pitanje za raymabusa
Page 1 of 1
Re: pitanje za raymabusa
deep state karte:
https://www.dylanlouismonroe.com/q-web.html
https://deepstatemappingproject.com/product/ashtar-t-shirt/
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Od djece se prave droge za sataniste (bogataska droga) djecu se izmaltretira kao sto kinezi rade sa psima da bi tjela lucila adrenalin,bolesni umovi,to je pravi rat potiv satanizma a prica o vanzemaljcima je prevara.cini mi se da ce to biti povezano sa projektom blue beam (neznam mozes li me pratiti) a star link mi se cini kao priprema za blue beam,ovo su posljednja vremena.
Upravo pogledao.Obična protrumpovska propaganda traljavo kompiliranih svih mogućih teorija zavjera.
Ok.ne kažem da je sve izmišljeno,ali je pretenciozno interpretirano,tak da nije važno koliko ima istine i što je istina,već da istina bude ono što se sviđa pripovjedaču.
Osim toga,mislim kako bi Ezekiel bio puno objektivniji i iskreniji oko svega ovog,za razliku od Mabusa.
Ok.ne kažem da je sve izmišljeno,ali je pretenciozno interpretirano,tak da nije važno koliko ima istine i što je istina,već da istina bude ono što se sviđa pripovjedaču.
Osim toga,mislim kako bi Ezekiel bio puno objektivniji i iskreniji oko svega ovog,za razliku od Mabusa.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne samo od djece,već i odraslih ljudi a ta,,droga'' izvlači se iz mozga neposredno prije smrti.Unimatrix_Zero wrote:Od djece se prave droge za sataniste (bogataska droga) djecu se izmaltretira kao sto kinezi rade sa psima da bi tjela lucila adrenalin,bolesni umovi,to je pravi rat potiv satanizma a prica o vanzemaljcima je prevara.cini mi se da ce to biti povezano sa projektom blue beam (neznam mozes li me pratiti) a star link mi se cini kao priprema za blue beam,ovo su posljednja vremena.
No,nije to ,,droga'' za sataniste,već hrana za ove Mabusove galaktičare,samo ne očekujem da će on bit iskren oko toga.
Neka vam objasni postupak ekstrakcije ako smije.Mislili su kako će proć ispod radara ako sakriju postrojenje u krugu bivše nuklearne elektrane Černobil.
2015-07-23
Nepovezani ste mi. Ne da mi se ulazit u raspravu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Razumljivo.Ipak je nezahvalana uloga apologeta organizirane pedofilije,pod krinkom patrijarhalnog društva,tak da je s tvoje strane mudro ignoriranje ove teme.RayMabus wrote:Nepovezani ste mi. Ne da mi se ulazit u raspravu.
2015-07-23
Da ne bude zabune,ne kažem kako je on zagovornik pedofilije,kao što ni prosječan katolički vjernik ne može se smatrat propedofilom,ali će uvijek na neki način nać opravdanje za svećenika ili biskupa optuženog za istu.kic wrote:
raymabus je svašta, ali apologet pedofilije -lol
Ne znam koliko je Mabus upućen a koliko okreće glavu,ali njegov GF i Ashtari,nisu nimalo bezazleni kako ih nastoji prikazati.
https://azhlynnes.blog/2019/03/24/scientology-safe-haven-for-pedophiles/
2015-07-23
https://www.mikerindersblog.org/child-sexual-abuse-in-scientology/
Za Scientologe,mogao bi se upotrijebit omiljeni antifašistički termin,,domaći neprijatelji i sluge okupatora'' jer je to ono što jesu.
Mabus vas godinama obmanjuje i predstavlja GF i Ashtare kao pozitivce u intergalaktičkom ratu protiv negativnih vanzemaljaca,međutim,istina je sasvim drugačija,jer Ashtari i njihovi kolobracionisti su ništa drugo doli otrov zamotan u omot čokolade.
Sve što pripisuju greysima i dracoima,zapravo to isto i oni rade.
Inače se nisam bavio Scientolozima,dok nisu zagazili u teren gdje im nije mjesto.Oni su najobičniji krijumčari,dobavljači i prokazivači,koji opskrbljuju svoje gospodare nevinim i neokaljanim dušicama.
https://www.thesun.co.uk/news/8379866/abused-scientology-12-prison-camps-paedophiles-quiz-adults-sick-perversions/
Za Scientologe,mogao bi se upotrijebit omiljeni antifašistički termin,,domaći neprijatelji i sluge okupatora'' jer je to ono što jesu.
Mabus vas godinama obmanjuje i predstavlja GF i Ashtare kao pozitivce u intergalaktičkom ratu protiv negativnih vanzemaljaca,međutim,istina je sasvim drugačija,jer Ashtari i njihovi kolobracionisti su ništa drugo doli otrov zamotan u omot čokolade.
Sve što pripisuju greysima i dracoima,zapravo to isto i oni rade.
Inače se nisam bavio Scientolozima,dok nisu zagazili u teren gdje im nije mjesto.Oni su najobičniji krijumčari,dobavljači i prokazivači,koji opskrbljuju svoje gospodare nevinim i neokaljanim dušicama.
https://www.thesun.co.uk/news/8379866/abused-scientology-12-prison-camps-paedophiles-quiz-adults-sick-perversions/
2015-07-23
Zanimljiva je sličnost pedofilskih simbola s simbolima ashtarevih kolobracionista.
2015-07-23
Ušli ste u jednu zonu koja nije tako jednostavna za priču al nije ni nerazumljiva no nekako ste upali s nekim postovima pa mi se nije dalo ulazit u raspravu jer vrudlate u nekim smjerovima i onda imaš svaštaru a ništa konkretno.
2014-04-11
Generalno ovu temu ne možeš postavit na način da peeofilija ne postoji ako nema tih nekih tajnih društava iz sjene koji upravljaju svijetom ili žele upravljati i ne možeš je postavit na način da svi koji su dio te piramide vladanja su automatski pedofili jer su u njoj itd.
Zato san se maka jer vidim da ako se uključim u raspravu ispast će da pedofilija ne postoji bez nekakvih xy tajnih društava a onda po nekoj logici ide da su svi tamo automatski i pedofili ako su u toj piramidi vladanja na nekom položaju itd.
Očito da tako postavljena priča bi u startu bila isključivanje nekih stvari i slijep način vođenja ove teme.
Zato san se maka jer vidim da ako se uključim u raspravu ispast će da pedofilija ne postoji bez nekakvih xy tajnih društava a onda po nekoj logici ide da su svi tamo automatski i pedofili ako su u toj piramidi vladanja na nekom položaju itd.
Očito da tako postavljena priča bi u startu bila isključivanje nekih stvari i slijep način vođenja ove teme.
2014-04-11
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Tema za RayMabusa:'Komso opet muti vodu'
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Tema za RayMabusa:'Komso opet muti vodu'
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
Page 1 of 1