Caffe Venus :P
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Što bi bila stroga, ne sviđa mi se lik.
A to što se zaljubio, pa svakom se dogodi vrtlog emocija koji život odvede skroz u drugom smjeru. To je ljudski, normalno.
Karmički pištolj postoji. Dobije se trostruko nazad od ispaljenog, ne zna se kad ni hoće li uopće povrat bit u istom naraštaju. Ono što sam ja primijetila da zadnjih godina stiže nešto brže. Ovisi o otpuštanju (neki to zovu oprost). Primjer, bliska osoba me uvrijedila ono baš u moj identitet, bila sam iznenađena, pa tužna, sveukupno 2 minute i otpustila sam, kao da nisam htjela zamjeriti, skroz mirno. Za nekoliko sati mi ista osoba javlja nevjerovatnu nezgodnu situaciju u kojoj se zbrukala pred 100-injak ljudi, doslovno svih 100 je zajebala nevjerovatnim spletom okolnosti. Nevjerovatno, ja sam točno povezala to dvoje, povrat je bio extra brzinski.
A to što se zaljubio, pa svakom se dogodi vrtlog emocija koji život odvede skroz u drugom smjeru. To je ljudski, normalno.
Karmički pištolj postoji. Dobije se trostruko nazad od ispaljenog, ne zna se kad ni hoće li uopće povrat bit u istom naraštaju. Ono što sam ja primijetila da zadnjih godina stiže nešto brže. Ovisi o otpuštanju (neki to zovu oprost). Primjer, bliska osoba me uvrijedila ono baš u moj identitet, bila sam iznenađena, pa tužna, sveukupno 2 minute i otpustila sam, kao da nisam htjela zamjeriti, skroz mirno. Za nekoliko sati mi ista osoba javlja nevjerovatnu nezgodnu situaciju u kojoj se zbrukala pred 100-injak ljudi, doslovno svih 100 je zajebala nevjerovatnim spletom okolnosti. Nevjerovatno, ja sam točno povezala to dvoje, povrat je bio extra brzinski.
Guest- Guest
Jeste puno brža jer je sam život brži, bar mi se čini....
Ja čvrsto vjerujem u karmu
Ja čvrsto vjerujem u karmu
Guest- Guest
Niche jesi vidio da su nasli potencijalnog ubojicu i otmicara malene maddie?
Madeleine McCann
Ona mala koja je oteta jos prije 20 godina. Bio dokumentarac na ntfx
Madeleine McCann
Guest- Guest
https://www.novilist.hr/vijesti/crna-kronika/osumnjiceni-za-ubojstvo-maddie-mccann-bi-mogao-biti-serijski-ubojica-trazi-se-jos-jedna-nestala-curica/
Guest- Guest
Ništa ti ja to je virujen...Atlana wrote:Niche jesi vidio da su nasli potencijalnog ubojicu i otmicara malene maddie?
Madeleine McCann
To je ka kad je malu Hodak ‘ubija’ beskućnik, kako da ne...
Moj stav je da su roditelji nekako uključeni u to...
I da bogati sloj engleskih pedofila ima svoje prste u ciloj situaciji...
Jesi gledala o Epsteinu na Netflixu?
Pogledaj malo, pa ćeš vidit englesku kraljevsku obitelj umiješani u pedofiliju...
Plus Mossad i još neke agencije...
Ta elita je bolesna i ne preza u ispunjavanju i najgorih perverzija...
Napalm bi im baca na glavu...
;)
Guest- Guest
Aj sad mi je lakše da ima još netko tko sumnja u obitelj.fridrih_niche wrote:Ništa ti ja to je virujen...Atlana wrote:Niche jesi vidio da su nasli potencijalnog ubojicu i otmicara malene maddie?
Madeleine McCann
To je ka kad je malu Hodak ‘ubija’ beskućnik, kako da ne...
Moj stav je da su roditelji nekako uključeni u to...
I da bogati sloj engleskih pedofila ima svoje prste u ciloj situaciji...
Jesi gledala o Epsteinu na Netflixu?
Pogledaj malo, pa ćeš vidit englesku kraljevsku obitelj umiješani u pedofiliju...
Plus Mossad i još neke agencije...
Ta elita je bolesna i ne preza u ispunjavanju i najgorih perverzija...
Napalm bi im baca na glavu...
;)
Da, da. Hodakicu sam skroz zaboravila. Kako se to samo brzo zataškalo.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ma roditelji nisu normalni...
To se vidi iz aviona, pogotovo mater...
Doktori, ovo-ono, a ostavljaju dicu samu u sobi, u inozemstvu, dok oni žderu i piju?
Lol...
I onda objašnjavaju da je tu sukob kultura, da to možda nije normalno u Portugalu, al da u Engleskoj je...
Dica od 3 godine i mlađa od 3 godine se NIKAD ne ostavljaju sama...
Sumnjivi su do bola...
;)
To se vidi iz aviona, pogotovo mater...
Doktori, ovo-ono, a ostavljaju dicu samu u sobi, u inozemstvu, dok oni žderu i piju?
Lol...
I onda objašnjavaju da je tu sukob kultura, da to možda nije normalno u Portugalu, al da u Engleskoj je...
Dica od 3 godine i mlađa od 3 godine se NIKAD ne ostavljaju sama...
Sumnjivi su do bola...
;)
Guest- Guest
Pratila sam i ovaj zagrebački slučaj i ono, priča mi naprosto nije štimala.
Guest- Guest
Jutros sam se digla teške glave, vani pada kiša, kafenišem raščupana i polugola...
Kad si nadođem, idem se spojit na posao..ako stignem na wc od 9 do 17 unatoč radu od kuće bit će sjajno.
Ponedjeljak je uvijek ludnica.
Kad si nadođem, idem se spojit na posao..ako stignem na wc od 9 do 17 unatoč radu od kuće bit će sjajno.
Ponedjeljak je uvijek ludnica.
Guest- Guest
Na putu na posao.... Cijelu noć je padala kiša i probudila me noćas noćna mora, pa u zoru ptice u šumi.... I taman pred alarm kćeri sa ulaskom u sobu.... Svejedno sam dobro, nadam se samo da će biti posla inače mi samo gluposti na pameti
Guest- Guest
Venus, htjela sam ti reći da mi je Becoming Jane najdraži film odmah iza Priđe and Prejudice sa Keirom I Matthewom.... Oba ih mogu gledati nebrojeno mnogo puta, obožavam taj facijalni acting gdje vidiš osjećaj na licu, plus dijalozi ko nekad prije, ach!
James McAvoy je kralj facial acting, u Splitu je nenadmasen!
Evo ti mojih par preporuka :
Atonement
Aftermath
Imitation game
Marriage Story
Ako voliš Cumberbatcha pogledaj mu seriju Patrick Melrose
James McAvoy je kralj facial acting, u Splitu je nenadmasen!
Evo ti mojih par preporuka :
Atonement
Aftermath
Imitation game
Marriage Story
Ako voliš Cumberbatcha pogledaj mu seriju Patrick Melrose
Guest- Guest
Meni je neki dan neki talijan srao da nemamo vise sredstva za dezinfekciju ruku.
A hoda bez maske medu rojem ljudi...
A hoda bez maske medu rojem ljudi...
Guest- Guest
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156908371955836&id=107558500835
Guest- Guest
Rade i gore stvari...Atlana wrote:Ne mogu vjerovati da ima roditelja koji bi to napravili svojoj djeci!
:(
Danas mi je dan super, jer je mala super i cila je nasmijana...
<3
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50