Slovenija - Prva zemlja u Europi koja je proglasila kraj epidemije ...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Slovenija - Prva zemlja u Europi koja je proglasila kraj epidemije ...
Kraj s koronom
Slovenija - Prva zemlja u Europi koja je proglasila kraj epidemije
Prvi potvrđeni slučaj koronavirusa u Sloveniji zabilježen je 4. ožujka, a do 13. svibnja utvrđeno je 1.464 slučaja zaraze, a od koronavirusa umrle su 103 osobe.
Slovenska vlada je na telefonskoj sjednici u četvrtak proglasila kraj epidemije koronavirusa i tako je Slovenija postala prva europska država koja je to učinila, piše Hina.
Nacionalni institut za javno zdravlje ocijenio je da svi pokazatelji govore da je došlo do smirivanja širenja koronavirusa, odnosno da je u posljednjih 14 dana zabilježeno ukupno 35 novih slučajeva zaraze. No, budući da još uvijek postoji opasnost od širenja zaraze na snazi ostaju pojedine restriktivne mjere. Prvi potvrđeni slučaj koronavirusa u Sloveniji zabilježen je 4. ožujka, a do 13. svibnja utvrđeno je 1.464 slučaja zaraze, a od koronavirusa umrle su 103 osobe.
Epidemija koronavirusa bila je u Sloveniji proglašena 12. ožujka i time je Civilna zaštita dobila pravnu podlogu za poduzimanje mjera u borbi protiv epidemije covid-19.
Vlada je u četvrtak donijela i mjere glede prelaska granice, pa tako državljani Slovenije i drugih država EU-a prilikom ulaska u Sloveniju više neće morati u karantenu.
Slovenija - Prva zemlja u Europi koja je proglasila kraj epidemije
Prvi potvrđeni slučaj koronavirusa u Sloveniji zabilježen je 4. ožujka, a do 13. svibnja utvrđeno je 1.464 slučaja zaraze, a od koronavirusa umrle su 103 osobe.
Slovenska vlada je na telefonskoj sjednici u četvrtak proglasila kraj epidemije koronavirusa i tako je Slovenija postala prva europska država koja je to učinila, piše Hina.
Nacionalni institut za javno zdravlje ocijenio je da svi pokazatelji govore da je došlo do smirivanja širenja koronavirusa, odnosno da je u posljednjih 14 dana zabilježeno ukupno 35 novih slučajeva zaraze. No, budući da još uvijek postoji opasnost od širenja zaraze na snazi ostaju pojedine restriktivne mjere. Prvi potvrđeni slučaj koronavirusa u Sloveniji zabilježen je 4. ožujka, a do 13. svibnja utvrđeno je 1.464 slučaja zaraze, a od koronavirusa umrle su 103 osobe.
Epidemija koronavirusa bila je u Sloveniji proglašena 12. ožujka i time je Civilna zaštita dobila pravnu podlogu za poduzimanje mjera u borbi protiv epidemije covid-19.
Vlada je u četvrtak donijela i mjere glede prelaska granice, pa tako državljani Slovenije i drugih država EU-a prilikom ulaska u Sloveniju više neće morati u karantenu.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Slovenija - Prva zemlja u Europi koja je proglasila kraj epidemije ...
Ono, kakva je to epidemija s 8 zaraženih na dan, 6, 7, na 4.000.000 ljudi?
Prva zemlja koja je otvorila granice je hrvatska i time neslužbeno proglasila kraj. Ostale ju sad kopiraju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I to prije 5,6 dana, prošlu nedjelju!
2015-08-15
Zapravo karantena je završila još ranije, kada je otpustilo lika na čiju preporuku se išlo u karantenu....kaya wrote:I to prije 5,6 dana, prošlu nedjelju!
Ne znam za to, prošlu nedjelju su otvorene granice i ukinuta karantena.mutava baštarda wrote:Zapravo karantena je završila još ranije, kada je otpustilo lika na čiju preporuku se išlo u karantenu....kaya wrote:I to prije 5,6 dana, prošlu nedjelju!
A ovaj pita kad ćemo mi ?! Vidi se da je u tijeku...
Last edited by kaya on 15/5/2020, 09:36; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Onaj Englez kojeg su "ulovili s ljubavnicom" a na čiju preporuku se "Švedska strategija" zamjenila "strategijom sjeverne Koreje"kaya wrote:Ne znam za to, prošlu nedjelju su otvorene granice i ukinuta karantena.mutava baštarda wrote:Zapravo karantena je završila još ranije, kada je otpustilo lika na čiju preporuku se išlo u karantenu....kaya wrote:I to prije 5,6 dana, prošlu nedjelju!
A ovaj pita kad ćemo mi ?! Vidi se da je u tijeku...
sad konačno mogu ići produljiti vozačku...istekla mi je 12.4.. bila tamo i reklo mi...ništa ne radimo do kraja epidemije, vozi bez vozačkekaya wrote:Prva zemlja koja je otvorila granice je hrvatska i time neslužbeno proglasila kraj. Ostale ju sad kopiraju
kojeg to? ništ više ne pratimmutava baštarda wrote:Zapravo karantena je završila još ranije, kada je otpustilo lika na čiju preporuku se išlo u karantenu....kaya wrote:I to prije 5,6 dana, prošlu nedjelju!
:) ajd bar nisi mogla prekršaj napraviti...Noor wrote:sad konačno mogu ići produljiti vozačku...istekla mi je 12.4.. bila tamo i reklo mi...ništa ne radimo do kraja epidemije, vozi bez vozačkekaya wrote:Prva zemlja koja je otvorila granice je hrvatska i time neslužbeno proglasila kraj. Ostale ju sad kopiraju
ja sam se spasila od kada su popustili, meni dođe da im spomenik capaku i viliju dignem, obožavam ih. i božinović mi je lijep od tada
2015-08-15
stisla ih politika...presudili izbori i vapaj za turistimakaya wrote::) ajd bar nisi mogla prekršaj napraviti...Noor wrote:sad konačno mogu ići produljiti vozačku...istekla mi je 12.4.. bila tamo i reklo mi...ništa ne radimo do kraja epidemije, vozi bez vozačkekaya wrote:Prva zemlja koja je otvorila granice je hrvatska i time neslužbeno proglasila kraj. Ostale ju sad kopiraju
ja sam se spasila od kada su popustili, meni dođe da im spomenik capaku i viliju dignem, obožavam ih. i božinović mi je lijep od tada
a u Rusiji josh uvijek oko 10000 novozarazenih u 24 sata...
odmorite malo prije 2gog i 3eg vala..
Guest- Guest
boli nas k...Legendovich wrote:a u Rusiji josh uvijek oko 10000 novozarazenih u 24 sata...
imamo stožer koji će zaustaviti i drugi
2015-08-15
štogod, suzbili koronu pa im se možeNoor wrote:stisla ih politika...presudili izbori i vapaj za turistimakaya wrote::) ajd bar nisi mogla prekršaj napraviti...Noor wrote:sad konačno mogu ići produljiti vozačku...istekla mi je 12.4.. bila tamo i reklo mi...ništa ne radimo do kraja epidemije, vozi bez vozačkekaya wrote:Prva zemlja koja je otvorila granice je hrvatska i time neslužbeno proglasila kraj. Ostale ju sad kopiraju
2015-08-15
nije poanta u tome,nego sto granice ostaju zalockane i mjere na snazi,ekonomiija i bilanca trpe..kaya wrote:boli nas k...Legendovich wrote:a u Rusiji josh uvijek oko 10000 novozarazenih u 24 sata...
vas trenuto zabavljaju(narod),sendvicarima koji ubacuju teme oe o srbma,partizanima,usrasama i slicno..ono,da ne gledate u kojem pravcu ekonomija ide...
Guest- Guest
ne ostaju zalockane granice, vidiš da ih je i slovenija otvorila, sada ide daljeLegendovich wrote:nije poanta u tome,nego sto granice ostaju zalockane i mjere na snazi,ekonomiija i bilanca trpe..kaya wrote:boli nas k...Legendovich wrote:a u Rusiji josh uvijek oko 10000 novozarazenih u 24 sata...
vas trenuto zabavljaju(narod),sendvicarima koji ubacuju teme oe o srbma,partizanima,usrasama i slicno..ono,da ne gledate u kojem pravcu ekonomija ide...
a ekonomiju će izvući s tim...
2015-08-15
austrija lockana,Italija lockana,Svabija Lockana...nesh Madjari ne znam..kaya wrote:ne ostaju zalockane granice, vidiš da ih je i slovenija otvorila, sada ide daljeLegendovich wrote:nije poanta u tome,nego sto granice ostaju zalockane i mjere na snazi,ekonomiija i bilanca trpe..kaya wrote:boli nas k...Legendovich wrote:a u Rusiji josh uvijek oko 10000 novozarazenih u 24 sata...
Guest- Guest
Mislim da si jedino ti lockan .Legendovich wrote:austrija lockana,Italija lockana,Svabija Lockana...nesh Madjari ne znam..kaya wrote:ne ostaju zalockane granice, vidiš da ih je i slovenija otvorila, sada ide daljeLegendovich wrote:nije poanta u tome,nego sto granice ostaju zalockane i mjere na snazi,ekonomiija i bilanca trpe..kaya wrote:boli nas k...Legendovich wrote:a u Rusiji josh uvijek oko 10000 novozarazenih u 24 sata...
Mi nismo, jbg...
2015-08-15
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biserko: Srbija trebalo da bude prva zemlja koja je priznala Kosovo
» Velika Britanija postala prva zemlja koja dopušta oplodnju od tri roditelja
» '' VIŠE OD HRANE PRVA ZEMLJA U AZIJI KOJA ĆE ZAŠTITITI LJUBIMCE Parlament usvojio zakon kojim se brani ubijanje pasa i mačaka radi ljudske prehrane''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Belgija prva islamska država u Europi
» Velika Britanija postala prva zemlja koja dopušta oplodnju od tri roditelja
» '' VIŠE OD HRANE PRVA ZEMLJA U AZIJI KOJA ĆE ZAŠTITITI LJUBIMCE Parlament usvojio zakon kojim se brani ubijanje pasa i mačaka radi ljudske prehrane''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Belgija prva islamska država u Europi
Page 1 of 2