NE DIRAJTE BLAGO OD ZECA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
NE DIRAJTE BLAGO OD ZECA
Nasao sam Blago od Zeca...
Vidio sam Čovjeka u sjeni..zastrašujuć je..nevidljiv,jer je stalno u sjeni..rekao mi je da ne diram Blago od Zeca..
vidio sam Blago od Zeca..dotakao ga..bilo je ogromno,van pameti za svakog covjeka..Covjek u sjeni je zaurlao...Ne diraj blago od Zeca!!!!
dotakao sam ga...Osjetio sam iza ledja pokret..blagi udarac u potiljak..To je bila opomena...ne diraj blago od Zeca..
Pitao sam se,kakvog vražjeg Zeca??
ne želite ga vidjeti,ne zelite ga susresti..
nista više nego šutljivog ljutog Grizlija u mracnoj i maglovitoj šumi
Kakve veze ima sto je Zec?
Nikakve...Okrenut ce te ledja uza zid,da vam ne moze protrcati iza ledja..
no za njega nema zida..Ne dotiči i ne uzimaj blago od Zeca...
dobro je ako si dobio samo opomenu..okreni se i odi,ne pojavljuj se vise
blago je prokleto,i smrti neces pobjeci,ako uzmes Blago od Zeca...
Vidio sam Čovjeka u sjeni..zastrašujuć je..nevidljiv,jer je stalno u sjeni..rekao mi je da ne diram Blago od Zeca..
vidio sam Blago od Zeca..dotakao ga..bilo je ogromno,van pameti za svakog covjeka..Covjek u sjeni je zaurlao...Ne diraj blago od Zeca!!!!
dotakao sam ga...Osjetio sam iza ledja pokret..blagi udarac u potiljak..To je bila opomena...ne diraj blago od Zeca..
Pitao sam se,kakvog vražjeg Zeca??
ne želite ga vidjeti,ne zelite ga susresti..
nista više nego šutljivog ljutog Grizlija u mracnoj i maglovitoj šumi
Kakve veze ima sto je Zec?
Nikakve...Okrenut ce te ledja uza zid,da vam ne moze protrcati iza ledja..
no za njega nema zida..Ne dotiči i ne uzimaj blago od Zeca...
dobro je ako si dobio samo opomenu..okreni se i odi,ne pojavljuj se vise
blago je prokleto,i smrti neces pobjeci,ako uzmes Blago od Zeca...
Guest- Guest
Re: NE DIRAJTE BLAGO OD ZECA
Ne kontam???
Blago od zeca? Mrkva ili kupus?
Blago od zeca? Mrkva ili kupus?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora- Posts : 23826
2014-04-29
jesi to izvadio iz dubine gnjecove guzceLegendovich wrote:Malo preduboko stivo za vas dvoje,ali hajde..
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
sto?znas da tamo ima takvih stvari?. ..ajd mars u pizdu materinu..brzo i elegantno..with love from Russiaprckov wrote:jesi to izvadio iz dubine gnjecove guzceLegendovich wrote:Malo preduboko stivo za vas dvoje,ali hajde..
Guest- Guest
kolko si duboko iso kad si takvu dragocjenost iskopoLegendovich wrote:sto?znas da tamo ima takvih stvari?. ..ajd mars u pizdu materinu..brzo i elegantno..with love from Russiaprckov wrote:jesi to izvadio iz dubine gnjecove guzceLegendovich wrote:Malo preduboko stivo za vas dvoje,ali hajde..
btw ono za djecu cu te nac
2014-04-19
nego,dje t ije nova intelektualno umna uzdanica Ezek?..E svasta sam ocekivao ali patetiku,da netko se pozove na Ezeka,to nikad..prckov wrote:kolko si duboko iso kad si takvu dragocjenost iskopoLegendovich wrote:sto?znas da tamo ima takvih stvari?. ..ajd mars u pizdu materinu..brzo i elegantno..with love from Russiaprckov wrote:jesi to izvadio iz dubine gnjecove guzceLegendovich wrote:Malo preduboko stivo za vas dvoje,ali hajde..
brate,dotakao si samo dno...koliko duboko?..toliko da ti je kćera zacičala..sad...ybtg.kad sam,kako tvoje glupe bosanke kazu.."razvijen"..
Guest- Guest
Ovcoprcu,mosh me odmah pitat iza duzinu kuratza,iako,malo mi neugodno,ne spadam u tvoje seksualno usmjerenje..dakle,hvala ali ne..
Guest- Guest
bas me zanima os cicatLegendovich wrote:nego,dje t ije nova intelektualno umna uzdanica Ezek?..E svasta sam ocekivao ali patetiku,da netko se pozove na Ezeka,to nikad..prckov wrote:kolko si duboko iso kad si takvu dragocjenost iskopoLegendovich wrote:sto?znas da tamo ima takvih stvari?. ..ajd mars u pizdu materinu..brzo i elegantno..with love from Russiaprckov wrote:jesi to izvadio iz dubine gnjecove guzceLegendovich wrote:Malo preduboko stivo za vas dvoje,ali hajde..
brate,dotakao si samo dno...koliko duboko?..toliko da ti je kćera zacičala..sad...ybtg.kad sam,kako tvoje glupe bosanke kazu.."razvijen"..
os li
2014-04-19
yebate,malo si se pomaknuo sa mrtve tocke..ovo su nove rijeci u tvom vokabularu..Cestitam..!!! ajd,treba biti stvarno umno zakinut i skucen,pa preuzeti taktiku od Ezeka..ali bolje i to,nego nista...prckov wrote:bas me zanima os cicatLegendovich wrote:nego,dje t ije nova intelektualno umna uzdanica Ezek?..E svasta sam ocekivao ali patetiku,da netko se pozove na Ezeka,to nikad..prckov wrote:kolko si duboko iso kad si takvu dragocjenost iskopoLegendovich wrote:sto?znas da tamo ima takvih stvari?. ..ajd mars u pizdu materinu..brzo i elegantno..with love from Russiaprckov wrote:
jesi to izvadio iz dubine gnjecove guzce
os li
Guest- Guest
malen je svijet majmune nastraniLegendovich wrote:nego Ovcoprcu,znas li st ogore znace one strofe..??..
trebo si to znat
2014-04-19
hajd hajd..nisam ja bitan..i opet..Ezekov vokabular..prckov wrote:malen je svijet majmune nastraniLegendovich wrote:nego Ovcoprcu,znas li st ogore znace one strofe..??..
trebo si to znat
sto znace one strofe gori..man sad svadju..eto sorry sto povrijedih tvoj prepumpani ego..jel mozemo dalje..??
Guest- Guest
ja cak ne moram ni dolazit u njemacku kolko je svijet malenLegendovich wrote:hajd hajd..nisam ja bitan..i opet..Ezekov vokabular..prckov wrote:malen je svijet majmune nastraniLegendovich wrote:nego Ovcoprcu,znas li st ogore znace one strofe..??..
trebo si to znat
sto znace one strofe gori..man sad svadju..eto sorry sto povrijedih tvoj prepumpani ego..jel mozemo dalje..??
2014-04-19
jah..budala i vodje ima...svako malo policija pomete asfalt sa njima..prckov wrote:ja cak ne moram ni dolazit u njemacku kolko je svijet malenLegendovich wrote:hajd hajd..nisam ja bitan..i opet..Ezekov vokabular..prckov wrote:malen je svijet majmune nastraniLegendovich wrote:nego Ovcoprcu,znas li st ogore znace one strofe..??..
trebo si to znat
Guest- Guest
takvi supci kao ti dobro znaju zasto se i drze podalje svega...ybtg.australija,pravi odabir za smece,koje su Briti josh u proslosti liferovali iz Jukeja..
Guest- Guest
Legendovich wrote:jah..budala i vodje ima...svako malo policija pomete asfalt sa njima..prckov wrote:ja cak ne moram ni dolazit u njemacku kolko je svijet malenLegendovich wrote:hajd hajd..nisam ja bitan..i opet..Ezekov vokabular..prckov wrote:malen je svijet majmune nastraniLegendovich wrote:nego Ovcoprcu,znas li st ogore znace one strofe..??..
trebo si to znat
bas cudno kolko je svijet malen
aj sad, cuvaj zdravlje
2014-04-19
cuvam cuvam,pripazi se ti propuha..doista svijet je vrlo malen..prckov wrote:Legendovich wrote:jah..budala i vodje ima...svako malo policija pomete asfalt sa njima..prckov wrote:ja cak ne moram ni dolazit u njemacku kolko je svijet malenLegendovich wrote:hajd hajd..nisam ja bitan..i opet..Ezekov vokabular..prckov wrote:
malen je svijet majmune nastrani
trebo si to znat
bas cudno kolko je svijet malen
aj sad, cuvaj zdravlje
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ne dirajte mu ravnicu
» Maletićka ubila Grčića ko zeca
» SPC Zagreb: NE DIRAJTE RUSIJU
» Škoro:'Nina pokušala istjerati zeca a istjerala medvjeda'
» Dajte Karamarka i MOL...ne dirajte mito i korupciju Zokija i SDP-a
» Maletićka ubila Grčića ko zeca
» SPC Zagreb: NE DIRAJTE RUSIJU