ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Caffe Venus :P

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Caffe Venus :P - Page 7 Empty Re: Caffe Venus :P

Post by Guest 17/5/2020, 14:26

Ja bukirala odmor u Tirolu, sad ga još samo treba platiti.... 😀

Nekako, ova kriza je zbacila maske s ljudi, prodrmala nas dobro, pa sad još više vidiš tko je kakav.... Drmanje je učinilo da nekome krene, dalo mu je potreban kick, na neki način....

Austrija se dobro drži, kao stabilna država.... Kako je u hrvatskoj i njemačkoj?

Mom mužu je bio pozitivan kick u firmi, ne možeš vjerovati....

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2020, 14:33

Sad kako radim u make up branži, u old city dijelu, dijelu snobova, mogu promatrati fino ljude, tj većinom žene

Masa austrijskih žena ne stari sa ponosom, ne znaju se nositi s tim, isfrustrirane su do bola što prekrivaju arogancijom....

Ruskinje su toliko ukočene i umišljene da mi dođe smiješno.... I nasmijem se, pa one popizde, otkud mi pravo! 😅 Prave male princeze, Anastazija do Anastazije!

A balkanke, žalosno, ali sve više ih je iz operiranih....

Mlade žene su većinom OK, valjda zato što su još mlade.... 😂

Ne možeš naučit žene da samosvjest ne dolazi izvana.... I meni je tužno što će te male žene, odgojiti druge male ljude, kresati im krila, i reci im, ma ne možeš ti to, ostani prizemljen....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2020, 19:58

Moxy wrote:Ja bukirala odmor u Tirolu, sad ga još samo treba platiti.... 😀

Nekako, ova kriza je zbacila maske s ljudi, prodrmala nas dobro, pa sad još više vidiš tko je kakav.... Drmanje je učinilo da nekome krene, dalo mu je potreban kick, na neki način....

Austrija se dobro drži, kao stabilna država.... Kako je u hrvatskoj i njemačkoj?

Mom mužu je bio pozitivan kick u firmi, ne možeš vjerovati....

Najbolje je reko jedan moj frend: nakon ovog neke ljude ću odfrendat s fejsa i neću im se javljat više na ulici... :D :D :D

Žuč, otrov, strah...samo je kuljalo van. A ja kažem nek su maske pale, sve je to dobro.

U HR ćemo vidjet pravo stanje 1.6. nadalje koliko će ljudi dobiti otkaze zbog ove situacije (do kraja 5 mjeseca ne smiju otpuštat ako su dobili pomoć od države za plaće).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2020, 20:37

Upravo tako, i ja sam ih maknula par 

Pa to se pravo radovalo da su se citati iz biblije pokazali "istiniti"

Fanatizam, što dalje od mene! 😀

Takve stvari nas inače potaknu jer nam se samima ne da izaći iz comfort zone dokle je god podnošljivo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2020, 20:39

Moxy wrote:Sad kako radim u make up branži, u old city dijelu, dijelu snobova, mogu promatrati fino ljude, tj većinom žene

Masa austrijskih žena ne stari sa ponosom, ne znaju se nositi s tim, isfrustrirane su do bola što prekrivaju arogancijom....

Ruskinje su toliko ukočene i umišljene da mi dođe smiješno.... I nasmijem se, pa one popizde, otkud mi pravo! 😅 Prave male princeze, Anastazija do Anastazije!

A balkanke, žalosno, ali sve više ih je iz operiranih....

Mlade žene su većinom OK, valjda zato što su još mlade.... 😂

Ne možeš naučit žene da samosvjest ne dolazi izvana.... I meni je tužno što će te male žene, odgojiti druge male ljude, kresati im krila, i reci im, ma ne možeš ti to, ostani prizemljen....

O ženama bih mogla pisat lancune satima bez da idem pišat, radim s njima svaki dan (a tako sam si bila i govorila da ću radit pa ih i imam).
Gore od sadašnjeg stanja naprosto ne može biti :| pa vjerujem da će promjene naprosto morati doći, htjeli mi to ili ne. 
Nažalost, sve više je žena koje izgledaju užasavajuće, kao plastične lutke, a starije se ne mire sa starenjem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2020, 20:44

Moxy wrote:Upravo tako, i ja sam ih maknula par 

Pa to se pravo radovalo da su se citati iz biblije pokazali "istiniti"

Fanatizam, što dalje od mene! 😀

Takve stvari nas inače potaknu jer nam se samima ne da izaći iz comfort zone dokle je god podnošljivo

Najviše me se dojmilo verbalno fejs kamenovanje hvarske procesije, na otoku na kojem nije bilo zaraženih.
Poštujem tradiciju iako nisam tradicionalist, no napadati s takvim rječnikom, zlo i naopako.
Bila sam zaprepaštena pjenom na ustima mnogih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2020, 07:40

Pijem kavu i razmišljam o životu... :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 19/5/2020, 08:19

life breeds new life breeds new life breeds new life
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2020, 14:14

kic wrote:
life breeds new life breeds new life breeds new life

Yep!

Kiconjo..
vidi ovo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 19/5/2020, 14:52

dug tekst, kako bi mama_tata_pas_kravata rekao: daj sljedeći put ubacite neku akciju, zmajeve, neku bitku, pucnjavu, golu nimfu u jezeru koja dijeli mačeve i sl :^^

Upravo kada ogovaramo i kritiziramo kolegicu s posla koja je obukla prekratku suknju ili se “zabavlja” s oženjenim šefom, trebali bi se zapitati kojim segmentom svog života smo nezadovoljni, što nas to potiče na kriticizam.

komentirati ću ovo samo, pa upravo te dvije situacije čovjeka navode na ogovaranje - i to opravdano! pa i ja pogledam za vrijeme pauze na mobitel danas, i vidim da je kolegica za vrijeme radnog vremena stavila "story" (ti storyiji i tiktalksi su užas) kako leži na brodu u kupaćem kostimu-

i inače nije poznata kao orna radnica.. ogavaranje je jedan od kohezivnih elemenata ljudskog društvo, kritiziranje je potrebno jer povezuje između ostalog, sve u svojoj mjeri i na svoj način naravno..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2020, 17:04

Caffe Venus :P - Page 7 Fb_img31
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2020, 17:51

kic wrote:
dug tekst, kako bi mama_tata_pas_kravata rekao: daj sljedeći put ubacite neku akciju, zmajeve, neku bitku, pucnjavu, golu nimfu u jezeru koja dijeli mačeve i sl :^^

Upravo kada ogovaramo i kritiziramo kolegicu s posla koja je obukla prekratku suknju ili se “zabavlja” s oženjenim šefom, trebali bi se zapitati kojim segmentom svog života smo nezadovoljni, što nas to potiče na kriticizam.

komentirati ću ovo samo, pa upravo te dvije situacije čovjeka navode na ogovaranje - i to opravdano! pa i ja pogledam za vrijeme pauze na mobitel danas, i vidim da je kolegica za vrijeme radnog vremena stavila "story" (ti storyiji i tiktalksi su užas) kako leži na brodu u kupaćem kostimu-

i inače nije poznata kao orna radnica..  ogavaranje je jedan od kohezivnih elemenata ljudskog društvo, kritiziranje je potrebno jer povezuje između ostalog, sve u svojoj mjeri i na svoj način naravno..

MTPK je bio  sunny baš sam ga voljela čitat, otkačen lik..

Ovo za ogovaranje si ti prilično pojednostavio..nije mi drago ako mene ogovaraju nit mi je drago ako ja ogovaram..nije mi to ugodno. 
Naj se više sebi sviđam ako to izbjegnem.

A što se tiče mobiteliranja za vrijeme radnog vremena, ja pazim da niš ne objavljujem za radnog vremena. A opet ljudi smo, ćirnemo u mob, zar ne?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2020, 17:52

Atlana wrote:Caffe Venus :P - Page 7 Fb_img31
                                                                   :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 19/5/2020, 20:29

venus wrote:
kic wrote:

i inače nije poznata kao orna radnica..  ogavaranje je jedan od kohezivnih elemenata ljudskog društvo, kritiziranje je potrebno jer povezuje između ostalog, sve u svojoj mjeri i na svoj način naravno..

Ovo za ogovaranje si ti prilično pojednostavio..nije mi drago ako mene ogovaraju nit mi je drago ako ja ogovaram..nije mi to ugodno. 

A što se tiče mobiteliranja za vrijeme radnog vremena, ja pazim da niš ne objavljujem za radnog vremena. A opet ljudi smo, ćirnemo u mob, zar ne?

nije ti drago, razumljivo, ali to se događa, ti to radiš, i drugi to rade o tebi, ogovaranje je jedna od cesta na kojoj se razvijao ljudski jezik i mozak kroz povijest, što misliš koliko one-on-one veza ima u grupi od 50 ljudi?

nismo automati, ne očekujem da se radi kao robot 8h i da si cijelo vrijeme fokusiran na ono što radiš, prošetat ćeš da odmoriš oči, da vidiš šta druge kolege rade itd - samo ako jedni na poslu trče, a ti s jednom nogom se krećeš lagano i istovremeno objavljuješ polugole slike na društvenim mrežama, to je wrong, man..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2020, 23:20

kic wrote:
venus wrote:

nije ti drago, razumljivo, ali to se događa, ti to radiš, i drugi to rade o tebi, ogovaranje je jedna od cesta na kojoj se razvijao ljudski jezik i mozak kroz povijest, što misliš koliko one-on-one veza ima u grupi od 50 ljudi?

nismo automati, ne očekujem da se radi kao robot 8h i da si cijelo vrijeme fokusiran na ono što radiš, prošetat ćeš da odmoriš oči, da vidiš šta druge kolege rade itd - samo ako jedni na poslu trče, a ti s jednom nogom se krećeš lagano i istovremeno objavljuješ polugole slike na društvenim mrežama, to je wrong, man..

Da se ogovaranjem skida koža drugome s leđa, mislim da bi svi više pazili.

Kako ti znaš što ona objavljuje... :D :]

Pusti radnika da "misli" da ga nitko ne kontrolira pa ćeš vidjet koga si zaposlio. Ovo je moja izreka, nastala na temelju vlasititog iskustva u radnom okruženju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 19/5/2020, 23:41

nisam ni otvorio story, samo vidio krugić.. časne mi desne..

a ovaj slažem se, karakter je ono što pokazujemo i radimo kad mislimo da nas nitko ne gleda.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2020, 13:07

venus wrote:
kic wrote:
venus wrote:

Kako ti znaš što ona objavljuje... :D :]
Caffe Venus :P - Page 7 1f64c

Volej
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2020, 21:52

kic wrote:

a ovaj slažem se, karakter je ono što pokazujemo i radimo kad mislimo da nas nitko ne gleda.

Ahaha..samo vidio krugić, desne ti časne...visiš po internetu za radnog vremena  lol! 

(btw. ne moraš se meni opravdavat...)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/5/2020, 11:06

venus wrote:
kic wrote:

Ahaha..samo vidio krugić, desne ti časne...visiš po internetu za radnog vremena  lol! 

(btw. ne moraš se meni opravdavat...)
:coffee .

Vruce vruce postaje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 21/5/2020, 11:58

daj radije učite nešto

kic
kic
Admin