Poruka bijesnog Putin turskom ambsadoru: “Neka vaš predsjednik ide u pakao zajedno sa svojim ISIS teroristima”
Page 1 of 1
Poruka bijesnog Putin turskom ambsadoru: “Neka vaš predsjednik ide u pakao zajedno sa svojim ISIS teroristima”
Evo nešto s Erinog omiljenog informativnog portala:
Novembar 25th, 2015
24
Svijet
The Moscow Times prenosi da je ruski predsjednik Vladimir Putin prekršio uobičajeni diplomatski protokol te se lično obratio turskom ambasadoru u Moskvi Umitu Yardimu. Putin je oštro upozorio ambsadora Yardima da će Rusija prekinuti sve diplomatske odnose ako turski predsjednik ne prestane podržavati ISIL u Siriji. Također, Putin je oštro kritizirao tursku vanjsku politiku nazivajući je zlonamjernom naročito prema Siriji, Iraku i Jemenu. Kako prenosi The Moscow Times, ni ambasador Yardim nije šutio, zbog čega se razvila žestoka polemika između njega i Vladimira Putina. Ambasador Yardim je uzvratio oštrim tonom Putinu da će Rusija biti kriva za pogoršanje situacije u Siriji i za izazivanje dugotrajnog građanskog rata. A onda je Putin potpuno pobjesnio i rekao ambsadoru Yardimu. “Onda reci tvom diktaroru predsjedniku da može da ide u pakao zajedno sa svojim ISIS teroristima i da ću ja od Sirije napraviti “veliki Staljingrad”, jer Erdogan i njegovi Saudijski saveznici nisu ništa manje zlobni od Adolfa Hitlera”.Razgovor – svađa između Putina i ambsadora Yardima je potrajala dva sahata.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Poruka bijesnog Putin turskom ambsadoru: “Neka vaš predsjednik ide u pakao zajedno sa svojim ISIS teroristima”
koliko je to dva sahata?
2014-04-14
Re: Poruka bijesnog Putin turskom ambsadoru: “Neka vaš predsjednik ide u pakao zajedno sa svojim ISIS teroristima”
ima li ikakva audio snimka ili video snimka te izjave, inače bosnaske/srpske medije ne otvaram i ne linkan
Guest- Guest
bi'će na vijesti ummetaEmberSpirit wrote:ima li ikakva audio snimka ili video snimka te izjave, inače bosnaske/srpske medije ne otvaram i ne linkan
n_razbojnik-
2014-04-14
http://saff.ba/poruka-bijesnog-putin-turskom-ambsadoru-neka-vas-predsjednik-ide-u-pakao-zajedno-sa-sa-svojim-isis-teroristima/#.VlbwhHqlOOwEmberSpirit wrote:ima li ikakva audio snimka ili video snimka te izjave, inače bosnaske/srpske medije ne otvaram i ne linkan
2015-10-07
jebli te bosanski i srpski mediji(uz 99% hrvatskih) klika sam na taj islambosna ba i nisam našao audio snimku..
aj otvori još 15tema o putin :D sa bosansko/srpskim izvorima
Guest- Guest
Marcus ti si peder i liberal a takve tamo trijebi putin u rusiji..pa ti treba da navijas.za amere,nizozemce,brite,merkel...ali ok bitno je da ti mrzis hrvate bili oni ovakvi ili onakvi jer je to ok
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Marcus ti si peder i liberal a takve tamo trijebi putin u rusiji..pa ti treba da navijas.za amere,nizozemce,brite,merkel...ali ok bitno je da ti mrzis hrvate bili oni ovakvi ili onakvi jer je to ok
on navija i za muslimanske imigrante, a ovi isto mažu pedere/liberale/ateiste/ljevičare prve
Guest- Guest
Pa tu naš Ero crpi mudrost. Šta ne valja?EmberSpirit wrote:jebli te bosanski i srpski mediji(uz 99% hrvatskih) klika sam na taj islambosna ba i nisam našao audio snimku..
2015-10-07
udari ih Vlado, marcusu će biceps puknut od tenzija
2014-04-14
Vuče, jel tebi netko nabio kakav čep u šupak pa u zadnje vrijeme sereš samo na usta?vuksadinare wrote:Marcus ti si peder i liberal a takve tamo trijebi putin u rusiji..pa ti treba da navijas.za amere,nizozemce,brite,merkel...ali ok bitno je da ti mrzis hrvate bili oni ovakvi ili onakvi jer je to ok
2015-10-07
To je to...ali jedino ne valja kad hrvati takve pice...onda to nije ok...EmberSpirit wrote:vuksadinare wrote:Marcus ti si peder i liberal a takve tamo trijebi putin u rusiji..pa ti treba da navijas.za amere,nizozemce,brite,merkel...ali ok bitno je da ti mrzis hrvate bili oni ovakvi ili onakvi jer je to ok
on navija i za muslimanske imigrante, a ovi isto mažu pedere/liberale/ateiste/ljevičare prve
2015-09-08
Ja ti samo kazem istinu...o tebi..a na tebi je os je prihvatit ili nemarcus-t wrote:Vuče, jel tebi netko nabio kakav čep u šupak pa u zadnje vrijeme sereš samo na usta?vuksadinare wrote:Marcus ti si peder i liberal a takve tamo trijebi putin u rusiji..pa ti treba da navijas.za amere,nizozemce,brite,merkel...ali ok bitno je da ti mrzis hrvate bili oni ovakvi ili onakvi jer je to ok
2015-09-08
Evo primjera kad je markicka trazila odnos kakav.rusija ima prema pederima,liberalima i ostalim olosem onda su se na noge digli marcus i ekipa....prokleta katoibanka,oce diktaturu i slicno...i sad navijaju za putina koji je krcanotaliban i diktator priznali to mi ili ne.ali meni je ok...i sad recite da marcus nije peder i pizda u jednom...i slicni njemu
2015-09-08
Znate zasto su jos pizde..makar ih to uvrijedi...da je hrvatska i sklona putinu...takvi kao marcus bi je napadali i trazili dlaku u jajetu...tako naucili i odgojeni...i ja ih takve prezirem i odvratno su i prvim letom bi takve isporucio isilu
2015-09-08
Dobar je Marcus.... Putin bi ga poslao par Mjeseci u Sibir zbog podrške pederima, a onda kada bi se vratio od tamo gdje bi mu izbili ta liberalna sranja iz glave bio bi pravi...vuksadinare wrote:Marcus ti si peder i liberal a takve tamo trijebi putin u rusiji..pa ti treba da navijas.za amere,nizozemce,brite,merkel...ali ok bitno je da ti mrzis hrvate bili oni ovakvi ili onakvi jer je to ok
Daj nadji si nekog gay-a da ti pročepi taj šupak da konačno prestaneš srati na usta. Ko o čemu - kurva o poštenju. Tako i ti o pederima.vuksadinare wrote:Evo primjera kad je markicka trazila odnos kakav.rusija ima prema pederima,liberalima i ostalim olosem onda su se na noge digli marcus i ekipa....prokleta katoibanka,oce diktaturu i slicno...i sad navijaju za putina koji je krcanotaliban i diktator priznali to mi ili ne.ali meni je ok...i sad recite da marcus nije peder i pizda u jednom...i slicni njemu
2015-10-07
Badava ti ta slika.na avataru cista si suprotnost od njega...ali te uhvatila prpa jer ruje sve jace a tvoji u nokdaunu pa hvatas zadnji vlak da si sacuvas dupe...sto si nego pizda i peder u jednommarcus-t wrote:Daj nadji si nekog gay-a da ti pročepi taj šupak da konačno prestaneš srati na usta. Ko o čemu - kurva o poštenju. Tako i ti o pederima.vuksadinare wrote:Evo primjera kad je markicka trazila odnos kakav.rusija ima prema pederima,liberalima i ostalim olosem onda su se na noge digli marcus i ekipa....prokleta katoibanka,oce diktaturu i slicno...i sad navijaju za putina koji je krcanotaliban i diktator priznali to mi ili ne.ali meni je ok...i sad recite da marcus nije peder i pizda u jednom...i slicni njemu
2015-09-08
Similar topics
» Poruka za ENG navijace: "Neka im je Bog u pomoći".
» Bauk: Neka HDZ sada objašnjava svojim glasačima zašto su bili spremni koalirati s HNS-om
» Pernar: Posvađao sam se sa 'starom' jer joj je 'ispran mozak' zbog medija. Neka mladi otvore oči svojim roditeljima!
» Jednu skupinu treba podržavati kad paradira zbog svojih uvjerenja, ali neka druga skupina bi o svojim uvjerenjima trebala šutjeti?
» Biden je svojim obracanjem pokazao da je umorni starac koji bi radije danas bio na ribiciji ili u domu nego americki predsjednik
» Bauk: Neka HDZ sada objašnjava svojim glasačima zašto su bili spremni koalirati s HNS-om
» Pernar: Posvađao sam se sa 'starom' jer joj je 'ispran mozak' zbog medija. Neka mladi otvore oči svojim roditeljima!
» Jednu skupinu treba podržavati kad paradira zbog svojih uvjerenja, ali neka druga skupina bi o svojim uvjerenjima trebala šutjeti?
» Biden je svojim obracanjem pokazao da je umorni starac koji bi radije danas bio na ribiciji ili u domu nego americki predsjednik
Page 1 of 1