USTAŠKI PEVAČ ČESTITAO CRNOGORCIMA DAN POBEDE: Gledaoce RTCG danas probudila pesma Tomsona
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: USTAŠKI PEVAČ ČESTITAO CRNOGORCIMA DAN POBEDE: Gledaoce RTCG danas probudila pesma Tomsona
govorili su dok nisu pobenavili...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:nek se glupača kurči, a kad bude srpski trebala u srbiji pričati onda će jaukati...dzmrdz wrote:Btw sto se tice reci, sinoc mi ona tvoja 'pesnica' upala u oko..ja nisam skuzio u cemu je problem i koji bi bio pandan toj reci u hrvatskom jeziku. ja to ne primecujem , ali licno koristim saka a ne pesnica, ne znam tek retko nekada da sam upotrebio tu rec..
Odakle joj to pesnica jer koliko ja znam srbe iz tvog kraja oni govore 100% hrvatski sto se mene tice..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: USTAŠKI PEVAČ ČESTITAO CRNOGORCIMA DAN POBEDE: Gledaoce RTCG danas probudila pesma Tomsona
michaellcmacha wrote:ova je srbijanka, došla nekom čudnom kombinacijom onih ludih devedesetih... munjena 100 gradi, dok je većina srba bježala iz hrvatske u srbiju ona u to doba pobjegla iz srbije u hrvatsku... i sad stalno pesniči, gvožđuri i tako izvodi manevre...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:nek se glupača kurči, a kad bude srpski trebala u srbiji pričati onda će jaukati...dzmrdz wrote:Btw sto se tice reci, sinoc mi ona tvoja 'pesnica' upala u oko..ja nisam skuzio u cemu je problem i koji bi bio pandan toj reci u hrvatskom jeziku. ja to ne primecujem , ali licno koristim saka a ne pesnica, ne znam tek retko nekada da sam upotrebio tu rec..
Odakle joj to pesnica jer koliko ja znam srbe iz tvog kraja oni govore 100% hrvatski sto se mene tice..
Hahaha..pa dobro, bar znas da nije iz provokacije iako ako je u hrvatskoj skoli trebala bi da usvoji onda hrvatski sluzbeni jezik kao sredstvo komunikacije. Ne znam d ali je ovako u drugim stavrima ok...
Guest- Guest
SAMO ZA NORČI...
Guest- Guest
Noor wrote:tko kaže?dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:ne znamdzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:
da
Dobro to nije bilo tesko pitanje, da si rekoa d anije ja bi sad bacio laptop kroz prozor.
Znas li hrvatsku rec za celav?
Pa nema je. To je turska. Isto vredi i za Srbe naravno..
jesi čitao Glembajeve? ako jesi...sjećaš se kako je Leone odalamio starog Glembaja po plješivoj lubanji?
Da ne kazem sta a ne citao Glembajeve..pa ko je to citao od muskih hahah..mozda sam trebao ali prepisao od neke cure garant.
To pljesivo nije sigurno culo 90% Hrvata a mozda i vise, i ako su culi sigurno da je malo ko zapamtio. Nema te reci u svakodnevnom a ni u sluzbenom govoru tako d ase ne moze racunati.
jedino mi pada Pljesivica na pamet..da li je to gola planina?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:govorili su dok nisu pobenavili...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:nek se glupača kurči, a kad bude srpski trebala u srbiji pričati onda će jaukati...dzmrdz wrote:Btw sto se tice reci, sinoc mi ona tvoja 'pesnica' upala u oko..ja nisam skuzio u cemu je problem i koji bi bio pandan toj reci u hrvatskom jeziku. ja to ne primecujem , ali licno koristim saka a ne pesnica, ne znam tek retko nekada da sam upotrebio tu rec..
Ja da pricam kao banijci, Kordunasi i Licani, pa i Dalmatinci Srbi, mene niko ne bi skuzio da sam srbin u Hr. Jedino mi govorimo ekavicu od svih srba u hr..
Guest- Guest
Pa znaš i da je.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Srbija će se spsit nakon što Thompson bude imao koncer na Marakani. Najozbiljnije mislim.
Sreca sto ti gradj projekti nisu iiz iste kace ko i ove ozbiljne misli..
Zamisli Srbiju ono da im se hebe tko šta peva. Možeš li zamislit? Ja ne. Koliko samo bi ljudi ostalo bez posla.
Eroo wrote:Pa znaš i da je.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Srbija će se spsit nakon što Thompson bude imao koncer na Marakani. Najozbiljnije mislim.
Zamisli Srbiju ono da im se hebe tko šta peva. Možeš li zamislit? Ja ne. Koliko samo bi ljudi ostalo bez posla.
Slozim se s tobom da ima precih stavri, i da bi verovatno bilo bolje da to nije tema broj 1. Ali svi to znamo i sta da se radi..tako je usotalom svuda okolo manje vise, po potrebi...
Guest- Guest
Napominjem da sam ja Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Napominjem da sam ja Hrvat.
crvenkasti wrote:Napominjem da sam ja Hrvat.
Jel te boli jako?
Guest- Guest
Sto se nama zaliscrvenkasti wrote:Napominjem da sam ja Hrvat.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dobra mu ova nova pjesma ... Mora se priznati...
Malo dira nas dijasporce u dusu
Malo dira nas dijasporce u dusu
2015-09-24
Pa Srbi to kudikamo manje gledaju nego Hrvati.Ako uopće i gledaju. A ako i gledaju znaju samo zajebavat Tompsona.Eroo wrote:Pa znaš i da je.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Srbija će se spsit nakon što Thompson bude imao koncer na Marakani. Najozbiljnije mislim.
Hrvati pak svakog srpskog pjevača prosijavaju kroz sita i rešeta i nalaze im razloge za sprečavanje nastupa,ili im te nastupe nastoje što više opstruirati.
Ovdje bih mogao nabrajati i nabrajati imena i imena pjevač(ic)a i grupa kojima su ili otkazivali nastupe,ili su prosvjedovali zbog njih,ili su tentali ljude da onemoguće nastup,ili su se poslije nastupa zgražavali i oplakivali nesretnu hrvatsku sudbinu.
Kao prvo tu je Brena. Balašević. Bora Drljača,Jandrino jato. Mira Škorić. Miroslav Ilić. Žare i Goci. Bajaga. Momo i Dodir. Ojkači u Petrinji. Čak i Halid Bešlić,koji i nije Srbin,niti je iz Srbije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa svi ovi bolje da ne dolaze zbog mentalnog zdravlja nacijejastreb wrote:Pa Srbi to kudikamo manje gledaju nego Hrvati.Ako uopće i gledaju. A ako i gledaju znaju samo zajebavat Tompsona.Eroo wrote:Pa znaš i da je.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Srbija će se spsit nakon što Thompson bude imao koncer na Marakani. Najozbiljnije mislim.
Hrvati pak svakog srpskog pjevača prosijavaju kroz sita i rešeta i nalaze im razloge za sprečavanje nastupa,ili im te nastupe nastoje što više opstruirati.
Ovdje bih mogao nabrajati i nabrajati imena i imena pjevač(ic)a i grupa kojima su ili otkazivali nastupe,ili su prosvjedovali zbog njih,ili su tentali ljude da onemoguće nastup,ili su se poslije nastupa zgražavali i oplakivali nesretnu hrvatsku sudbinu.
Kao prvo tu je Brena. Balašević. Bora Drljača,Jandrino jato. Mira Škorić. Miroslav Ilić. Žare i Goci. Bajaga. Momo i Dodir. Ojkači u Petrinji. Čak i Halid Bešlić,koji i nije Srbin,niti je iz Srbije.
Dobro,što fali jednom Halidu Bešliću. Čak i ljudi koji ne vole narodnjake obožavaju njegove pjesme,koje su ,ni ja nisam njegov fan,ono melodične i brzo ulaze u uho.tre wrote:
pa svi ovi bolje da ne dolaze zbog mentalnog zdravlja nacije
Da ne govorimo kako je lik po Hrvatskoj imao masu koncerata čiji su prihodi išli za bolesnu djecu,za bolnice i drugo.
Razumijem da se netko može naći pogođen Jandrinim jatom koje non stop tuli o Krajini,ali ne kontam što bi itko mogo imati protiv takve dobričine i jarana kakav je Halid Bešlić???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U Beogradu su pevali svi. I Prljavo kazališe, i Dino Merlin, i Film... Nije pevao samo ko nije hteo. I niko nije imao problem.Eroo wrote:Pa znaš i da je.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Srbija će se spsit nakon što Thompson bude imao koncer na Marakani. Najozbiljnije mislim.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Beograd je vrlo kozmopolitski graddzango wrote:U Beogradu su pevali svi. I Prljavo kazališe, i Dino Merlin, i Film... Nije pevao samo ko nije hteo. I niko nije imao problem.Eroo wrote:Pa znaš i da je.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Srbija će se spsit nakon što Thompson bude imao koncer na Marakani. Najozbiljnije mislim.
2015-09-24
heh, izgleda svi smo mi jedna velika NDH
2014-04-16
Ringo10 wrote:Beograd je vrlo kozmopolitski graddzango wrote:U Beogradu su pevali svi. I Prljavo kazališe, i Dino Merlin, i Film... Nije pevao samo ko nije hteo. I niko nije imao problem.Eroo wrote:Pa znaš i da je.dzmrdz wrote:Eroo wrote:Srbija će se spsit nakon što Thompson bude imao koncer na Marakani. Najozbiljnije mislim.
Za divno cudo jeste, uprkos ovom smecu sto se na Pinku i Informeru valja..
Guest- Guest
Provokacija je stigla kada i iz FYROM...
Ko da im je neko poslao signal.
Mozda Tarzanija, tipa Karl Bildt...
Ko da im je neko poslao signal.
Mozda Tarzanija, tipa Karl Bildt...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Eroo wrote: Možeš li zamislit? Ja ne.
Moja baka na kraju nije mogla ništa zamisliti.
Vjerojatno slijedeće godine više nećeš ni ti.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Preminuo pevač Marinko Rokvić
» Đihad je PROBUDILA Njemačka prije sto godina
» Pobede Hrvatske i Danske na startu SP
» Kolinda hoce rat sa Srbijom tako joj Tomsona
» Preminuo pevač Marinko Rokvić
» Đihad je PROBUDILA Njemačka prije sto godina
» Pobede Hrvatske i Danske na startu SP