Vlaho postao seljak
Page 1 of 1
Vlaho postao seljak
Zgodno.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a504841/Vlaho-Orepic-presao-u-HSS-postaje-potpredsjednik-stranke.html
http://hr.n1info.com/Vijesti/a504841/Vlaho-Orepic-presao-u-HSS-postaje-potpredsjednik-stranke.html
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vlaho postao seljak
A ja mislio da su Dubrovčani počeli obrađivati polja oko Groda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to su tvoji igrači...epikur37 wrote:smeće ....
bome hss pravi deponij...sramota
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:to su tvoji igrači...epikur37 wrote:smeće ....
pravi se javio..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HSS je deponij postao kad je ovo komunističko smeće beljaka primio uopće u stranku, sve ostalo je samo logični slijed.epikur37 wrote:smeće ....
prvi tandem zoki-plenki
drugi beljak-orepić
uz dirigentsku palicu milorada pupovca gdje ce im biti kraj
drugi beljak-orepić
uz dirigentsku palicu milorada pupovca gdje ce im biti kraj
dijagram-
2015-08-09
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
pa zar se nisi deklarirao kao hss-ovac... ja se nikad nisam deklarirao kao pripadnik stranke, davno sam još na onom forumu rekao da sam izuzetno cijenio dražena budišu i srećka bijelića obojicu jer su jedan kao hrvat a drugi kao srbin voljeli i poštivali svoju hrvatsku Domovinu, a povrh toga jer su obojica bili iznimno pošteni i časni ljudi... budiša je na nagovor tvojih haesesovaca omogućio sdp-u da preuzme vlast i tu je kardinalno pogriješio, ali što je tu je vrijeme se ne može vratiti... i da, bio sam pobornik sveopćeg hrvatskog pokreta koji je potaknuo i u njegovom vremenu hrvatska se obranila od agresije i stvorila pretpostavke za osamostaljenje i nezavisnost... stranka koja se transformirala iz pokreta nije bila moj izbor jer nikad nisam mogao prihvatiti da si za institucionalni kriminal, i još štošta lošeg i štetnog, pokriva naprijed navedenim zaslugama... ok sory jebiga, na izravnosti... ne mrem te podnijeti jer si proračunati nikogović koji je eto samo stjecajem okolnosti to što je a bilo bi bolje da nije... ali nisi ti jedini... takvih a i još gorih od tebe ima i tu mojih domicilnih... i da se ne bi krivo razumjeli ja bih za razliku od tebe uvijek sve i što imam i što nemam podijelio sa hrvatima iz države iz koje si ti zdimio...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:to su tvoji igrači...epikur37 wrote:smeće ....
pravi se javio..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Similar topics
» E,moj Vlaho
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» Najveci cetnik i seljak medju kosarkasima:'Bog me poslao da vozim traktor'
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek