ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je Gazi Husrev beg u čijoj đamiji islamska zajednica BiH ima svoje sjedište

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Tko je Gazi Husrev beg u čijoj đamiji islamska zajednica BiH ima svoje sjedište - Page 2 Empty Re: Tko je Gazi Husrev beg u čijoj đamiji islamska zajednica BiH ima svoje sjedište

Post by IL Risorto 12/5/2020, 12:55

RayMabus wrote:Kladim ? Ne kladim se ništa. Ja sam ovu temu već zaboravija. Naredba je odaslana , zahtjev odobren. Imam pametnijeg posla. Ova operacija je već počela. Svemir to sam odradi.
A koji bi to pametniji posao bio,borba protiv emančipacije ili zataškavanje zločina protiv čovječnosti počinjenih od GF-a ?

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Tko je Gazi Husrev beg u čijoj đamiji islamska zajednica BiH ima svoje sjedište - Page 2 Empty Re: Tko je Gazi Husrev beg u čijoj đamiji islamska zajednica BiH ima svoje sjedište

Post by RayMabus 12/5/2020, 12:59

Pa neću razmišljat o nečemu šta sam stavio točku na i. Imam pametnijeg posla. Ima tko će to izvršit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 12/5/2020, 17:55

RayMabus wrote:Moj zahtjev je odobren a ti se misli.
Pa ti nemaš pojma da je navodni Melek Džebrail,koji se objavio Muhamedu u pećini,baš iz Aštar komande.

Podsjećaš me na onog Ismeta Popovca,četničkog komandanta,od kojeg su Draža i drugi rukovodeći kadrovi skrivali većinu zapovjedi i direktiva.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/5/2020, 17:56

jastreb wrote:
RayMabus wrote:Moj zahtjev je odobren a ti se misli.
Pa ti nemaš pojma da je navodni Melek Džebrail,koji se objavio Muhamedu u pećini,baš iz Aštar komande.

Podsjećaš me na onog Ismeta Popovca,četničkog komandanta,od kojeg su Draža i drugi rukovodeći kadrovi skrivali većinu zapovjedi i direktiva.
lol! lol! lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics