Otkako Putin tamani cisterne love i droge sve manje - islamisti se porokali medjusobno :D
Page 1 of 1
Otkako Putin tamani cisterne love i droge sve manje - islamisti se porokali medjusobno :D
Heavy Infighting Erupts between Terrorists Groups in Syria
Heavy fighting erupted between two rival Takfiri terrorist groups in Idlib province, leaving casualties on both sides.
A large group of terrorists were killed in exchange of fire between al-Nusra Front and Ahrar al-Sham terrorist groups in al-Rami village in Idlib countryside on Wednesday, according to the Arabic-language al-Mayadeen television.
Earlier this month, fierce clashes also took pace between rival terrorist groups in the province of Dara'a, leaving scores of militants dead and injured as rifts widened between the terrorists after the Syrian army continued advance in more militant-held territories.
Clashes erupted between terrorists of al-Nusra Front and the so-called "Liwa Shuhadaa al-Yarmouk" terrorist group in al-Allan area in the Western countryside of Dara'a after al-Nusra announced on its Twitter account on Sunday that it had killed the chief of Liwa Shuhadaa al-Yarmouk.
Dozens of terrorists from both sides were killed or injured in the clashes.
Abu Ali al-Breidi, the leader of Liwa Shuhadaa al-Yarmouk, was reportedly killed in a suicide attack by al-Nusra Front that targeted one of the terrorist group’s positions.
Terrorist groups' confirmed infighting between the Takfiri terrorist groups on their social media pages, and said that members of Liwa Shuhadaa al-Yarmouk killed around 50 al-Nusra Front leaders in less than one month, and killed and abducted 300 other al-Nusra Front members.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Otkako Putin tamani cisterne love i droge sve manje - islamisti se porokali medjusobno :D
Pa to tvoje tamani..cemu se ti veselis...pa.vi neoliberali i ljevicari.s islamistima ste kao i prst i nokat...uzor tito vam je pomagao islamistima u borbi kontra zida...kako mjenjate cud brzo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Otkako Putin tamani cisterne love i droge sve manje - islamisti se porokali medjusobno :D
bježi vuče, pusti momka da se samoodređuje, šta'š mu ti...
2014-04-15
Da pustim takve kameleone.....nikad...pokraj takvih moras paziti tko ti stoji iza ledjanevjestin_razbojnik wrote:bježi vuče, pusti momka da se samoodređuje, šta'š mu ti...
2015-09-08
Ne, to vi demokrate i takozvani desničari s Merkel podupirete islamiste, dok smo mu ginuli u Afganistanu protiv islamista, Amerika, Nato i Kolinda su stvarali mudžahedine.vuksadinare wrote:Pa to tvoje tamani..cemu se ti veselis...pa.vi neoliberali i ljevicari.s islamistima ste kao i prst i nokat...uzor tito vam je pomagao islamistima u borbi kontra zida...kako mjenjate cud brzo
Ma naravno. Tema sam ja a ne wehabije.nevjestin_razbojnik wrote:bježi vuče, pusti momka da se samoodređuje, šta'š mu ti...
2015-10-07
Ne brini ti si mi prvi jer da te brze rijesim...a da vidis sta cu tek da radim ostalim kameleonima sad kad sam u formi...a ima ih nema da ih nemamarcus-t wrote:Ma naravno. Tema sam ja a ne wehabije.nevjestin_razbojnik wrote:bježi vuče, pusti momka da se samoodređuje, šta'š mu ti...
2015-09-08
Prvo se riješi čepa iz šupka da ne sereš više na usta.vuksadinare wrote:Ne brini ti si mi prvi jer da te brze rijesim...a da vidis sta cu tek da radim ostalim kameleonima sad kad sam u formi...a ima ih nema da ih nemamarcus-t wrote:Ma naravno. Tema sam ja a ne wehabije.nevjestin_razbojnik wrote:bježi vuče, pusti momka da se samoodređuje, šta'š mu ti...
A drugo, kani se fixacija o pederima. Čim prije prihvatiš svoju sexualnu orjentaciju bit će ti lakše
i sva ta napetost će popustiti.
2015-10-07
Pobit če se između sebe za dominacijom nad naftom i njenim protokom prema kupcu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako nema droge...pa nek izuju cipele i posnjofaju carape
2014-04-19
To nije droga nego bojni otrov, iperit.prckov wrote:kako nema droge...pa nek izuju cipele i posnjofaju carape
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Similar topics
» From Putin with Love to Serbia
» Država nema love osim kad ima love
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Država nema love osim kad ima love
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
Page 1 of 1