Srbija brani Hrvatima u Vojvodini da uče svoju povijest
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija brani Hrvatima u Vojvodini da uče svoju povijest
Pravo na povijest je pravo nacionalnih manjina.
Idu mi na kurac jer ne vide pogrešnu mapu ( vidi pod Boka Kotorska ) a smeta im ovo šta je povijesna činjenica.
Zbog pogrešne mape bi ja to ukinio pa bi morali napravit nove udžbenike a ne bi ih ukidao zbog toga jer su napisali istinu.
Ovo je kršenje prava nacionalnih manjina u republici Srbiji.
Idu mi na kurac jer ne vide pogrešnu mapu ( vidi pod Boka Kotorska ) a smeta im ovo šta je povijesna činjenica.
Zbog pogrešne mape bi ja to ukinio pa bi morali napravit nove udžbenike a ne bi ih ukidao zbog toga jer su napisali istinu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jesul vas srbi uopce priznali kao nacionalnu manjinu..msm u Zakonima tako stoji??RayMabus wrote:Pravo na povijest je pravo nacionalnih manjina.
Guest- Guest
Ja nisam zadovoljan. Vidiš da autor te stranice od mene dobiva jezikovu juhu po pitanju mape jer ako si povjesničar onda budi povjesničar a Boka Kotorska nije bila dio NDHa.Ringo10 wrote:Nemoj ti nama dirat endehazijupizzon wrote:postovanje prava n.manjina
nije pravo na afirmaciju
ndh i ustastva.
sto je ocigledno.
ako je hrvatski jezik
najautenticniji izraz dibio
kroz ndh, onda ste za u q.
da je vreme ndh hr.jezika,
cista je afirmacija ustastva
i zamagkuvanje sustine,
da su U zlocini, uz nacizam,
zlocini institucionalizovanog drzavnog procesa, a ne period
knjizevnog i gramatickog cistunstva. valjda je hr.jezik postojao i pre 918.
To je naša svetinja
Znači stavio si pogrešnu mapu i to prezentiraš a to nije tako bilo.
To je razlog zašto bi ja zabranio taj udžbenik i nitko mi a ne bi smija reč a ne bi ga zabranio jer govore istinu o hrvatskom jeziku kroz povijest.
U NDH se govorio najčišći hrvatski jezik u odnosu na periode prije i poslije sve do raspada Jugoslavije.
2014-04-11
govoriti "čisto" i zivjeti kao sirotinja,ili govoriti ka ja i zivjeti kao boobreg u loju...pitanje je sad....jebovasjeziciiizgovori..
Guest- Guest
Prošle godine sam išao za BG i prošao kroz ono selo hrvatsko, kako li se ono zove... poznato je ... tamo je Šešelj navodno prijetio ... ne znam, zaboravioLegendovich wrote:govoriti "čisto" i zivjeti kao sirotinja,ili govoriti ka ja i zivjeti kao boobreg u loju...pitanje je sad....jebovasjeziciiizgovori..
Ljudi imaju one štandove sa voćem i povrćem duž ceste i ja sam zastao i kupovao i pričao sa ljudima
Vidio sam da se baš sekiraju oko jezika i tih udžbenika
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zašto si išao za BG ?Ringo10 wrote:Prošle godine sam išao za BG i prošao kroz ono selo hrvatsko, kako li se ono zove... poznato je ... tamo je Šešelj navodno prijetio ... ne znam, zaboravioLegendovich wrote:govoriti "čisto" i zivjeti kao sirotinja,ili govoriti ka ja i zivjeti kao boobreg u loju...pitanje je sad....jebovasjeziciiizgovori..
Ljudi imaju one štandove sa voćem i povrćem duž ceste i ja sam zastao i kupovao i pričao sa ljudima
2014-04-11
Imam druga iz vojske u Subotici, Mađar, bili smo veliki jarani i vidjeli se prvi put nakon 31 godinuRayMabus wrote:Zašto si išao za BG ?Ringo10 wrote:Prošle godine sam išao za BG i prošao kroz ono selo hrvatsko, kako li se ono zove... poznato je ... tamo je Šešelj navodno prijetio ... ne znam, zaboravioLegendovich wrote:govoriti "čisto" i zivjeti kao sirotinja,ili govoriti ka ja i zivjeti kao boobreg u loju...pitanje je sad....jebovasjeziciiizgovori..
NAravno, prošao kroz BG i u povratku zadržao se pet dana ... malo da obiđem
Lijep je to grad i ima strašan noćni život.
Vrlo su ljubazni i gostoprimljivi
A Subotica je predivna varošica, šteta što su jezero Palić malo zagadili ali čujem da će ga pročistiti
2015-09-24
Hrtkovci.Ringo10 wrote:Prošle godine sam išao za BG i prošao kroz ono selo hrvatsko, kako li se ono zove... poznato je ... tamo je Šešelj navodno prijetio ... ne znam, zaboravioLegendovich wrote:govoriti "čisto" i zivjeti kao sirotinja,ili govoriti ka ja i zivjeti kao boobreg u loju...pitanje je sad....jebovasjeziciiizgovori..
Nisam bio al sad vidim da je to ispod Rume i da na autocesti ima motel koji se zove Uzelac. Mislim da smo baš tu jednom stali i ručali jer znam da je taj restoran u Rumi na autoautocesti a koliko vidim baš taj ima a Hrtovci su niže ispod , zabačeni prema jugu.
Ravan kraj , da nema one Fruške gore...nisan navika na takvi reljef , sve ravno u pm.
2014-04-11
Da, Hrtkovci ... bogato seloRayMabus wrote:Hrtkovci.Ringo10 wrote:Prošle godine sam išao za BG i prošao kroz ono selo hrvatsko, kako li se ono zove... poznato je ... tamo je Šešelj navodno prijetio ... ne znam, zaboravioLegendovich wrote:govoriti "čisto" i zivjeti kao sirotinja,ili govoriti ka ja i zivjeti kao boobreg u loju...pitanje je sad....jebovasjeziciiizgovori..
Nisam bio al sad vidim da je to ispod Rume i da na autocesti ima motel koji se zove Uzelac. Mislim da smo baš tu jednom stali i ručali jer znam da je taj restoran u Rumi na autoautocesti a koliko vidim baš taj ima a Hrtovci su niže ispod , zabačeni prema jugu.
Ravan kraj , da nema one Fruške gore...nisan navika na takvi reljef , sve ravno u pm.
2015-09-24
Milina...Velika Ravnica...kud god se okrenes,nebo se spaja sa horizontom..RayMabus wrote:Hrtkovci.Ringo10 wrote:Prošle godine sam išao za BG i prošao kroz ono selo hrvatsko, kako li se ono zove... poznato je ... tamo je Šešelj navodno prijetio ... ne znam, zaboravioLegendovich wrote:govoriti "čisto" i zivjeti kao sirotinja,ili govoriti ka ja i zivjeti kao boobreg u loju...pitanje je sad....jebovasjeziciiizgovori..
Guest- Guest
I Hrvatima u Hrvatskoj je zabranjena Hrvatska prava povijest!!!!
Promijenimo pravila!
Promijenimo pravila!
2014-04-16
E to...mortal wrote:I Hrvatima u Hrvatskoj je zabranjena Hrvatska prava povijest!!!!
Promijenimo pravila!
Lako za srbiju, to je bilo za očekivati...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
2014-04-16
Kako si pogodila?mortal wrote:
2014-04-14
izgleda slučajnoT. wrote:Kako si pogodila?mortal wrote:
immortal-
2014-04-16
To je 100%...mortal wrote:izgleda slučajnoT. wrote:Kako si pogodila?mortal wrote:
2014-04-14
mortal wrote:I Hrvatima u Hrvatskoj je zabranjena Hrvatska prava povijest!!!!
Promijenimo pravila!
tako je..!! Ponovno uvedite sluzbeni jezik svapski i madjarski..
Guest- Guest
nisam za toLegendovich wrote:mortal wrote:I Hrvatima u Hrvatskoj je zabranjena Hrvatska prava povijest!!!!
Promijenimo pravila!
immortal-
2014-04-16
ZNANJE je svakako korisno..kakogod,brzo si nadjite nekog Sponzora za drzavu,inace ce uskoro biti gladnih..mortal wrote:nisam za toLegendovich wrote:mortal wrote:I Hrvatima u Hrvatskoj je zabranjena Hrvatska prava povijest!!!!
Promijenimo pravila!
Guest- Guest
pa što bi nam ti onda... mađarski ne znaš a i švapski ti nije baš nešto legoLegendovich wrote:mortal wrote:I Hrvatima u Hrvatskoj je zabranjena Hrvatska prava povijest!!!!
Promijenimo pravila!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pizzon wrote:postovanje prava n.manjina
nije pravo na afirmaciju
ndh i ustastva.
sto je ocigledno.
ako je hrvatski jezik
najautenticniji izraz dibio
kroz ndh, onda ste za u q.
da je vreme ndh hr.jezika,
cista je afirmacija ustastva
i zamagkuvanje sustine,
da su U zlocini, uz nacizam,
zlocini institucionalizovanog drzavnog procesa, a ne period
knjizevnog i gramatickog cistunstva. valjda je hr.jezik postojao i pre 918.
pa je,bilo ih je nekoliko i zvali su se narijecja,stokavica,ikavica i jekavica a u srbiji se tad pricalo autenticnim srpskim jezikom onda je vuk karadzic izmislio neki svoj jezik i fakticki ga osakatio originalni srpski jezik
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko je dozvolio Hrvatima da sjeku svoju šumu, pita se hanuma Turković
» Suljo pobednicki Hrvatima:'Srbija vas se ne boji'
» Srbija vise nece suditi Hrvatima?
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Suljo pobednicki Hrvatima:'Srbija vas se ne boji'
» Srbija vise nece suditi Hrvatima?
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
Page 2 of 3