TURKISH ARMY 2015 ( GREAT WAR MACHINE SINCE 209 BC )
Page 1 of 1
Re: TURKISH ARMY 2015 ( GREAT WAR MACHINE SINCE 209 BC )
Stavljaj to u šale i vicevi, ne tu...
Guest- Guest
treba otvoriti sticky temu, turska vs rusija i tu sve spamove stavljati
Guest- Guest
Jadni Grci. Turci do 2023 90% vojne opreme sami rade a do 2023 Grčka će se demografski raspast.
Valjda su Srbi pripremili dovoljno bojevne municije kad ovi navale preko južnog Balkana ovamo.
----
Valjda su Srbi pripremili dovoljno bojevne municije kad ovi navale preko južnog Balkana ovamo.
----
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Jadni Grci. Turci do 2023 90% vojne opreme sami rade a do 2023 Grčka će se demografski raspast.
----
a valjda si i ti kad stignu u Kastele
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja ću zaprašit za Švedsku onda.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Turci oduvijek idu na brojčanu nadmoć, 10:1 itd. To im je glavna taktika bila.
No ne znam koliko može biti uspješna u modernom ratovanju.
Jer termobaričko oružje koje ima zapad i rusija ti pobije vojsku bez previše muke.
A ima i 10 milijuna Kurda.
Jer termobaričko oružje koje ima zapad i rusija ti pobije vojsku bez previše muke.
A ima i 10 milijuna Kurda.
Guest- Guest
turci su naoružani isto najmodernijim zapadnim oružjem +dobro obučena vojska... tako da su tu izjednačeni... njih više jebe turke što su se izgleda zamjerili doslovno sa svima.. na zapadu ih općenito ne vole, toleriraju ih jer su bili dio nato pakta još od vremena hladnog rata.. sa rusim su pokušali nešto sada su i to zasrali.. a susjed im je i iran sa kojim se nevole.. tu je i izrael sa kojim su bili saveznici prije 15ak godina dok su još bili sekularni.. i edrogan je prije 5-6 godina govorio assadu da mu je muslimanski brat..deda wrote:Turci oduvijek idu na brojčanu nadmoć, 10:1 itd. To im je glavna taktika bila.
Guest- Guest
gdje su se pokazali, u kojem ratu? imaju i Saudijci deset puta bolje i skuplje stvari, plaćeničku vojsku pakistanaca, pa ne mogu one iz Jemena na magarcima dobitEmberSpirit wrote:turci su naoružani isto najmodernijim zapadnim oružjem +dobro obučena vojska...deda wrote:Turci oduvijek idu na brojčanu nadmoć, 10:1 itd. To im je glavna taktika bila.
Guest- Guest
deda wrote:gdje su se pokazali, u kojem ratu? imaju i Saudijci deset puta bolje i skuplje stvari, plaćeničku vojsku pakistanaca, pa ne mogu one iz Jemena na magarcima dobitEmberSpirit wrote:turci su naoružani isto najmodernijim zapadnim oružjem +dobro obučena vojska...deda wrote:Turci oduvijek idu na brojčanu nadmoć, 10:1 itd. To im je glavna taktika bila.
ne podcjenjuj magarce
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ono je tovar posebno osposobljen za konfrotne situacije...da nema Houtha već bi ovi bili u Riyadu na revanju
n_razbojnik-
2014-04-15
ovo baš i nije točno yoda, sve sofisticirane sustave im opslužuju njemci i nizozemci, a o tom potom kad je u pitanju kvaliteta u okviru njihovih samostalnih razvojnih procesa u proizvodnji oružja.... ono oklopno borbeno vozilo kao da im je željezara sisak ustupila tehnički nacrt iz 1991. puška također kolko čitam srednja žalost, a koliko su dobri fajteri govori činjenica da se kurda boje ko samog šejtana i padaju u delirij na samu pomisao nastanka kurdistana kao samostalne države, a u treliriju su otkad je sve više naznaka da će nacionalna država kurda i stvarno zaživiti... i stvarno mi nije jasno kojom logikom ideš izjednačavati turke s rusima.... čekaj malo sad kad rus iznađe modus kako da vrati turcima za ovaj avion i pilota, pa ćeš vidit leleka, bude do nas orilo....EmberSpirit wrote:turci su naoružani isto najmodernijim zapadnim oružjem +dobro obučena vojska... tako da su tu izjednačeni... njih više jebe turke što su se izgleda zamjerili doslovno sa svima.. na zapadu ih općenito ne vole, toleriraju ih jer su bili dio nato pakta još od vremena hladnog rata.. sa rusim su pokušali nešto sada su i to zasrali.. a susjed im je i iran sa kojim se nevole.. tu je i izrael sa kojim su bili saveznici prije 15ak godina dok su još bili sekularni.. i edrogan je prije 5-6 godina govorio assadu da mu je muslimanski brat..deda wrote:Turci oduvijek idu na brojčanu nadmoć, 10:1 itd. To im je glavna taktika bila.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Similar topics
» Turkish narucio 355 Airbus aviona
» Turkish airlanes - ova pjesma je za tebe Croatia
» Where are 21,949 ISIS mercenaries that the Turkish state released?
» Russia has begun gas deliveries to Bulgaria via the Turkish stream
» Iran says it rejects any Turkish attack on Syrian territory
» Turkish airlanes - ova pjesma je za tebe Croatia
» Where are 21,949 ISIS mercenaries that the Turkish state released?
» Russia has begun gas deliveries to Bulgaria via the Turkish stream
» Iran says it rejects any Turkish attack on Syrian territory
Page 1 of 1