OTVARANJE RESTORANA... UGOSTITELJSTVA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
https://www.youtube.com/watch?v=8By4sKDR-DA&feature=share&fbclid=IwAR1ZaVHzJuOJjAe3k4caOvCXeM17Id7R5-Xw2w5NubTDa4HL5rj3PMqHeBU
Više članaka govori o ugostiteljima koji žele odustati od otvaranja svojih radnji.
Više članaka govori o ugostiteljima koji žele odustati od otvaranja svojih radnji.
immortal-
2014-04-16
Re: OTVARANJE RESTORANA... UGOSTITELJSTVA
Doli nije pametno NISTA otvarati,ako nisi uclanjen u Zlocinacku organizaciju..inace ce te raskupusati lokalni šerifi po nalogu sredisnjice
Guest- Guest
upravo toLegendovich wrote:Doli nije pametno NISTA otvarati,ako nisi uclanjen u Zlocinacku organizaciju..inace ce te raskupusati lokalni šerifi po nalogu sredisnjice
baš sam čitala izjave poznatih ZG slastičara, ugostitelja, uvjeti su zaista rigorozni
pitanje da li će se zaraditi za režije i ostala davanja
čemu raditi??
immortal-
2014-04-16
briga me za restorane, kave mi dajte, kafice otvoriti:)
dijagram-
2015-08-09
nema svrhe...likovi kao Fuk,ce prosperirati,jer sendvicare za ZO,vjerovatno i dio profita daju Zlocinackoj organizaciji(nije reket),tak oda ima otvorena trzista i osiguran plasman proizvoida,a i ne vjeruzjem da mu gnjave starog u Konobi u Zadru..mortal wrote:upravo toLegendovich wrote:Doli nije pametno NISTA otvarati,ako nisi uclanjen u Zlocinacku organizaciju..inace ce te raskupusati lokalni šerifi po nalogu sredisnjice
baš sam čitala izjave poznatih ZG slastičara, ugostitelja, uvjeti su zaista rigorozni
pitanje da li će se zaraditi za režije i ostala davanja
čemu raditi??
Guest- Guest
ovdje se govori da rade od ponedjeljka a ne znaju se još uvjeti.... kako početi raditi ako ne znaš uvjete ??
2014-04-16
kažu kave na kioscimadijagram wrote:briga me za restorane, kave mi dajte, kafice otvoriti:)
immortal-
2014-04-16
puno je vaznije kako ce imenjak i aben s djecicom u skoli
mislim, sve im je nacrtano, ministrica navela 128 točkica ,kako, gdje, koliko, ...
i budala bi sad znala to odradit:)
mislim, sve im je nacrtano, ministrica navela 128 točkica ,kako, gdje, koliko, ...
i budala bi sad znala to odradit:)
dijagram-
2015-08-09
vrl ovjerovatno samo terase i kofi tu gomortal wrote:
ovdje se govori da rade od ponedjeljka a ne znaju se još uvjeti.... kako početi raditi ako ne znaš uvjete ??
Guest- Guest
svako jutro u mc donalds, dvi velike(obje za mene)mortal wrote:kažu kave na kioscimadijagram wrote:briga me za restorane, kave mi dajte, kafice otvoriti:)
popodne opet, dvi velike :)
tijekom dana poneka lošija iz pekarnice, s benzinske ili turska kod kuce
nadam se lavazzi od ponedjeljka
dijagram-
2015-08-09
uvjeti su kažu rigorozniLegendovich wrote:vrl ovjerovatno samo terase i kofi tu gomortal wrote:
sad odjednom raditi, a kako??
ne znaš prailo, dođe inspekcija udese te kao što su već radili... žalosna nam država
immortal-
2014-04-16
nije to slucajno..hoce malo da izlupaju kazni ljudima..ne mres otvoriti,ako ti nisu dostasvili sluzbeno pravila..netom,papirno..kakogod..mortal wrote:uvjeti su kažu rigorozniLegendovich wrote:vrl ovjerovatno samo terase i kofi tu gomortal wrote:
ne znaš prailo, dođe inspekcija udese te kao što su već radili... žalosna nam država
Guest- Guest
nije se ni zatvaralo s papirnim nalogom.. sve preko stožera i vijesti s tvLegendovich wrote:nije to slucajno..hoce malo da izlupaju kazni ljudima..ne mres otvoriti,ako ti nisu dostasvili sluzbeno pravila..netom,papirno..kakogod..mortal wrote:uvjeti su kažu rigorozniLegendovich wrote:vrl ovjerovatno samo terase i kofi tu gomortal wrote:
immortal-
2014-04-16
vrlo profesionalno..mortal wrote:nije se ni zatvaralo s papirnim nalogom.. sve preko stožera i vijesti s tvLegendovich wrote:nije to slucajno..hoce malo da izlupaju kazni ljudima..ne mres otvoriti,ako ti nisu dostasvili sluzbeno pravila..netom,papirno..kakogod..mortal wrote:uvjeti su kažu rigorozniLegendovich wrote:vrl ovjerovatno samo terase i kofi tu gomortal wrote:
Guest- Guest
vodje,sve sto je slicno,bekeraji,ovo i ono,je dobilo slozbeno postom,sva pravila i kucni red..
Guest- Guest
izjava na 22:40mortal wrote:
immortal-
2014-04-16
tako bi moralo bitiLegendovich wrote:vodje,sve sto je slicno,bekeraji,ovo i ono,je dobilo slozbeno postom,sva pravila i kucni red..
immortal-
2014-04-16
svako malo spominju dezinfekciju ruku
ispočetka sam poštivala, kasnije... gadi mi se dirnuti te boce koje svi diraju
dođem opranih ruku, diram dosta stvari, pult, po pravilu ruke treba dezinficirati pri izlasku prije nego pri ulasku..
ispočetka sam poštivala, kasnije... gadi mi se dirnuti te boce koje svi diraju
dođem opranih ruku, diram dosta stvari, pult, po pravilu ruke treba dezinficirati pri izlasku prije nego pri ulasku..
immortal-
2014-04-16
hahah, čudim se da to ti stavljaš
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prkačin : Ne može se svijet vrtiti oko ugostiteljstva
» Cijene doručka iz restorana na Hvaru
» GOSTI RESTORANA POPILI DEZINFICIJENS
» Franchise, Fransize, lanci restorana, kafeterije
» Gosti restorana isprašili covid inkvizitore vani na ulicu...
» Cijene doručka iz restorana na Hvaru
» GOSTI RESTORANA POPILI DEZINFICIJENS
» Franchise, Fransize, lanci restorana, kafeterije
» Gosti restorana isprašili covid inkvizitore vani na ulicu...
Page 1 of 2