'Neradne nedjelje nećemo moći dugo izdržati, posao jako trpi'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 'Neradne nedjelje nećemo moći dugo izdržati, posao jako trpi'
mortal wrote:ne seridebotoijusto wrote:mortal wrote:jutros nismo poranili u pekarnice, kruha nema za kupiti
mi ćemo se snaći za danas, ali kakva mi je to nedjelja
imamo li mi ostali pravo na nedjelju ako ćemo sami mijesiti i peći kruh ili jesti stari kruh svetom nedjeljom
a što će pojesti oni zaposleni na željeznici, kao zaštitari, čuvari, dežurni liječnici, ljudi u prijevozu?
nositi kao iza rata smotuljak kruha i priloga u džebu ili plastičnim vrećicama kao zaostala bagra ili ići u restorane pod radnim vremenom ... pauza pola sata
tko nam kroji politiku
nije ti dovoljno tijelo kristovo jutri za dan cijeli ?
krrscanski od tebe...no svejedno
tko tebe kamenom ti njega kruhom , osim nedjeljom kad nema
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mortal wrote:jutros nismo poranili u pekarnice, kruha nema za kupiti
mi ćemo se snaći za danas, ali kakva mi je to nedjelja
imamo li mi ostali pravo na nedjelju ako ćemo sami mijesiti i peći kruh ili jesti stari kruh svetom nedjeljom
a što će pojesti oni zaposleni na željeznici, kao zaštitari, čuvari, dežurni liječnici, ljudi u prijevozu?
nositi kao iza rata smotuljak kruha i priloga u džebu ili plastičnim vrećicama kao zaostala bagra ili ići u restorane pod radnim vremenom ... pauza pola sata
tko nam kroji politiku
Pa Židovi,picka mu materina.. ..kroje vam i gaćove...
Guest- Guest
Misliš glasat za Anku... I ja isto mislim da će se sa guštom opet sjebati, kao i sa ovim kretenom sto ste si ga izabrali...vili40 wrote:ako do sada nisu regulirali rad nedjeljom i to zabranili sad je to bio najgori trenutak i ljigav pokušaj dodvoravanja crkvi i biračima,prozirno za popizdit ali ljudi će svejedno sa zadovoljstvom opet stati na iste grablje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dacatabbath wrote:Ako ćeš propasti jer ne radiš u nedilju onda će vjerojatno uskoro svejedno propasti.
a kako su nekad mogli bez te nedjelje? ni subotu nisu radili do 21 ili 22, nego do 12....
Pa Juga je i propala jer nisu radili neđeljom.Noor wrote:dacatabbath wrote:Ako ćeš propasti jer ne radiš u nedilju onda će vjerojatno uskoro svejedno propasti.
a kako su nekad mogli bez te nedjelje? ni subotu nisu radili do 21 ili 22, nego do 12....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
radili su ducani u Juzi nediljom,ali ne svi..svake nedilje drugi,i to od 8-12,nish duze,..
Guest- Guest
misli ma ducane za prehranu,ne ostali ducani..
Guest- Guest
Sigurno je to crkva i onda progurala...Legendovich wrote:radili su ducani u Juzi nediljom,ali ne svi..svake nedilje drugi,i to od 8-12,nish duze,..
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:poj zoron i nediljon ne smis nista cinit
neka krepaju. kapitalizam su htjeli sad neka igraju.
darth_vader-
2014-04-17
Samo stvar navike.
Sve sto se kupuje nedjeljom kupilo bi se od pon-subote.
Ljudi ce se prilagoditi kako god okrenes.
dijagram-
2015-08-09
kakve navike ? zakona/ustavadijagram wrote:Samo stvar navike.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
navika je navika, na sve se naviknes.debotoijusto wrote:kakve navike ? zakona/ustavadijagram wrote:Samo stvar navike.
za ljude nista strasno ako se nedjeljom radi, a slicno ako se ne radi.
vazno je tek za one koji bi bili radnici na nedjelju, svima ostalima stvar navike.
dijagram-
2015-08-09
pa naravno, evo ja sam jučer kupila sve što trebam i danas mi je dan bez stresa, kojeg mi obično izazovu krkljanci po dućanima, da ne pričam o izgubljenom vremenudijagram wrote:Samo stvar navike.
nedavno djeci kazem, kad sam bio mali isao sam u skolu i dubotom.Noor wrote:pa naravno, evo ja sam jučer kupila sve što trebam i danas mi je dan bez stresa, kojeg mi obično izazovu krkljanci po dućanima, da ne pričam o izgubljenom vremenudijagram wrote:Samo stvar navike.
misle da ih zafrkavam, kako subotom, di ces subotom u skolu???
dijagram-
2015-08-09
Kod nas su uvijek radili dućani nedjeljom prema tome neka vrate radnu nedjelju i centre i tržnice nedjeljom.
Dok glume budale red im je ispred pekara i tiska gdje ljudi piju kavu i kupuju.
Neka neradnu nedjelju ostave na selu !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Kod nas su uvijek radili dućani nedjeljom prema tome neka vrate radnu nedjelju i centre i tržnice nedjeljom.
Ja kad odem u Njemacku ili u Svicarsku i vidim kako to pusto sve nedeljom, tacno mi milo sto zivim u ovom zoloskom vrtu od grada...ovde sve radi 365 godisnje maltene, pa ko ne zeli da radi ne mora ali ljudi danas toliko rade da mnogi tek nedeljom stignu u shoping..
Guest- Guest
jeb ga,ja necu niti subotom da radim..boli me kiki,za sebe sam se izborio..nek robijaju camuge,arape i balkanncidzmrdz wrote:kaya wrote:Kod nas su uvijek radili dućani nedjeljom prema tome neka vrate radnu nedjelju i centre i tržnice nedjeljom.
Ja kad odem u Njemacku ili u Svicarsku i vidim kako to pusto sve nedeljom, tacno mi milo sto zivim u ovom zoloskom vrtu od grada...ovde sve radi 365 godisnje maltene, pa ko ne zeli da radi ne mora ali ljudi danas toliko rade da mnogi tek nedeljom stignu u shoping..
Guest- Guest
Kakve sulude zabrane.
Tko hoće nek radi i tko hoće neka kupuje nedjeljom.
Onaj tko ne želi kupovati nedjeljom, pa nitko ga ne tjera.
Trinity-
2014-04-17
volunterski..posteno..problem u poduzetika jest sto nikad ne bi bili zadovoljni..rekli bi,nemas obavezu dolaziti raditi,ali ima onih koji bi htjeli...umotano u celofan,radi i nedjeljom ili pusis otkaz dna ideucem produzenju ugovora..
Guest- Guest
Ta Anka je za mene isti kurac ko i ovo bahato zujalo Ja Ja Ja na vlasti.Nećemo mi doživjeti da netko pametan,pošten,odlučan i hrabar započne državu okretati u pravom smjeru.Lakše je ljudima mazati oči i dodvoravati se kojekakvim iluzijama i prijevarama da bi se zadržale fotelje pa tako i to sa tom nedjeljom.Velim,ako do sada nisu riješili to pitanje sad je za to bio nagori trenutak.Najgore je to što je ta korona prikrila sva sranja političara a možda je najviše pomogla Bandiću,njemu ne za izbore nego je sad siguran da mu neće nabiti prugastu pidžamu.Institucije do sad nisu bog zna što radile ali sad su definitivno aut.Kako je rekao onaj u saboru,da je jedan novinar u posljednje 4 godine otkrio više kriminala nego cijeli dorh.Nema od toga svega ništa,zadnji nek ugasi svjetlo.Sad će me opet tu častiti da cvilim i jamram ali to je više njihov problem nego moj.michaellcmacha wrote:Misliš glasat za Anku... I ja isto mislim da će se sa guštom opet sjebati, kao i sa ovim kretenom sto ste si ga izabrali...vili40 wrote:ako do sada nisu regulirali rad nedjeljom i to zabranili sad je to bio najgori trenutak i ljigav pokušaj dodvoravanja crkvi i biračima,prozirno za popizdit ali ljudi će svejedno sa zadovoljstvom opet stati na iste grablje.
vili40-
2015-08-02
nedjeljom ti malo tko hoce raditi..pogotovo kad su kod nas vlasnici škrti sa slobodnim danima..svaka cast iznimkama...Triny wrote:Kakve sulude zabrane.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nećemo moći bez stranaca : U 10 godina u Hrvatskoj nestalo pola milijuna radnika
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Vaso opet kvari posao Plenkiju.'Neka HNS zna da necemo pristajati na ucjene,moramo vidjet što nose u miraz'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
Page 2 of 2