Dragi moji najdrazi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dragi moji najdrazi
Samo tebi je namjenjeno , nista to bratski u musko zenskim odnosima nema toga, dugujes veceruMaggie19 wrote:Nas dvije samo friendly sa Antisom..on s nama bratski..;-Dskripar wrote:Maggie19 wrote:Atlana wrote:Volimo te ante.
Samo mu je norka napeta ;-^^
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
mogo mi je bar neko fino utješno pismo ostavit, a ne ovako...otišao bez pozdrava i poljupcaMaggie19 wrote:Nas dvije samo friendly sa Antisom..on s nama bratski..;-Dskripar wrote:Maggie19 wrote:Atlana wrote:Volimo te ante.
Glumi coolera i hard to get..dok se ne vrati ;-PNoor wrote:mogo mi je bar neko fino utješno pismo ostavit, a ne ovako...otišao bez pozdrava i poljupcaMaggie19 wrote:Nas dvije samo friendly sa Antisom..on s nama bratski..;-Dskripar wrote:Maggie19 wrote:Atlana wrote:Volimo te ante.
Cool Hand Ante...Maggie19 wrote:Glumi coolera i hard to get..dok se ne vrati ;-PNoor wrote:mogo mi je bar neko fino utješno pismo ostavit, a ne ovako...otišao bez pozdrava i poljupcaMaggie19 wrote:Nas dvije samo friendly sa Antisom..on s nama bratski..;-Dskripar wrote:Maggie19 wrote:
:D
Guest- Guest
Sad ce brale reci da bi te on tesio :DNoor wrote:mogo mi je bar neko fino utješno pismo ostavit, a ne ovako...otišao bez pozdrava i poljupcaMaggie19 wrote:Nas dvije samo friendly sa Antisom..on s nama bratski..;-Dskripar wrote:Maggie19 wrote:Atlana wrote:Volimo te ante.
Guest- Guest
Atlana wrote:Sad ce brale reci da bi te on tesio :DNoor wrote:mogo mi je bar neko fino utješno pismo ostavit, a ne ovako...otišao bez pozdrava i poljupcaMaggie19 wrote:Nas dvije samo friendly sa Antisom..on s nama bratski..;-Dskripar wrote:Maggie19 wrote:
pa kad je mekog srca
Stolica?Atlana wrote:Sad ce ti on reci da mu neke druge stvari nisu meke
Guest- Guest
;-Dfridrih_niche wrote:Cool Hand Ante...Maggie19 wrote:Glumi coolera i hard to get..dok se ne vrati ;-PNoor wrote:mogo mi je bar neko fino utješno pismo ostavit, a ne ovako...otišao bez pozdrava i poljupcaMaggie19 wrote:Nas dvije samo friendly sa Antisom..on s nama bratski..;-Dskripar wrote:Maggie19 wrote:
Nece dugo moci bez nas.
Atlana wrote:Sad ce ti on reci da mu neke druge stvari nisu meke
Nema potrebe...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Atlana wrote:Sad ce ti on reci da mu neke druge stvari nisu meke
Nema potrebe...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dragi moji
» Dragi moji
» Dragi moji
» McCain: Ovo je tragedija, dragi moji Amerikanci
» Najdraži "sin" Zdravka Mamića postao je najplaćeniji hrvatski nogometaš.
» Dragi moji
» Dragi moji
» McCain: Ovo je tragedija, dragi moji Amerikanci
» Najdraži "sin" Zdravka Mamića postao je najplaćeniji hrvatski nogometaš.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2