Srbi generali u NDH
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi generali u NDH
ostalo muslimaniEroo wrote:U NDH 28 GENERALA BILI SU ŽIDOVI, A 13 SRBI
http://www.tjedno.hr/hodak-u-ndh-28-genrala-bili-su-zidovi-a-13-srbi/
Jebote, neki dan sam se zezao kad me je zdrmzdr pitao ko je ubijao u Jasenovcu. Rekoh mu Židovi i Srbi i evo vidi...
Hrvata ni u talonu po vašoj priči
zašto onda prozivaju Hrvvate
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Bože sačuvajEroo wrote:Mehmed Alajbegović, ministar vanjskih poslova
Osman Kulenović, podpredsjednik vlade
Džafer-beg-Kulenović, podpredsjednik vlade.
immortal-
2014-04-16
bogte mazoFRANK wrote:Tako ti je kad se okotis sa tifusom kao nas ringec.michaellcmacha wrote:tebi poante idu teže tak da nema smisla tebi objašnjavati išta...Ringo10 wrote:Da, i šta sad ...
Šta je poanta ovoga teksta ...
Onda tifus udari na mozdane stanice
Vidis Crvenkastoga
Strasno je ziviti u zivotu sa dpoznajom da su ti mater i caca brat i sestra
ovaj tip je sasvim sigurno prebolio tifus
koji udara na mozak
zbljuv
mortal wrote:Bože sačuvajEroo wrote:Mehmed Alajbegović, ministar vanjskih poslova
pa šta si čuvala čuvala si
gotovo
sad si šupljača ..
bolesniceSora wrote:mortal wrote:Bože sačuvajEroo wrote:Mehmed Alajbegović, ministar vanjskih poslova
gotovo
sad si šupljača ..
pokušaj se bar malo prikriti
..usput koji je Ustaški Imbro tvoj ćaća??
immortal-
2014-04-16
a štašFRANK wrote:Ero nasamara tifusarcica
ero sero se razumije u SAMARE
I MAGARE
JEDAN OD NABROJENIH mi je rodmortal wrote:bolesniceSora wrote:mortal wrote:Bože sačuvajEroo wrote:Mehmed Alajbegović, ministar vanjskih poslova
gotovo
sad si šupljača ..
iz bihaća
a ćaća mi nije IMBRO
koji imbro šta ti je
znači Ustaške krvi, komunističkih pogledaSora wrote:JEDAN OD NABROJENIH mi je rodmortal wrote:bolesniceSora wrote:mortal wrote:Bože sačuvajEroo wrote:Mehmed Alajbegović, ministar vanjskih poslova
gotovo
sad si šupljača ..
iz bihaća
a ćaća mi nije IMBRO
koji imbro šta ti je
ima vas više takvih u ljevičarskim krugovima rekla bih
immortal-
2014-04-16
ma jamortal wrote:znači Ustaške krvi, komunističkih pogledaSora wrote:JEDAN OD NABROJENIH mi je rodmortal wrote:bolesniceSora wrote:mortal wrote:
Bože sačuvaj
gotovo
sad si šupljača ..
iz bihaća
a ćaća mi nije IMBRO
koji imbro šta ti je
ima vas više takvih u ljevičarskim krugovima rekla bih
to se zovu krvoločni pogledi
ma nemam ja ništa protiv pisanja o ustašama, nego ono..
bili su zbilja zlo . veliko zlo
pišite i o tome , pišite o tomu što su radili služeći tuđinu, nacifašistu , okupatoru - SVOM NARODU VLASTITOM
da se više ne ponovi
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nemoze jedan pristojni ustasa imati tifus.Sora wrote:bogte mazoFRANK wrote:Tako ti je kad se okotis sa tifusom kao nas ringec.michaellcmacha wrote:tebi poante idu teže tak da nema smisla tebi objašnjavati išta...Ringo10 wrote:Da, i šta sad ...
Šta je poanta ovoga teksta ...
Onda tifus udari na mozdane stanice
Vidis Crvenkastoga
Strasno je ziviti u zivotu sa dpoznajom da su ti mater i caca brat i sestra
ovaj tip je sasvim sigurno prebolio tifus
koji udara na mozak
zbljuv
Misu to bili sumski banditi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Eroo wrote:Zanima me mišljenje dzmrdz.
Kazem da im zalosna mater koja ih je okotila, i da medju Srbe oni ne mogu ni zivi ni mrtvi, tako da je sto se mene tice to vasa briga.
Guest- Guest
A ja mislio da je Jasenovac vaša briga, ono barem veća nego naša.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Zanima me mišljenje dzmrdz.
Kazem da im zalosna mater koja ih je okotila, i da medju Srbe oni ne mogu ni zivi ni mrtvi, tako da je sto se mene tice to vasa briga.
Ako pročitaš Dnevnik Diane Budisavljević imao bi ti mišljenje puno bliže mome.
Više nego što možeš i predpostavljati.
Nisu stvari nikad crno-bijele, uvijek postoje i nijanse.
Meni su te nijase dobro poznate, ima čak i bijelih među njima.
dzmrdz wrote:Eroo wrote:Zanima me mišljenje dzmrdz.
Posve ispravno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jesi to sam zakljucio ili je to gazda iz banja luke naredioepikur37 wrote:dzmrdz wrote:Eroo wrote:Zanima me mišljenje dzmrdz.
Posve ispravno.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Eroo wrote:A ja mislio da je Jasenovac vaša briga, ono barem veća nego naša.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Zanima me mišljenje dzmrdz.
Ako pročitaš Dnevnik Diane Budisavljević imao bi ti mišljenje puno bliže mome.
Više nego što možeš i predpostavljati.
Nisu stvari nikad crno-bijele, uvijek postoje i nijanse.
Meni su te nijase dobro poznate, ima čak i bijelih među njima.
Udostojicu te ozbiljnog odgovora radi tvojih godina.
Prihvatam da nije sve crno belo. Verujem da je nanesena nepravda mnogim Hrvatima u 2 sv ratu. Verujem da su mnogi trpili nepravdu radi neceg za sta nisu krivi niti na sta su imali uticaja. Ne verujem da su svi Hrvati ni sada ni onda bili zlocinci.
U moje ime, za koje jedino imam garanciju na odgovornost, iskreno mi je zao za sve sto je neko pocinio nazao u moje ime kao Srbina.
Za ove gore maloprije spomenute, ponavljam:
Kazem da im zalosna mater koja ih je okotila, i da medju Srbe oni ne mogu ni zivi ni mrtvi, tako da je sto se mene tice to vasa briga
Guest- Guest
Trenutno imate 6 tema na prvoj strani o ustašama, četnicima, antifašistima i partizanima. Š E S T !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e daaaa....Jedva cekam da Viruz ponovno udari svom snagom i postane aktuelan..milina naspram ovih duova iz proslosti..
Guest- Guest
Disi ti sta ina u carobnoj svabiji.Legendovich wrote:e daaaa....Jedva cekam da Viruz ponovno udari svom snagom i postane aktuelan..milina naspram ovih duova iz proslosti..
Moj stari tvrdi da ce svina mininalno biti 2000 ojero netto.
Jebe se njemu u imotskom sa 1600 eura penzije.
Kako je onoj sto radi u dhl
2015-09-13
kaya wrote:Trenutno imate 6 tema na prvoj strani o ustašama, četnicima, antifašistima i partizanima. Š E S T !
Kajo svaka ti cast, ja sam se javio jer matori prdonja me proziva posto zali za mladoscu a meni pola tepsije tiramisu pojedene pre 20 min neda zaspat haha...
Guest- Guest
Jesi dobio putnicu vise.Legendovich wrote:e daaaa....Jedva cekam da Viruz ponovno udari svom snagom i postane aktuelan..milina naspram ovih duova iz proslosti..
Dat cu ti ja svoj rodni list
24081974 munchen neka ti je dadu vise
2015-09-13
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
Page 3 of 6