Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku
Znas kako su mediji trubili, i zagrebacki ljevicari,...agresija:)veber wrote:i to je nešto :Ddijagram wrote:
I to je nesto, 93-94 kad sam ratovao protiv mudzahedina u HR ne da nismo imali moralnu potporu nego su nas optuzivali da napadamo jadan neduzan narod.
jadni nedužni, obrezani...tcccc
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
poznat mi nick, nikad slova mislim nisam prozborio s njom, pozdrav joj od mene i postovanje ma gdje bila.veber wrote:pa i sgt-ripley nam je sudionica i suborac, ;)dijagram wrote:
U, sad si me zatekla.Svaka cast. Iznimno cijenim zene koje se odvaze na tako nesto.
dijagram-
2015-08-09
ko ih jebe.dijagram wrote:Znas kako su mediji trubili, i zagrebacki ljevicari,...agresija:)
nikad ih nisam volio. ni medije ni antifašiste ni mujkiće.
2014-12-30
bum. čujemo se redovito. pa bum joj in vivo prenio pozdrav.dijagram wrote:
poznat mi nick, nikad slova mislim nisam prozborio s njom, pozdrav joj od mene i postovanje ma gdje bila.
(nagovaram ju da se opet uključi)
2014-12-30
veber wrote:bum. čujemo se redovito. pa bum joj in vivo prenio pozdrav.dijagram wrote:
poznat mi nick, nikad slova mislim nisam prozborio s njom, pozdrav joj od mene i postovanje ma gdje bila.
(nagovaram ju da se opet uključi)
dijagram-
2015-08-09
a ko je vezo zastave po trgovima?dijagram wrote:Znas kako su mediji trubili, i zagrebacki ljevicari,...agresija:)veber wrote:i to je nešto :Ddijagram wrote:
I to je nesto, 93-94 kad sam ratovao protiv mudzahedina u HR ne da nismo imali moralnu potporu nego su nas optuzivali da napadamo jadan neduzan narod.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba, tko drugi:)udba wrote:a ko je vezo zastave po trgovima?dijagram wrote:Znas kako su mediji trubili, i zagrebacki ljevicari,...agresija:)veber wrote:i to je nešto :Ddijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Kad zapuca epikur i ja idemo ravno do Tuzle:)darla wrote:epikur37 wrote:darla wrote:Ero wrote:
Ditto iznad. Najprije to... Ustrajnost je majka uspjeha.
Ma kakvi, ona je njihov igrac i plese kako joj sviraju i jebe joj se za BiH Hrvate, osim kad trebaju glasati naravno
jasna stvar
Ma rasturiti to, uzeti sto se moze pripojiti matici i gotovo, inace nema srece.
I šta ćemo tamo?
Nene, kad se smiri i bošnjaci dobiju svoju državu. Onda im idem prodati većinu nekretnina.
Moš sa mnom..znam gdje su dobri ćevapi ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa mogao bi im prodati za cevape,tad to vise nece vrijediti sigurno.epikur37 wrote:dijagram wrote:Kad zapuca epikur i ja idemo ravno do Tuzle:)darla wrote:epikur37 wrote:darla wrote:Ero wrote:
Ditto iznad. Najprije to... Ustrajnost je majka uspjeha.
Ma kakvi, ona je njihov igrac i plese kako joj sviraju i jebe joj se za BiH Hrvate, osim kad trebaju glasati naravno
jasna stvar
Ma rasturiti to, uzeti sto se moze pripojiti matici i gotovo, inace nema srece.
I šta ćemo tamo?
Nene, kad se smiri i bošnjaci dobiju svoju državu. Onda im idem prodati većinu nekretnina.
Moš sa mnom..znam gdje su dobri ćevapi ;)
Jebga.
Mogu cevapi al pojest cemo mi prvo lignje u zadru, il onaj vrag sa sipom, kako se zove:)
Jednom cu te zvati, budem dolje ali nikako stici javit se i ugrabit malo vremena.
dijagram-
2015-08-09
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Džaferović o sastanku radne grupe: Osim predstavnika RS-a nije bilo ni onih iz HDZ-a
» Biden po anketama, u ovom trenutku, u boljoj poziciji od bilo kog kandidata od 1936. godine
» Hvala na ručku
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» jos jedna zena okoncala zivot u obiteljskom nasilju
» Biden po anketama, u ovom trenutku, u boljoj poziciji od bilo kog kandidata od 1936. godine
» Hvala na ručku
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» jos jedna zena okoncala zivot u obiteljskom nasilju
Page 5 of 5