Zavladala glad u Libanonu , prosvjednici razbijali banke
Page 1 of 1
Zavladala glad u Libanonu , prosvjednici razbijali banke
Nemaju šta jist , devalvirala valuta , prosječna plaća košta dvi litre mlika
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2178623
Počelo je. Sad će novi val kozojeba.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Zavladala glad u Libanonu , prosvjednici razbijali banke
Ovakve su mi države najdraže. Dođe kriza a valuta im izgubi u par dana il tjedana 300% vrijednosti
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/foto-mi-ionako-umiremo-sa-ili-bez-korone-libanon-zbog-valutnog-sloma-usred-pandemije-klizi-u-opci-kaos-prosvjednici-pale-banke-blokiraju-ceste/10252417/amp
1 dolar 1500 libanonskih funta a onda 4500 libanonskih funta za dolar
Prosjaci i sinovi.
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/foto-mi-ionako-umiremo-sa-ili-bez-korone-libanon-zbog-valutnog-sloma-usred-pandemije-klizi-u-opci-kaos-prosvjednici-pale-banke-blokiraju-ceste/10252417/amp
1 dolar 1500 libanonskih funta a onda 4500 libanonskih funta za dolar
Prosjaci i sinovi.
2014-04-11
Sta ti mislis Ray, da li ovo zatvaranje granica ima bilo kakve veze sa pokusajem da se zaustavi dotok ljudi iz Afrike i Azije u Evropu?
Guest- Guest
Nema samo po sebi. Mislim moraš zatvorit granice kad je epidemija. Ilegalnim imigrantima ovako ne zatvaraš granice jer oni i onako ne idu preko legalnih graničnih prijelaza tako da nema neke poveznice tu.dzmrdz wrote:Sta ti mislis Ray, da li ovo zatvaranje granica ima bilo kakve veze sa pokusajem da se zaustavi dotok ljudi iz Afrike i Azije u Evropu?
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema samo po sebi. Mislim moraš zatvorit granice kad je epidemija. Ilegalnim imigrantima ovako ne zatvaraš granice jer oni i onako ne idu preko legalnih graničnih prijelaza tako da nema neke poveznice tu.dzmrdz wrote:Sta ti mislis Ray, da li ovo zatvaranje granica ima bilo kakve veze sa pokusajem da se zaustavi dotok ljudi iz Afrike i Azije u Evropu?
To znam, u pravu si, ali zar ne zvuci kao dobar izgovor da se vise nikog ne prima?
Guest- Guest
Zvuči al svejedno bi morali prekinit promet ljudi jer virus ne šeta sam okolo nego se prenosi preko ljudi. Nisu Talijani sami sebi uvalili virus da imaju izgovor za tako šta. Mislim priča teoretski iima logike al praktično nije baš smisleno da je to tako najmerno povezano. Nema smisla. Bar meni.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Nema samo po sebi. Mislim moraš zatvorit granice kad je epidemija. Ilegalnim imigrantima ovako ne zatvaraš granice jer oni i onako ne idu preko legalnih graničnih prijelaza tako da nema neke poveznice tu.dzmrdz wrote:Sta ti mislis Ray, da li ovo zatvaranje granica ima bilo kakve veze sa pokusajem da se zaustavi dotok ljudi iz Afrike i Azije u Evropu?
To znam, u pravu si, ali zar ne zvuci kao dobar izgovor da se vise nikog ne prima?
2014-04-11
Mislim da me ne razumes, a mozda nisam bio dovoljno jasan, ne mislim da je virus koristen prvotno da se zatvore granice i da mu je to primarna uloga kao orudje.RayMabus wrote:Zvuči al svejedno bi morali prekinit promet ljudi jer virus ne šeta sam okolo nego se prenosi preko ljudi. Nisu Talijani sami sebi uvalili virus da imaju izgovor za tako šta. Mislim priča teoretski iima logike al praktično nije baš smisleno da je to tako najmerno povezano. Nema smisla. Bar meni.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Nema samo po sebi. Mislim moraš zatvorit granice kad je epidemija. Ilegalnim imigrantima ovako ne zatvaraš granice jer oni i onako ne idu preko legalnih graničnih prijelaza tako da nema neke poveznice tu.dzmrdz wrote:Sta ti mislis Ray, da li ovo zatvaranje granica ima bilo kakve veze sa pokusajem da se zaustavi dotok ljudi iz Afrike i Azije u Evropu?
Mislim da mozda moze sada posluziti kao dobar izgovor da se na neko duze vreme odbijaju bilo kakve izbeglice i imigranti...
Guest- Guest
Ako na to misliš onda prije na prekid globalizacije a ne samo promet ljudl. Prekid globalne trgovine , poremećaj , netko može i oće okrenit ogromnu lovu na ovome.
No ovo je samo sad teorija. Mislim oćeš blokadu globalizacije onda je virus rješenje. Logično.
No ovo je samo sad teorija. Mislim oćeš blokadu globalizacije onda je virus rješenje. Logično.
2014-04-11
ja sam uvjerena da ima !! i mislim da to je okdzmrdz wrote:Sta ti mislis Ray, da li ovo zatvaranje granica ima bilo kakve veze sa pokusajem da se zaustavi dotok ljudi iz Afrike i Azije u Evropu?
Trump tjera strance .. tek je počelo
vrijeme da se teren čisti
neka si svatko u svojoj zemlji nađe način za preživljavanje
immortal-
2014-04-16
Nne mislim da se globalizacija moze zaustaviti, ali svaki prekid je prilika za mesetarenje i da ce se sigurno iskoristiiti ako se vec desi, a ne bi bilo cudo da se malo i 'pogura' i produzi ako se tu dobra lova okrece za nekoga. Znamo da je nekom rat nekom brat iz naseg primera..;)RayMabus wrote:Ako na to misliš onda prije na prekid globalizacije a ne samo promet ljudl. Prekid globalne trgovine , poremećaj , netko može i oće okrenit ogromnu lovu na ovome.
Guest- Guest
Inače cijeli bliski istok je med i mlijeko samo eto Libanon koji ima veći utjecaj Irana nego Amerike i nebeskog naroda je glad...RayMabus wrote:Nemaju šta jist , devalvirala valuta , prosječna plaća košta dvi litre mlika
Toliko o tome kada razni živo židaši zagovaraju devalvaciju i slične gluposti bez da uključe moždane vijuge
Drugo nisu im krive banke nego država, tako da bijes bi trebali usmjeriti na državne institucije ili čak hezbollah kancelarije koji također de facto upravlja državom
Drugo nisu im krive banke nego država, tako da bijes bi trebali usmjeriti na državne institucije ili čak hezbollah kancelarije koji također de facto upravlja državom
Ovako će i kod nas uskoro kad shvate da će korona i njene posljedice trajat nekoliko godina
2014-04-11
neće kod nas devalvacija, barem ne nagla, jer imamo dosta deviznih rezervi.. za izdurati dvije godine.. nakon toga smo venezuela
Similar topics
» Opet sranje u Libanonu
» Vehabije i SAD-e planiraju novi rat u Libanonu
» Saudijska Vehabija proglasila rat Libanonu!?!
» Venezeula - Marudo prijeti hapšenjem pekara jer je zavladala nestašica kruha
» U Srbiji zavladala anticrnogorska histerija cak i Kosovo palo u drugi plan
» Vehabije i SAD-e planiraju novi rat u Libanonu
» Saudijska Vehabija proglasila rat Libanonu!?!
» Venezeula - Marudo prijeti hapšenjem pekara jer je zavladala nestašica kruha
» U Srbiji zavladala anticrnogorska histerija cak i Kosovo palo u drugi plan
Page 1 of 1