Caffe Venus :P
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Što više prirode, pusti sjaj. Koja nutela? Ona njemačka ili ova "casual"? I de mi sladokusci recite jel fkt razlika ka što kažu?
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Moj ex šogor je unikat. Ni volija nikakve premaze, sam je puca orahe, bananu i šećer za aditiv.
AlfaOmega wrote:Što više prirode, pusti sjaj. Koja nutela? Ona njemačka ili ova "casual"? I de mi sladokusci recite jel fkt razlika ka što kažu?
Da, u pravu si, prirodno je bolje..
Ja ti nisam mjerodavna jer je ne jedem :) poludim od puno zuckera.
Guest- Guest
Meni je samo žao Atlane, ona je danas naletila na najgori preljev
Većina žena poludi, nisi jedina.venus wrote:AlfaOmega wrote:Što više prirode, pusti sjaj. Koja nutela? Ona njemačka ili ova "casual"? I de mi sladokusci recite jel fkt razlika ka što kažu?
Hvala na vraćanju starog avatara.
AlfaOmega wrote:Većina žena poludi, nisi jedina.venus wrote:AlfaOmega wrote:Što više prirode, pusti sjaj. Koja nutela? Ona njemačka ili ova "casual"? I de mi sladokusci recite jel fkt razlika ka što kažu?
Hvala na vraćanju starog avatara.
Bolji je, u pravu si..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ne liže njemu rujka nikaj, on njoj noge liže. A ovdi je ka čivava kad je pustiš u dvorište.Moxy wrote:Znam da te boli što sam te odbila, ali ja imam nivo za muškarce... Tako da, to što si sad promijenio ploču ti ne vrijedi, svi znaju koliko si slinio za mnom pa te sad ego jebe druskane jer te moxy odbila, odi lizi rane, ili nek ti rujka lize, za to je dobra
Polizao bi on njoj i prljavo dupe papucar stari...
Bolje da mu neka ženskijaH napokhon popushi postheno da se posvuda razletijah
Last edited by Atlana on 14/6/2020, 22:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jutro kišovito, prohladno, meni paše.. Čitam ovo od jučer.
Moxy bokte ko samuraj s katanom, strpljiva je, al kad je kraj - ožeže, bolje ti je bježat ...
Fkt je jučer bio neki emotivni dan. Ja sam isto imala preispitivanja i donijela neke dobre odluke. A u virtualnoj međunarodnoj studijskoj grupi svako u nekom svom filmu. Jedna koja je bila neodgovorna i nije odradila svoj dio timskog zadatka pukla ko kokica..valjda je osjećala presing, a nije posložila prioritete To me bogme ponukalo na razmišljanje kako nam je složeno živit u ovoj kulturi...
& Kava koju bi ove godine rado pila u voljenom gradu...
Moxy bokte ko samuraj s katanom, strpljiva je, al kad je kraj - ožeže, bolje ti je bježat ...
Fkt je jučer bio neki emotivni dan. Ja sam isto imala preispitivanja i donijela neke dobre odluke. A u virtualnoj međunarodnoj studijskoj grupi svako u nekom svom filmu. Jedna koja je bila neodgovorna i nije odradila svoj dio timskog zadatka pukla ko kokica..valjda je osjećala presing, a nije posložila prioritete To me bogme ponukalo na razmišljanje kako nam je složeno živit u ovoj kulturi...
& Kava koju bi ove godine rado pila u voljenom gradu...
Guest- Guest
Venus drago mi je da si dobro
Inace jako pametna, borbena, ustrajna, i duhom i tijelom predivna zena. Stvarno je cast poznavati te!
Hvala vam niche, venus, moxy. Jako jako dobri ljudi koje vrijedi imati u zivotu i moci nazvati prijateljima.
Inace jako pametna, borbena, ustrajna, i duhom i tijelom predivna zena. Stvarno je cast poznavati te!
Hvala vam niche, venus, moxy. Jako jako dobri ljudi koje vrijedi imati u zivotu i moci nazvati prijateljima.
Guest- Guest
Ako bude srece da se nademo bilo bi mi bas drago.
Ako ne, ne zamjerite... U ludoj sam firmi.
Ali se nadam nekako da cu uspjeti izmoliti taj slobodni dan.
Ako ne... Nadam se negdje u studenom da cemo rucati u motto am fluss.
Samo da bude
Ako ne, ne zamjerite... U ludoj sam firmi.
Ali se nadam nekako da cu uspjeti izmoliti taj slobodni dan.
Ako ne... Nadam se negdje u studenom da cemo rucati u motto am fluss.
Samo da bude
Guest- Guest
Motto am Fluss je moj najdraži Lokal....
Mom strpljenju je jučer došao kraj i da, ja kad popizdim to izgleda tako....
Nisam ja tip od diplomacije, jednostavno nisam.... Iako je ovo virtualno mjesto treba se znati ponašati, ipak ja ovdje provodim svoje dragocjeno vrijeme, mislim da sam već 18 godina na forumu, od iskona....
To tipa "pusti ga, takav je" kod mene ne pali.... Jer baš zato što pustis, na kraju će ti sjest na glavu i posrat ti se u usta....
U obrani svoga ja sam ko lavica
A danima čitam provokacije i ignoriram dok dijete željno pažnje nije došlo ovdje i počelo provocirati.... Ovdje ne može, jednostavno ne može....
Eto, jučer jeste bio emotivan dan, pogrešan dan za stat na zulj
Mom strpljenju je jučer došao kraj i da, ja kad popizdim to izgleda tako....
Nisam ja tip od diplomacije, jednostavno nisam.... Iako je ovo virtualno mjesto treba se znati ponašati, ipak ja ovdje provodim svoje dragocjeno vrijeme, mislim da sam već 18 godina na forumu, od iskona....
To tipa "pusti ga, takav je" kod mene ne pali.... Jer baš zato što pustis, na kraju će ti sjest na glavu i posrat ti se u usta....
U obrani svoga ja sam ko lavica
A danima čitam provokacije i ignoriram dok dijete željno pažnje nije došlo ovdje i počelo provocirati.... Ovdje ne može, jednostavno ne može....
Eto, jučer jeste bio emotivan dan, pogrešan dan za stat na zulj
Guest- Guest
I ovdje kiša pada, ja danas imam pedikuru i manikuru popodne, jedva čekam.... Napokon se stvari slažu na svoje mjesto u RL
Za 3 tjedna more ️
Nadam se da ćemo se uspjet dogovorit, nećeš valjda radit baš svaki dan Atlana
Za 3 tjedna more ️
Nadam se da ćemo se uspjet dogovorit, nećeš valjda radit baš svaki dan Atlana
Guest- Guest
Nadam se zagy. Ne mogu na zalost obecati... Doduse mozda mi i otkaz daju, vremena su neizvjesna...
Guest- Guest
Ja sam jucer zvala seficu koja je na porodiljnom.
Zagy mi je dala snage da jednostavno stanem sranjima na kraj. Rekla sam i sadasnjoj zamjenici da mi je ostavila sama da cistim cijeli ducan, a u njemu kao da je tornado bio jebotezivot...
Jos se neka zena okomila na mene sto nam je prljavo tako. A ja sam tek u smjenu dosla.
Nego se glupaca samo hvalisa uokolo, a sebe ne vidi. Za sve ima zamjerku, a sebe ne vidi. I samo govori "ja sam ovo, ja sam ono".
Rekla sam joj neki dan dodem, koji si ti vrag ujutro radila i jesi li ista uopce radila da su kroz ducan letile krpe prasine "doslovce". Cekam da me cinka regionalnoj.
Jebo je ja nedojebanu.
Svima nam je prag pun govana a svaka prstom u drugu upire...
Zagy mi je dala snage da jednostavno stanem sranjima na kraj. Rekla sam i sadasnjoj zamjenici da mi je ostavila sama da cistim cijeli ducan, a u njemu kao da je tornado bio jebotezivot...
Jos se neka zena okomila na mene sto nam je prljavo tako. A ja sam tek u smjenu dosla.
Nego se glupaca samo hvalisa uokolo, a sebe ne vidi. Za sve ima zamjerku, a sebe ne vidi. I samo govori "ja sam ovo, ja sam ono".
Rekla sam joj neki dan dodem, koji si ti vrag ujutro radila i jesi li ista uopce radila da su kroz ducan letile krpe prasine "doslovce". Cekam da me cinka regionalnoj.
Jebo je ja nedojebanu.
Svima nam je prag pun govana a svaka prstom u drugu upire...
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50