Viša sila je omogućila da se bavim tenisom
Page 1 of 1
Viša sila je omogućila da se bavim tenisom
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=04&dd=29&nav_id=1679476
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Viša sila je omogućila da se bavim tenisom
https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1679476
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ne sme niko u Srbiji da misli drugacije, vidim svi ga pljuju jer prica covek o necemu sto se ne uklapa u njihov mentalni sklop..
Pa svi mi volimo pricati o svemu ponekad..bzvbzvzni ljudi sto ga pljuju
Pa svi mi volimo pricati o svemu ponekad..bzvbzvzni ljudi sto ga pljuju
Guest- Guest
Nisam otvarao,ali sigurno je Nole u pitanju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam ja jako dobro,koja je to viša sila omogućila mu da postane najbolji tenisač svijeta,te kako skupo je to platio i kad mu to dolazi na naplatu.Ali da je sklopio dobar dogovor,jest,jedan od najboljih dogovora u posljednjih stotinjak god.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Samo da dodam.Novak je jedan od vrlo malog broja ljudi,koji je iskusio i spoznao stanje više svijesti.Odškrinuo je prozor i provirio u tu sferu,ali nikad u nju nije ušao,tak da on govorio iz perspektive onog koji viri kroz ključanicu i objašnjava što vidi s druge strane ključanice.
Mislim da je Đoković jedini Srbin koji je nakon Nikole Tesle,dogurao tak visoko,ali ni blizu kao Tesla,jer Tesla nije virio kroz ključanicu,već slobodno koračao s druge strane ključanice.
Mislim da je Đoković jedini Srbin koji je nakon Nikole Tesle,dogurao tak visoko,ali ni blizu kao Tesla,jer Tesla nije virio kroz ključanicu,već slobodno koračao s druge strane ključanice.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Očito nisi proučavao Njegoša.סמאל wrote:Samo da dodam.Novak je jedan od vrlo malog broja ljudi,koji je iskusio i spoznao stanje više svijesti.Odškrinuo je prozor i provirio u tu sferu,ali nikad u nju nije ušao,tak da on govorio iz perspektive onog koji viri kroz ključanicu i objašnjava što vidi s druge strane ključanice.
Što misliš tko mu je pokazao sve ono što je opisao u djelu Luča mikrokozma.
A i u Gorskome vijencu ima nekih dijelova koje nije mogao pokupiti po crnogorskim pripizdinama.
Njegoš je najmudriji jugoslavenski pjesnik.
Prouči malo.
2014-04-22
De koju citiraj, bas me zanima...jastreb wrote:Očito nisi proučavao Njegoša.סמאל wrote:Samo da dodam.Novak je jedan od vrlo malog broja ljudi,koji je iskusio i spoznao stanje više svijesti.Odškrinuo je prozor i provirio u tu sferu,ali nikad u nju nije ušao,tak da on govorio iz perspektive onog koji viri kroz ključanicu i objašnjava što vidi s druge strane ključanice.
A i u Gorskome vijencu ima nekih dijelova koje nije mogao pokupiti po crnogorskim pripizdinama.
Prouči malo.
Iskreno
Guest- Guest
N da mi se. Preopširno je.dzmrdz wrote:De koju citiraj, bas me zanima...jastreb wrote:Očito nisi proučavao Njegoša.סמאל wrote:Samo da dodam.Novak je jedan od vrlo malog broja ljudi,koji je iskusio i spoznao stanje više svijesti.Odškrinuo je prozor i provirio u tu sferu,ali nikad u nju nije ušao,tak da on govorio iz perspektive onog koji viri kroz ključanicu i objašnjava što vidi s druge strane ključanice.
Prouči malo.
Iskreno
2014-04-22
ako ti se ne da...daj nam nesto kazi o nikoli nikicu...jucer sam nesto malo o njemu gledao na jednom bh-a programujastreb wrote:N da mi se. Preopširno je.dzmrdz wrote:De koju citiraj, bas me zanima...jastreb wrote:Očito nisi proučavao Njegoša.סמאל wrote:Samo da dodam.Novak je jedan od vrlo malog broja ljudi,koji je iskusio i spoznao stanje više svijesti.Odškrinuo je prozor i provirio u tu sferu,ali nikad u nju nije ušao,tak da on govorio iz perspektive onog koji viri kroz ključanicu i objašnjava što vidi s druge strane ključanice.
Prouči malo.
Iskreno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kakve veze sad ima Nikić sa natprirodnim i okultnim silama?vuksadinare wrote:
ako ti se ne da...daj nam nesto kazi o nikoli nikicu...jucer sam nesto malo o njemu gledao na jednom bh-a programu
Nikić je bio najpopularniji igrač Želje svih vremena. Zajebant i šarmer.
Čista suprotnost današnjim umišljenim zvijezdama.
2014-04-22
znas koji mu je nadimak bio?jastreb wrote:Kakve veze sad ima Nikić sa natprirodnim i okultnim silama?vuksadinare wrote:
ako ti se ne da...daj nam nesto kazi o nikoli nikicu...jucer sam nesto malo o njemu gledao na jednom bh-a programu
2015-09-08
Zaboravio sam.vuksadinare wrote:znas koji mu je nadimak bio?jastreb wrote:Kakve veze sad ima Nikić sa natprirodnim i okultnim silama?vuksadinare wrote:
2014-04-22
folcikajastreb wrote:Zaboravio sam.vuksadinare wrote:znas koji mu je nadimak bio?jastreb wrote:Kakve veze sad ima Nikić sa natprirodnim i okultnim silama?vuksadinare wrote:
2015-09-08
kad vec imas harisa škoru u avataru..evo jedne informacije za tetrijeba...dinamo je opasno bio zagrizao da nikica dovede u tandemu sa škorom u dinamo...malo je falilo...pkoro je otisao u dinamo ali nikic nije...kaze..najvise presudilo da ostane u želji jednostavno atmosfera,raja...mada je dinamo dobru lovu nudio i lokal....i povoljni ugovor za nikica prilikom moguceg transfera u inozemstvo...iz dinama
2015-09-08
Jarni i Šuker bi,da nije došlo do sranja,91.prešli u Zvezdu.
2014-04-22
Similar topics
» Sud je tu da sudi i ne da se bavim politikom
» Formiranjem Carinske unije omogućila bi se nesmetana razmena radnika
» Briljantni govor generala Slobodana Praljka u haaškoj sudnici: Ne odričem se Tuđmanove politike jer je ona stvorila RH i omogućila opstanak BiH!
» Russia ready to switch off Visa & Mastercard ahead of tougher US sanctions
» Leskovcu ima paprike ali nema kupaca: Cena 20 dinara viša nego lane
» Formiranjem Carinske unije omogućila bi se nesmetana razmena radnika
» Briljantni govor generala Slobodana Praljka u haaškoj sudnici: Ne odričem se Tuđmanove politike jer je ona stvorila RH i omogućila opstanak BiH!
» Russia ready to switch off Visa & Mastercard ahead of tougher US sanctions
» Leskovcu ima paprike ali nema kupaca: Cena 20 dinara viša nego lane
Page 1 of 1