Denkverbot
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Denkverbot
ebenica wrote:udavila bi ga s pitanjima, on bi guslao a ona bi pitala: jel jebeš ljubavi?Gnječ wrote:ebenica wrote:zato što ti umaraš, ne gasiš se sa pitanjima. perpetum mobile je za tebe pimpač.mativka wrote:Zbog čega ne odgovoriš konkretno na konkretno postavljeno pitanje?Gnječ wrote:
ja sam mislio da je smisao života isti za sve. znači sada svako ima svoju poantu života? pa čemu onda pitanje koji je smisao života?
Đejms Đojs bi mativki nabio đoku i guslao ju odpozadi.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
venus wrote:mativka wrote:Poticajna konverzacija, bih rekla :)ebenica wrote:zato što ti umaraš, ne gasiš se sa pitanjima. perpetum mobile je za tebe pimpač.mativka wrote:Zbog čega ne odgovoriš konkretno na konkretno postavljeno pitanje?Gnječ wrote:
ja sam mislio da je smisao života isti za sve. znači sada svako ima svoju poantu života? pa čemu onda pitanje koji je smisao života?
Pitanja su ti ponekad tako poticajno dosadna, aupičku materinu, za popizdit...
meni mativka djeluje kao fifty-niner u potrazi za grumenom zlata tj. kamenom mudraca.
Guest- Guest
ebenica wrote:a kai drugo da ga pita osim očitog :Pvenus wrote:ebenica wrote:udavila bi ga s pitanjima, on bi guslao a ona bi pitala: jel jebeš ljubavi?Gnječ wrote:ebenica wrote:
zato što ti umaraš, ne gasiš se sa pitanjima. perpetum mobile je za tebe pimpač.
Bilo bi čudno da ga baš to pita...
Pa ono, ispalo bi kao da ne prati na satu...
Guest- Guest
mativka wrote:Zbog čega ne odgovoriš konkretno na konkretno postavljeno pitanje?Gnječ wrote:mativka wrote:Jesi li ti pronašao svoj?Gnječ wrote:mativka wrote:Koja je tema konkretno?
Seksualnost, skrivene misli, želje i porivi?
Odnos istih spram godina povijesti i načina življenja?
smisao života je tema.
zato jer pitanje nije konkretno.
Guest- Guest
Nisi.ebenica wrote:uvijek sam poticajan. i kad sam najgluplji i najdosadniji, ja sam spešl.mativka wrote:.
Ponekad znaš biti jako poticajan.
samo si drugačiji u moru jednoličnih, predvidivih ponašanja osoba.
Pa da!venus wrote:mativka wrote:Poticajna konverzacija, bih rekla :)ebenica wrote:zato što ti umaraš, ne gasiš se sa pitanjima. perpetum mobile je za tebe pimpač.mativka wrote:Zbog čega ne odgovoriš konkretno na konkretno postavljeno pitanje?Gnječ wrote:
mativka? ma nemoguće :Pvenus wrote:ebenica wrote:a kai drugo da ga pita osim očitog :Pvenus wrote:ebenica wrote:udavila bi ga s pitanjima, on bi guslao a ona bi pitala: jel jebeš ljubavi?Gnječ wrote:
aben da vari cijeli dan mativka bi pitala su mu oči krvave jer je plakao: P
Guest- Guest
Gnječ wrote:venus wrote:mativka wrote:Poticajna konverzacija, bih rekla :)ebenica wrote:zato što ti umaraš, ne gasiš se sa pitanjima. perpetum mobile je za tebe pimpač.mativka wrote:
Zbog čega ne odgovoriš konkretno na konkretno postavljeno pitanje?
meni mativka djeluje kao fifty-niner u potrazi za grumenom zlata tj. kamenom mudraca.
Meni kao četrdeset i nekaj letnica u potrazi za smislom života jer ga ne vidi, a pred nosom joj je.
Guest- Guest
pa spešl ti to znači :Dmativka wrote:Nisi.ebenica wrote:uvijek sam poticajan. i kad sam najgluplji i najdosadniji, ja sam spešl.mativka wrote:.
Guest- Guest
venus wrote:ebenica wrote:a kai drugo da ga pita osim očitog :Pvenus wrote:ebenica wrote:udavila bi ga s pitanjima, on bi guslao a ona bi pitala: jel jebeš ljubavi?Gnječ wrote:
našla bi svoj smisao života i prestala nas davit besmislenim pitanjima. mativki fali samo dobar đoka da ju zgusla svaki dan.
onda bi došla na forum i kurčila se: eeeee...neznate vi koji je smisao života ali ja znam.
Guest- Guest
ebenica wrote:mativka? ma nemoguće :Pvenus wrote:ebenica wrote:a kai drugo da ga pita osim očitog :Pvenus wrote:ebenica wrote:
udavila bi ga s pitanjima, on bi guslao a ona bi pitala: jel jebeš ljubavi?
aben da vari cijeli dan mativka bi pitala su mu oči krvave jer je plakao: P
Pa da, pitala bi ga koji je smisao plakanja...ne da se otvori i nije bitno što se on narido, nego da ona zna smisao..
Guest- Guest
da, di je uopće varioc iz 3. maja? soicijalistički krade susjedu struju biće.
Guest- Guest
Jel vi sebe čitate?
Cilj vam je naći nekoga preko koga bi se bolje osjećali u svojoj ispraznosti.
Omalovažavanje, vrijeđanje je vaš način komunikacije.
Mene to ne dira, no zaista je degutantno.
ebenica wrote:pa spešl ti to znači :Dmativka wrote:Nisi.ebenica wrote:uvijek sam poticajan. i kad sam najgluplji i najdosadniji, ja sam spešl.mativka wrote:.
Guest- Guest
venus wrote:Gnječ wrote:venus wrote:mativka wrote:Poticajna konverzacija, bih rekla :)ebenica wrote:
zato što ti umaraš, ne gasiš se sa pitanjima. perpetum mobile je za tebe pimpač.
Meni kao četrdeset i nekaj letnica u potrazi za smislom života jer ga ne vidi, a pred nosom joj je.
"fifty-niner" se zovu oni koji su jurili u Californiju kad je bila zlatna groznica.
Guest- Guest
nitko te ne vrijeđa, zrendamo te..malo se šalimo na tvoj račun.mativka wrote:Jel vi sebe čitate?
biće stvarno da te nitko nije guslao tak nadrkatu :/
Guest- Guest
Gnječ wrote:venus wrote:ebenica wrote:a kai drugo da ga pita osim očitog :Pvenus wrote:ebenica wrote:
udavila bi ga s pitanjima, on bi guslao a ona bi pitala: jel jebeš ljubavi?
našla bi svoj smisao života i prestala nas davit besmislenim pitanjima. mativki fali samo dobar đoka da ju zgusla svaki dan.
onda bi došla na forum i kurčila se: eeeee...neznate vi koji je smisao života ali ja znam.
Kura C vitamina je jako dobar tretman i riješava sva pitanja...
Guest- Guest
Gnječ wrote:venus wrote:Gnječ wrote:venus wrote:mativka wrote:
Poticajna konverzacija, bih rekla :)
"fifty-niner" se zovu oni koji su jurili u Californiju kad je bila zlatna groznica.
Eto na...zrendal si me sad
Guest- Guest
ebenica wrote:nitko te ne vrijeđa, zrendamo te..malo se šalimo na tvoj račun.mativka wrote:Jel vi sebe čitate?
biće stvarno da te nitko nije guslao tak nadrkatu :/
...krenulo te danas!
Guest- Guest
mativka wrote:Jel vi sebe čitate?
Millla, a što ne ideš na forum kamilica razmjenjivati recepte...?
Zato što voliš postavljat pitanja i bit u centru pažnje.
Roast moraš moći podnijeti i inteligentno odgovorit na njega. Nisi žrtva.
Guest- Guest
kai se opravdavaš, okrivi violator, ona je to donijela sa svojim pismima požude :Pvenus wrote:mativka wrote:Jel vi sebe čitate?
Millla, a što ne ideš na forum kamilica razmjenjivati recepte...?
Zato što voliš postavljat pitanja i bit u centru pažnje.
Roast moraš moći podnijeti i inteligentno odgovorit na njega. Nisi žrtva.
ako mativki nekaj oko guslanja nije jasno nek se obrati violator :D
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50