu, jbiga...
Da budemo do kraja precizni, ja se, ustvari, osjećam kao budala, a izjašnjavam se kao Hrvat.
Jebat' ga.
Glupane. Tako ću ubiti i Hrvata.
Ja bih htio ubiti samo Srbina, a da mi Hrvat ostane živ.
crvenkasti-
2014-04-17
Onaj vaš Krleža je reko onomad : "Praviti Hrvata od Srbina je nemoguć posao, to vam je kao da pravite pitu od govana, dakle ipak je pomalo moguće ali je onda pita od govana"
Pička li mu materina ustaška.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
uprcaj... ne upucaj... krele nepismeno...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:uprcaj se u bulju po uzoru na onog hrvata brnabića...crvenkasti wrote:Sovak wrote:crvenkasti wrote:
Jebat' ga.
Glupane. Tako ću ubiti i Hrvata.
Ja bih htio ubiti samo Srbina, a da mi Hrvat ostane živ.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nakaza wrote:Onaj vaš Krleža je reko onomad : "Praviti Hrvata od Srbina je nemoguć posao, to vam je kao da pravite pitu od govana, dakle ipak je pomalo moguće ali je onda pita od govana"
Sve si pobrkao, majmune.
Krleža je rekao ovo:
"Srbi i Hrvati su isti komad kravlje balege koji je kotač zaprežnih kola povijesti slučajno prerezao na pola"
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» PUCAO SAM PO NJIMA DOK NISAM ISPALIO SVIH 100 METAKA! Ovaj čovek je ubio 13 SRBA, a sad je nikad gore ponizio i Hrvate!
» Trump ponizio premijera Crne Gore,a Macron ga ponizio pri rukovanju
» Milanović: Prvo ste džeparili, a sada reketarite Hrvate u BiH
» Ivica Dačić (SAFF) : “Sada od Srbije traže Sandžak, mi ga nikada nećemo dati”
» Srbi šokirani reakcijom Bruxellesa,Dačić bijesan
» Trump ponizio premijera Crne Gore,a Macron ga ponizio pri rukovanju
» Milanović: Prvo ste džeparili, a sada reketarite Hrvate u BiH
» Ivica Dačić (SAFF) : “Sada od Srbije traže Sandžak, mi ga nikada nećemo dati”
» Srbi šokirani reakcijom Bruxellesa,Dačić bijesan
Page 4 of 4