ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku - Page 5 Empty Re: Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku

Post by dijagram 26/11/2015, 12:17

veber wrote:
dijagram wrote:
I to je nesto, 93-94 kad sam ratovao protiv mudzahedina u HR ne da nismo imali moralnu potporu nego su nas optuzivali da napadamo jadan neduzan narod.
i to je nešto :D
jadni nedužni, obrezani...tcccc
Znas kako su mediji trubili, i zagrebacki ljevicari,...agresija:)

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku - Page 5 Empty Re: Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku

Post by dijagram 26/11/2015, 12:18

veber wrote:
dijagram wrote:
U, sad si me zatekla.Svaka cast. Iznimno cijenim zene koje se odvaze na tako nesto.
pa i sgt-ripley nam je sudionica i suborac, ;)
poznat mi nick, nikad slova mislim nisam prozborio s njom, pozdrav joj od mene i postovanje ma gdje bila.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 26/11/2015, 12:19

dijagram wrote:Znas kako su mediji trubili, i zagrebacki ljevicari,...agresija:)
ko ih jebe.
nikad ih nisam volio. ni medije ni antifašiste ni mujkiće.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 26/11/2015, 12:21

dijagram wrote:
poznat mi nick, nikad slova mislim nisam prozborio s njom, pozdrav joj od mene i postovanje ma gdje bila.
bum. čujemo se redovito. pa bum joj in vivo prenio pozdrav.
(nagovaram ju da se opet uključi)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 26/11/2015, 12:23

veber wrote:
dijagram wrote:
bum. čujemo se redovito. pa bum joj in vivo prenio pozdrav.
(nagovaram ju da se opet uključi)
:tu
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by udba 26/11/2015, 12:25

dijagram wrote:
veber wrote:
dijagram wrote:
I to je nesto, 93-94 kad sam ratovao protiv mudzahedina u HR ne da nismo imali moralnu potporu nego su nas optuzivali da napadamo jadan neduzan narod.
a ko je vezo zastave po trgovima?
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by dijagram 26/11/2015, 12:27

udba wrote:
dijagram wrote:
veber wrote:
dijagram wrote:
a ko je vezo zastave po trgovima?
udba, tko drugi:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 26/11/2015, 13:27

dijagram wrote:
darla wrote:
epikur37 wrote:
darla wrote:
Ero wrote:

Ditto iznad. Najprije to... Ustrajnost je majka uspjeha. :D

Ma kakvi, ona je njihov igrac i plese kako joj sviraju i jebe joj se za BiH Hrvate, osim kad trebaju glasati naravno  :)

jasna stvar

Ma rasturiti to, uzeti sto se moze pripojiti matici i gotovo, inace nema srece.
Kad zapuca epikur i ja idemo ravno do Tuzle:)

I šta ćemo tamo?

Nene, kad se smiri i bošnjaci dobiju svoju državu. Onda im idem prodati većinu nekretnina.

Moš sa mnom..znam gdje su dobri ćevapi ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 26/11/2015, 13:32

epikur37 wrote:
dijagram wrote:
darla wrote:
epikur37 wrote:
darla wrote:
Ero wrote:

Ditto iznad. Najprije to... Ustrajnost je majka uspjeha. :D

Ma kakvi, ona je njihov igrac i plese kako joj sviraju i jebe joj se za BiH Hrvate, osim kad trebaju glasati naravno  :)

jasna stvar

Ma rasturiti to, uzeti sto se moze pripojiti matici i gotovo, inace nema srece.
Kad zapuca epikur i ja idemo ravno do Tuzle:)

I šta ćemo tamo?

Nene, kad se smiri i bošnjaci dobiju svoju državu. Onda im idem prodati većinu nekretnina.

Moš sa mnom..znam gdje su dobri ćevapi ;)
Pa mogao bi im prodati za cevape,tad to vise nece vrijediti sigurno.
Jebga.
Mogu cevapi al pojest cemo mi prvo lignje u zadru, il onaj vrag sa sipom, kako se zove:)
Jednom cu te zvati, budem dolje ali nikako stici javit se i ugrabit malo vremena.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics