Skandalozan potez Pošte S. Makedonije: Izdali markicu sa kartom NDH FOTO
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Skandalozan potez Pošte S. Makedonije: Izdali markicu sa kartom NDH FOTO
I, šta bi tu bilo skandalozno?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
neće da budu južni srbi , i neće pa neće... a ovo nije slučajno... ovo je bila ciljana provokacija... makedonskih ustaša...dzmrdz wrote:epikur37 wrote:dzmrdz wrote:epikur37 wrote:A lulavog naroda tih makedonaca :D
Toliko su lukavi da ce morati iz rodjene drzave da beze u Bugarsku uskoro...
Lukavi su u pičku materinu....ovce s Rodopa bi bolje vodile državu
Sipci iz Makedonije su lukavi, dobri su obrtnici, prejebace ih sad pa sada. makednonci su mi nekako teski ljudi, nikako snnjima nisam mogao, nesto ima u njima d ameni ne lezi. isto tako i Portugalci npr
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Skoro svaka hrvatska kuca ovdje ima ovakve zemljovide na zidu. Neko kao sliku, neko kao goblen, neko kao bakrorez neko kao drvorez ...Sovak wrote:Ha, ha, ha ... ovo je delal neki lik iz VMRO-a jamacno.
Usput, to nije karta endehazije nego vlaznih snova Ringecove ekipe.
Reci Ringec, je l' imaju tam' u Melbournu takvu kartu?
:D
A meni to komicno jer niko od njih ni ne pomislja da se vrati da zivi u Hrvatskoj a vecini djeca slabo ili nikako govore hrvatski a unuci pojma nemaju
Gluposti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Karta je glupost jer tu Sandzak ne pripada ali to je u skladu sa emigrantskim ustaskim nebulozama o muslimanima kao hrvatskom cvijecu a toj emigraciji vrijeme nije pomaklo od 1941.T. wrote:I, šta bi tu bilo skandalozno?
U Sandzaku je ionako srpska vecina a to je povijesno kolijevka srpske drzave.
Uostalom i biologija cini svoje I ta emigracija je proslost a njihovo potomstvo nema pojma
Ja sam ovdje vec objavio mapu hrvatskih povijesnih zemalja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Čekamo još CG da se oglasi povodom ovoga.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministarstvo-vanjskih-poslova-bih-uputilo-protest-ambasadoru-s-makedonije/200509111
6000 markica. Imat će prodaju na tržištu kao suveniri.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministarstvo-vanjskih-poslova-bih-uputilo-protest-ambasadoru-s-makedonije/200509111
6000 markica. Imat će prodaju na tržištu kao suveniri.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:neće da budu južni srbi , i neće pa neće... a ovo nije slučajno... ovo je bila ciljana provokacija... makedonskih ustaša...dzmrdz wrote:epikur37 wrote:dzmrdz wrote:epikur37 wrote:A lulavog naroda tih makedonaca :D
Toliko su lukavi da ce morati iz rodjene drzave da beze u Bugarsku uskoro...
Lukavi su u pičku materinu....ovce s Rodopa bi bolje vodile državu
Sipci iz Makedonije su lukavi, dobri su obrtnici, prejebace ih sad pa sada. makednonci su mi nekako teski ljudi, nikako snnjima nisam mogao, nesto ima u njima d ameni ne lezi. isto tako i Portugalci npr
Mi Srbi cemo pod jednu sljivu, a Makedonci zahedno sa ustasama na tu markicu ce stati. Bice oni i Srbi i Bugari kad zagusti kako iim pakuju albanci...
Zivio sam kod Makedonca, ima ih ovde pun klinac i mrze siptare iz dna duse, sa Srbima su ono nesto uvredjeni, a Bugari ih svojataju 5x vise i poricu totalno ali od Bugara su dobili pasose za EU. S Grcima se absolutno ne vole tako da stvarno ne znam ko im moze priteci u pomoc kad opet s albancima zaguzvaju. Bog na nebu a ustase prijatelji sa sipcima tako da nek im je Bog na pomoci
Guest- Guest
Zašto bi se Hrvatska svrstavala na ičiju stranu ? Mi podržavamo cijelovitost Makedonije i to je to. Ako žele Albanci nasilan separarizam i cijepanje države isti podršku za takvu ideju od Hrvatske dobit neće
2014-04-11
RayMabus wrote:Zašto bi se Hrvatska svrstavala na ičiju stranu ? Mi podržavamo cijelovitost Makedonije i to je to. Ako žele Albanci nasilan separarizam i cijepanje države isti podršku za takvu ideju od Hrvatske dobit neće
Pa svrstava se po potrebi, recimi albanski separatizam u Srbiji, i to sluzbeno i nesluzbeno time sto je priznala Kosovo, naravno nije jedina ali jeste.
To je bio za Mihu odgovor na njegovo podbadanje pre svega...
Guest- Guest
Kakve to veze ima s Makedonijom ?dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Zašto bi se Hrvatska svrstavala na ičiju stranu ? Mi podržavamo cijelovitost Makedonije i to je to. Ako žele Albanci nasilan separarizam i cijepanje države isti podršku za takvu ideju od Hrvatske dobit neće
Pa svrstava se po potrebi, recimi albanski separatizam u Srbiji, i to sluzbeno i nesluzbeno time sto je priznala Kosovo, naravno nije jedina ali jeste.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kakve to veze ima s Makedonijom ?dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Zašto bi se Hrvatska svrstavala na ičiju stranu ? Mi podržavamo cijelovitost Makedonije i to je to. Ako žele Albanci nasilan separarizam i cijepanje države isti podršku za takvu ideju od Hrvatske dobit neće
Longi, odgovor je za Mihu, nema stosta veze s nicim ali eto on ima obicaj da povezuje srbe sa svacim pa i ovo s markicom i pricu o makedoncima koji nece da budu juzni srbi...
Posto su u kurcu, ne znam da li ce im te ustase makedonske pomoci sacuvati makedoniju posto vec sa srbima nista ne zele...po mihi
Guest- Guest
Mogu se oni sami čuvat. Njima je bitno da na Balkanu imaju uporište da ih diplomatski podržava kao državu a to imaju u Hrvatskoj.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mogu se oni sami čuvat. Njima je bitno da na Balkanu imaju uporište da ih diplomatski podržava kao državu a to imaju u Hrvatskoj.
Da,samo ti ne zbas izgleda koliko je ta drzava i kurkurcu. IImaju skoro trecinu albanaca u svim institucijama, a oni konstantno rovare za spahanje s albanijom pa ti gledaj.
Tvoja diplom podrska im bas puno znaci kad su sigurno pola mladih narastaha albanci s jasnim ciljem
Guest- Guest
Mislim da se radi o grešci..
A opet mi je smiješno što sada naši Rvati u ovome podržavaju kao makedonce,a kad je riječ o davanju neke autonomije Albancima u Makedoniji,ili čak o odcjepljenju,onda će podržavati Arnaute.
A opet mi je smiješno što sada naši Rvati u ovome podržavaju kao makedonce,a kad je riječ o davanju neke autonomije Albancima u Makedoniji,ili čak o odcjepljenju,onda će podržavati Arnaute.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa šta ću im ja ?dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Mogu se oni sami čuvat. Njima je bitno da na Balkanu imaju uporište da ih diplomatski podržava kao državu a to imaju u Hrvatskoj.
Da,samo ti ne zbas izgleda koliko je ta drzava i kurkurcu. IImaju skoro trecinu albanaca u svim institucijama, a oni konstantno rovare za spahanje s albanijom pa ti gledaj.
Tvoja diplom podrska im bas puno znaci kad su sigurno pola mladih narastaha albanci s jasnim ciljem
2014-04-11
normalno da je skandal
pola vlade nije rodjeno u srbiji
ili su prva generacija,
uglavnom nakon 44.
sve to ima svoju cenu !
pola vlade nije rodjeno u srbiji
ili su prva generacija,
uglavnom nakon 44.
sve to ima svoju cenu !
2020-04-21
Pizzon bi pravio nove Jugoslavije...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ne mora
ali vise volim srbiju
od licnih pol.stavova
sto ne mogu da potvrdim
za titove srbe i njihove potomke
njima su licni stavovu i frustracije
koje nose iz ragiona omedjile
politicko manevrisanje, na stetu srbije.
sve to sto nam se dogadja jeste
posledica njihovih trauma i zabluda.
ja to uvazavam, ali srbija kao drzava ne sme da bude zrtva
takvom pristupu.
srpski narod kao celina,
takodje ili pre svega.
ali vise volim srbiju
od licnih pol.stavova
sto ne mogu da potvrdim
za titove srbe i njihove potomke
njima su licni stavovu i frustracije
koje nose iz ragiona omedjile
politicko manevrisanje, na stetu srbije.
sve to sto nam se dogadja jeste
posledica njihovih trauma i zabluda.
ja to uvazavam, ali srbija kao drzava ne sme da bude zrtva
takvom pristupu.
srpski narod kao celina,
takodje ili pre svega.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
to sto nismo svi potomci
mnogih koji su bili zrtve
ndh itd, ne moze da bude razlog
da azijate sbiju i srpski narod.
da nas izmestaju duhovno i
civllizacijski.
da od nase crkve prave filijalu
jedne druge ctkve.
mnogih koji su bili zrtve
ndh itd, ne moze da bude razlog
da azijate sbiju i srpski narod.
da nas izmestaju duhovno i
civllizacijski.
da od nase crkve prave filijalu
jedne druge ctkve.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
pa ko azija srbiju osim onog tvoj aleksandra kurcica? nemoze se srbija ni azijati ni evropati ni imigrantati
pa ko azija srbiju osim onog tvoj aleksandra kurcica? nemoze se srbija ni azijati ni evropati ni imigrantati
Similar topics
» Paket „Brze pošte“ Hrvatske pošte Mostar dostavljen dronom
» Orban na utakmicu došao s kartom velike Mađarske
» Share to FacebookShare to Twitter U TURSKU SAMO SA LIČNOM KARTOM
» skandalozan plan za uništenje Kolone sjećanja!
» ''Krstičević u sjeni nogometne euforije progurao skandalozan zakon''
» Orban na utakmicu došao s kartom velike Mađarske
» Share to FacebookShare to Twitter U TURSKU SAMO SA LIČNOM KARTOM
» skandalozan plan za uništenje Kolone sjećanja!
» ''Krstičević u sjeni nogometne euforije progurao skandalozan zakon''
Page 2 of 2