Bakir Izetbegović: Sva moja familija je bila u partizanima, daidža mi je ubijen u Jasenovcu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bakir Izetbegović: Sva moja familija je bila u partizanima, daidža mi je ubijen u Jasenovcu
ovdje na forumu imaš svoje čitatelje
ove stočare , ove mentalno zskinute, ove navijače koji su 2.rat pretvorili u igru na pc , neke usrašiće itd
sve u svemu tipični intelektualci marcelkovi i bujancovi
ove stočare , ove mentalno zskinute, ove navijače koji su 2.rat pretvorili u igru na pc , neke usrašiće itd
sve u svemu tipični intelektualci marcelkovi i bujancovi
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Bakir Izetbegović: Sva moja familija je bila u partizanima, daidža mi je ubijen u Jasenovcu
Ringo10 wrote:To je laž i krivotvorinaSora wrote:ajde da se složim bar u jednoj stvarimarcellus wrote:a i te ustaše su za kurac
uhapse hebranga, em židov em komunist em partizan, iz samog vrha pokreta, i puste ga
i onda njegovi moraju dovršavat ustaški poso
šlampavi totalno
da hebrang je bio u jasenovcu i tamo su ga vrbovali da radi za njih i GESTAPO
I TO JE RAZLOG kasnijeg pada i zatvora i samoubojstva
Hebrang je uhapšen i ubijen u pokušaju montiranja sudskog procesa ali nije uspjelo pa je likvidiran
Vrat su mu slomili KArdelj i Đilas, a Ranković je bio izvršitelj po naredbi
NAredio je Tito osobno i to mu je veliki grijeh na duši
A dugo nije pristajao iako su KArdelj i Đilas plotili protiv Hebranga ali kad je od Staljina došlo pismo u kojem stoji da bi drug Hebrang bio bolje rješenje od druga Valtera tj Tita, e onda je to i za Tita bilo previše pa je pristao na hapšenje Hebranga
I Hebrang nije bio Židov, njegova žena Olga jeste
ti bolje znaš od mene koja imam knjigu, već sam ju spomenula, njegovog istražitelja u procesu istrage koja je trajala mjesecima da ga se slomi
aj mali beš
DA je SFRJ zaista bila ono što ovi ustašoidi lupetaju, ta srpčad se ne bi bunila.Noor wrote:Šta se onda srpčad bunila i tada, a i dan danas kmeči?Ringo10 wrote:Nije ta vojska razjebala ništa. Opet živiš u MATRIXu.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Kod Hrvata i to kod priličnog dijela populacije je prisutan zanimljiv psihološki fenomen
Nemirenje sa ishodom rata koji je završio prije 75 godina i apsolutno nepristajanje na povijesnu ocjenu uloge aktera tog rata
i onda se odnekud pojavila Hrvatska vojska i razjebala ishod rata koji je završio prije 75 godina i sad se neki ne mire s ishodom tog zadnjeg rata pa se vraćaju na antifašizam...
TA vojska je samo dovela do kraja ono što je započeto u AVNOJu i ZAVNOHu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ti imaš knjigu istra\itelja Mile Milatovića kojeg su uvalili u govna i onda je napisana knjiga pod njegovim imenom koja spada u fantazijeSora wrote:Ringo10 wrote:To je laž i krivotvorinaSora wrote:ajde da se složim bar u jednoj stvarimarcellus wrote:a i te ustaše su za kurac
uhapse hebranga, em židov em komunist em partizan, iz samog vrha pokreta, i puste ga
i onda njegovi moraju dovršavat ustaški poso
šlampavi totalno
da hebrang je bio u jasenovcu i tamo su ga vrbovali da radi za njih i GESTAPO
I TO JE RAZLOG kasnijeg pada i zatvora i samoubojstva
Hebrang je uhapšen i ubijen u pokušaju montiranja sudskog procesa ali nije uspjelo pa je likvidiran
Vrat su mu slomili KArdelj i Đilas, a Ranković je bio izvršitelj po naredbi
NAredio je Tito osobno i to mu je veliki grijeh na duši
A dugo nije pristajao iako su KArdelj i Đilas plotili protiv Hebranga ali kad je od Staljina došlo pismo u kojem stoji da bi drug Hebrang bio bolje rješenje od druga Valtera tj Tita, e onda je to i za Tita bilo previše pa je pristao na hapšenje Hebranga
I Hebrang nije bio Židov, njegova žena Olga jeste
ti bolje znaš od mene koja imam knjigu, već sam ju spomenula, njegovog istražitelja u procesu istrage koja je trajala mjesecima da ga se slomi
aj mali beš
Ako hoćeš pravu knjigu onda uzmi knjigu koju je napisao Zvonko Ivanković Vonta naslov HEBRANG
https://www.google.com/search?rlz=1C1RNVG_enAU900AU900&sxsrf=ALeKk01-VmMD2ZkU32oKuvt-LD98h_dblg:1589385496991&source=univ&tbm=isch&q=Zvonko+Vonta+Hebrang&sa=X&ved=2ahUKEwjN69WvmrHpAhXz63MBHbeqAyMQsAR6BAgIEAE&biw=1280&bih=625
I tu ti je sve. Hebrang je u ratu došao u ideološki sukob i to žestok sa Đilasom (Ivan Supek svjedok a tu je bio i Pajo Gregorić) i tu je u Đilasu stekao zakletog dušmana
A Kardelj Hebrangu nije mogao da oprosti Istru u Hrvatskoj.
I njih dvojica su vršili pritisak na Tita da se Hebrang uhapsi ali Tito nije htio jer mu je Hebrang bio najbolji kadar,
I onda je njima ko kec na desetku došlo ono pismo od Staljina i Tito je oprao ruke i njima dao odriješene ruke.
Oni su pritisli Rankovića kojeg cijela stvar do tada nije mnogo zanimala i on se povinovao.
I ostalo je povijest. Hebrang je udavljen u koritu vode jer nisu mogli da ga prisile da surađuje i da naprave montirani sudeki proces u Staljinovom stilu
2015-09-24
DAkle, Hebrang je stradao kao potpuno nedužan čovjek.
Doduše postoji neka mogućnost da je Staljin sa njim imao nekakve aranžmane ali to nikada dokazano nije.
Jer jedno Staljinovo pismo ne dokazuje u suštini ništa.
Ali najgore je što je taj slučaj povukao za sobom još izvjestan broj ljudi koji su nedužni stradali u cijeloj toj pizdariji.
NAjtragičniji je slučaj Bogdanke Podunavac, predratne SKOJevke i kćerke Pakračkog Pravoslavnog Prote, najbolje prijateljice Hebrangove supruge Olge..
Njen slučaj je strahota ... unutarpartijski obračuni su progutali nju i još neke ljude bez veze.
Doduše postoji neka mogućnost da je Staljin sa njim imao nekakve aranžmane ali to nikada dokazano nije.
Jer jedno Staljinovo pismo ne dokazuje u suštini ništa.
Ali najgore je što je taj slučaj povukao za sobom još izvjestan broj ljudi koji su nedužni stradali u cijeloj toj pizdariji.
NAjtragičniji je slučaj Bogdanke Podunavac, predratne SKOJevke i kćerke Pakračkog Pravoslavnog Prote, najbolje prijateljice Hebrangove supruge Olge..
Njen slučaj je strahota ... unutarpartijski obračuni su progutali nju i još neke ljude bez veze.
2015-09-24
U svakom slučaju u tom sukobu partizani-ustaše, bošnjačka elita izabrala je partizansku stranu kako 1945, tako i 2020
Bakir je nedvosmisleno pokazao na kojoj je strani.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a preskočio si nedvosmisleni izbor ljeta gospodnjeg 1941...kako to?Hektorović wrote:U svakom slučaju u tom sukobu partizani-ustaše, bošnjačka elita izabrala je partizansku stranu kako 1945, tako i 2020
Odlicno onda prvo zavadimo cetnike i muje neka se istrijebe pa u roku od 2 godine imas ministarstvo hrv.branitelja sa sjedistem u Banja Luci.Hektorović wrote:U svakom slučaju u tom sukobu partizani-ustaše, bošnjačka elita izabrala je partizansku stranu kako 1945, tako i 2020
A u BIH ukinemo kardinala i proglasimo vrh bosansku nadbiskupiju i kao sto je normalno da u hrvatskim zemljama bude samo jedan kardinal u zagrebu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sad mi je ža što je treća smjena skroz zakazala.
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:a preskočio si nedvosmisleni izbor ljeta gospodnjeg 1941...kako to?Hektorović wrote:U svakom slučaju u tom sukobu partizani-ustaše, bošnjačka elita izabrala je partizansku stranu kako 1945, tako i 2020
Pa ja samo pišem što je njihova pozicija.
41 se ne pika :D
Njihovo viđenje je da su manevriranjem uspjeli kao najmanji narod očuvati vodeću poziciju u BiH.
Isto tako Alija se 1991 između nekog antiameričkog/antiizraelskog islamizma iranskog tipa (što je donekle prije zastupao) i proameričke politike, odlučio za proameričku politiku.
2018-04-10
Hektorović wrote:Noor wrote:a preskočio si nedvosmisleni izbor ljeta gospodnjeg 1941...kako to?Hektorović wrote:U svakom slučaju u tom sukobu partizani-ustaše, bošnjačka elita izabrala je partizansku stranu kako 1945, tako i 2020
Pa ja samo pišem što je njihova pozicija.
41 se ne pika :D
Njihovo viđenje je da su manevriranjem uspjeli kao najmanji narod očuvati vodeću poziciju u BiH.
Isto tako Alija se 1991 između nekog antiameričkog/antiizraelskog islamizma iranskog tipa (što je donekle prije zastupao) i proameričke politike, odlučio za proameričku politiku.
zašto se '41. ne pika, a '45. pika?
Noor wrote:
zašto se '41. ne pika, a '45. pika?
41 su izolirani slučajevi
:)
2018-04-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Simbolika Seljačke bune bila je privlačna i partizanima i ustašama
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
» BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH