Tko je Gazi Husrev beg u čijoj đamiji islamska zajednica BiH ima svoje sjedište
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tko je Gazi Husrev beg u čijoj đamiji islamska zajednica BiH ima svoje sjedište
A koji bi to pametniji posao bio,borba protiv emančipacije ili zataškavanje zločina protiv čovječnosti počinjenih od GF-a ?RayMabus wrote:Kladim ? Ne kladim se ništa. Ja sam ovu temu već zaboravija. Naredba je odaslana , zahtjev odobren. Imam pametnijeg posla. Ova operacija je već počela. Svemir to sam odradi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Tko je Gazi Husrev beg u čijoj đamiji islamska zajednica BiH ima svoje sjedište
Pa neću razmišljat o nečemu šta sam stavio točku na i. Imam pametnijeg posla. Ima tko će to izvršit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ti nemaš pojma da je navodni Melek Džebrail,koji se objavio Muhamedu u pećini,baš iz Aštar komande.RayMabus wrote:Moj zahtjev je odobren a ti se misli.
Podsjećaš me na onog Ismeta Popovca,četničkog komandanta,od kojeg su Draža i drugi rukovodeći kadrovi skrivali većinu zapovjedi i direktiva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa ti nemaš pojma da je navodni Melek Džebrail,koji se objavio Muhamedu u pećini,baš iz Aštar komande.RayMabus wrote:Moj zahtjev je odobren a ti se misli.
Podsjećaš me na onog Ismeta Popovca,četničkog komandanta,od kojeg su Draža i drugi rukovodeći kadrovi skrivali većinu zapovjedi i direktiva.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Islamska zajednica u BiH: Hitno zabraniti molitve vehabijama!
» Islamska zajednica u BIH reagirala je povodom izjave glasnogovornika Vlade Mađarske
» Islamska zajednica BiH: Svijet decenijama šuti na otimanje palestinske zemlje
» Islamska zajednica je izdala Katoličku crkvu , a Puljiću se odbila o glavu njegova politika
» Zovko: Turska i islamska zajednica imale su ključnu ulogu u izboru Željka Komšića
» Islamska zajednica u BIH reagirala je povodom izjave glasnogovornika Vlade Mađarske
» Islamska zajednica BiH: Svijet decenijama šuti na otimanje palestinske zemlje
» Islamska zajednica je izdala Katoličku crkvu , a Puljiću se odbila o glavu njegova politika
» Zovko: Turska i islamska zajednica imale su ključnu ulogu u izboru Željka Komšića
Page 2 of 2